- 17 Temmuz 2011
- 10.710
- 2.719
- 248
yaaa evde çocukta varya öle hazır yoğurt felan ilaçtı maddeydi derken sütü
alıp kaynatıyom hem içiyoz hem yoğurt çalıyom bide sütlaç yaptım buyurun gelin![]()
çok sewrim sütlaçııı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa evde çocukta varya öle hazır yoğurt felan ilaçtı maddeydi derken sütü
alıp kaynatıyom hem içiyoz hem yoğurt çalıyom bide sütlaç yaptım buyurun gelin![]()
çok sewrim sütlaçııı![]()
canlarım teker teker alıntı alamadım kusura bakmayn köpükle pasayı yıkadım kurulamam lzım ben kaçtım eşim geldi sonra sevişirik artık rabbim yavrularma ömür versin işşallah gene mantar oldulkar ilaç ne çarekız bende erkek eşimde hayde ben kaçtım
![]()
kız bana dedin ben varken kocana ne oluyo diye sen kaçtın benden önceeeiyi geceler kuzum
![]()
abbooww geçmiş olsun canım doktorlar ne diyor peki genetik araştırma felan yaptırdınızmı
çenesiz karılar işte nolacak kız tostunu yaptınmı
![]()
sagolasn canim tabi arastirma yapildi ne esimde nede bende hicbir problem yok.tup bebek yaptiracaktik kagitlarimi beklerken hamile kaldigimi ogrendim ama oda dusunce birz daha bekliyecegiz bu senenin sonuna kadar bisey olmaz ise tupbebek yapicaz.allahim insallah gerek kalmaz ya
abbooww geçmiş olsun canım doktorlar ne diyor peki genetik araştırma felan yaptırdınızmı
çenesiz karılar işte nolacak kız tostunu yaptınmı
![]()
yaptım şekerim
olsada yesek![]()
ben yemeği çok yaparım benim kocişte 96 kilo oldu sayemde tanıştığımızda 65 kiloydu
besiye çektim herifi ben 65 koçiş 96 kiloikimizde 1,75 boydayız
![]()
ben 24 yasindayim, 4 yillik evliyim istiyoruz ama bebisimiz gelmek istemiyor sanirim :) hollandada yasiyorum.
:
aynen dediğin gibi ilham gelicek o gelince bide güzel oluyokiii ohhh yemede yanında yattt...benimde ıslak kek canım ister hep...hemen kalkar yaparım walla...
hoşgeldin canım gel buyur
doğru yerdesin ozaman heleki bugün en şanslı gündesin çok kalabalık olmus walla iki gündür maaşallah kimsecikler yoktu
saol hemserimmmmmm
ayyyy aynı bizzzz çok yakınmış kilolar benim boy kısa ama...
ben birkere denedim toprak çanakta yoğurt çalmayı kötü kokuyodu çanak döktüm wallaa![]()
evet canım istesin çok güzel yaparım çokta güzel yerim![]()
herkesin kendine özgü yaptığı güzel şeyler vardır kesin denesek güzel pastalar yaparız
ben 12 yaşında başladım yemek yapmaya 14 yaşında çok güzel pilavlar karnıyarıklar yapardım halada yapıyorum tabi
bende yapardım daha önceki oturduğum yerde süt alıp yoğurdumu ama buraya geldiğimden beri hiç yapmadım
kesin yapsak onuda beceririz ama ben pek sewmiyorum zaten..hem et ve yağ olarak geri dönüyor:))amiin inşallah hepimizin dileği tez vakitte olur
ben zonguldaklıyım ama bizim ordada derler abowww diye
aynen dediğin gibi ilham gelicek o gelince bide güzel oluyokiii ohhh yemede yanında yattt...benimde ıslak kek canım ister hep...hemen kalkar yaparım walla...
doğru yerdesin ozaman heleki bugün en şanslı gündesin çok kalabalık olmus walla iki gündür maaşallah kimsecikler yoktu
saol hemserimmmmmm
ayyyy aynı bizzzz çok yakınmış kilolar benim boy kısa ama...
ben birkere denedim toprak çanakta yoğurt çalmayı kötü kokuyodu çanak döktüm wallaa![]()
kız normal tencerelerde de yapabilirsin:))
oohh miss en güzeli walla.bende bayılırım olişe hazır şeyler yedirmiyorum puding ti ..anoneydi yok sütlaçımızı yapar yerikk
kekimizide yaparık![]()
yaptım şekerim
olsada yesek![]()
inşallah gerek kalmaz tüpe müpe kendiliğinden gelir bebişiniz pıhtılaşmaya baktırdınmı bişe yoksa aşılama niye tutmamışki :26::26:
walla bende yetişemem heralde boşver seraycım SÖZ GÜMÜŞSE SÜKUT ALTINDIR :)) yaa ewet yemeklerimiz güzeldir taa köklerde urfada var aman aman..buluyolar böyle güzel yemek yapan kızları tabii alırlar kiloyu:))
aynen canımmmmolsun göbüş yakışıooo kocişe
kaşla göz arasında ne zman cene caldınız yaa![]()
walla bende şaştım bunlara bıraktım geçmiş okumayı baktım kalabalık ben okurum onlar doldurur dedim okumayı kestim
bendeeeeeeeeeeeee ne zamandır yemiom yaaaaaaaaaaaaolsada yesekk
seraycım toprak kapta ne çalıyon tencerede çalsana kız
kıs ürgüpten almıştım iki tane birinde yemek yaparım birinde yoğurt çalarım die ama olmadı işte fırınlamamışlar kabı ben fırınladım koku var kapta ondan olmadıbidahada denemedim tencerede denerim ama sonra ...hatta fırında çalıo annem süper oluoooo
![]()
oohh miss en güzeli walla.
ewet yaa acıktım mı ne![]()
gel anam üstünede tarçın serptim ohhhhh![]()
amin insallah.pihtilasmaya bakilmadi.asilamada zaten %10 sansimiz vardi tam 6 kez yaptirdim ama hicbirini tutturamadik.zaten normal sandalyeye oturuyorlardi beni 5 dakka sonra kaldiriyorlardi.genede 6 kere denedik.
kızlar sohbetinize doyum olmuyo ama kocacım çağırıyo ben kaçtım öpüyorum hepiniziiyigecelerr...çok sıkıntılarım war biraz kafam dağıldı sağolun...
valla bende acıktım sanırım bu saatte yemem zati kilo aldım gibi bu aralar bu düşükler dengemimi bozdu ne
en son düşükten sonra vücut algılayamadı geliba kendini hamile sanıyo[/QUOT
bende asiri ac hissediyorum kendimi .ama yanimda su sisem aciktikca suya dayaniyorum :)
kızlar sohbetinize doyum olmuyo ama kocacım çağırıyo ben kaçtım öpüyorum hepiniziiyigecelerr...çok sıkıntılarım war biraz kafam dağıldı sağolun...