Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

abbooww geçmiş olsun canım doktorlar ne diyor peki genetik araştırma felan yaptırdınızmı

:51: çenesiz karılar işte nolacak kız tostunu yaptınmı :34::34:

sagolasn canim tabi arastirma yapildi ne esimde nede bende hicbir problem yok.tup bebek yaptiracaktik kagitlarimi beklerken hamile kaldigimi ogrendim ama oda dusunce birz daha bekliyecegiz bu senenin sonuna kadar bisey olmaz ise tupbebek yapicaz.allahim insallah gerek kalmaz ya

sagolasn canim tabi arastirma yapildi ne esimde nede bende hicbir problem yok.tup bebek yaptiracaktik kagitlarimi beklerken hamile kaldigimi ogrendim ama oda dusunce birz daha bekliyecegiz bu senenin sonuna kadar bisey olmaz ise tupbebek yapicaz.allahim insallah gerek kalmaz ya

inşallah gerek kalmaz tüpe müpe kendiliğinden gelir bebişiniz pıhtılaşmaya baktırdınmı bişe yoksa aşılama niye tutmamışki :26::26:

ben yemeği çok yaparım benim kocişte 96 kilo oldu sayemde tanıştığımızda 65 kiloydu :9::9:
besiye çektim herifi ben 65 koçiş 96 kilo :9::9::9::9: ikimizde 1,75 boydayız:8::8:

bende evlendiğimde 47 kiloydum eşim hatırım için şunu ye bunu ye diye diye şişmanlattı beni güzel yemek yemeyi sever kendisi güzelde yapar
ben onu şişmanlatcağıma o beni şişmanlattı valla şimdide zayıflayım diye gözümün içine bakıyo açık açık demesede zayıflayınca hoşuna gidiyor

ben 24 yasindayim, 4 yillik evliyim istiyoruz ama bebisimiz gelmek istemiyor sanirim :) hollandada yasiyorum.
:

demekki zamanı gelmemiş daha inşallah tez vakitte gelir bebeğin

aynen dediğin gibi ilham gelicek o gelince bide güzel oluyokiii ohhh yemede yanında yattt...benimde ıslak kek canım ister hep...hemen kalkar yaparım walla...

hoşgeldin canım gel buyur

doğru yerdesin ozaman heleki bugün en şanslı gündesin çok kalabalık olmus walla iki gündür maaşallah kimsecikler yoktu :9::9::9:

saol hemserimmmmmm :29:

ayyyy aynı bizzzz çok yakınmış kilolar benim boy kısa ama...:1::1::1::1:

ben birkere denedim toprak çanakta yoğurt çalmayı kötü kokuyodu çanak döktüm wallaa:1::1::1::1:

evet canım istesin çok güzel yaparım çokta güzel yerim:56:

herkesin kendine özgü yaptığı güzel şeyler vardır kesin denesek güzel pastalar yaparız

ben 12 yaşında başladım yemek yapmaya 14 yaşında çok güzel pilavlar karnıyarıklar yapardım halada yapıyorum tabi
bende yapardım daha önceki oturduğum yerde süt alıp yoğurdumu ama buraya geldiğimden beri hiç yapmadım

amiin inşallah hepimizin dileği tez vakitte olur
ben zonguldaklıyım ama bizim ordada derler abowww diye
kesin yapsak onuda beceririz ama ben pek sewmiyorum zaten..hem et ve yağ olarak geri dönüyor:))

aynen dediğin gibi ilham gelicek o gelince bide güzel oluyokiii ohhh yemede yanında yattt...benimde ıslak kek canım ister hep...hemen kalkar yaparım walla...

doğru yerdesin ozaman heleki bugün en şanslı gündesin çok kalabalık olmus walla iki gündür maaşallah kimsecikler yoktu :9::9::9:

saol hemserimmmmmm :29:

ayyyy aynı bizzzz çok yakınmış kilolar benim boy kısa ama...:1::1::1::1:

ben birkere denedim toprak çanakta yoğurt çalmayı kötü kokuyodu çanak döktüm wallaa:1::1::1::1:

kız normal tencerelerde de yapabilirsin:))

inşallah gerek kalmaz tüpe müpe kendiliğinden gelir bebişiniz pıhtılaşmaya baktırdınmı bişe yoksa aşılama niye tutmamışki :26::26:

amin insallah.pihtilasmaya bakilmadi.asilamada zaten %10 sansimiz vardi tam 6 kez yaptirdim ama hicbirini tutturamadik.zaten normal sandalyeye oturuyorlardi beni 5 dakka sonra kaldiriyorlardi.genede 6 kere denedik.

walla bende yetişemem heralde boşver seraycım SÖZ GÜMÜŞSE SÜKUT ALTINDIR :)) yaa ewet yemeklerimiz güzeldir taa köklerde urfada var aman aman..buluyolar böyle güzel yemek yapan kızları tabii alırlar kiloyu:))

aynen canımmmm :34:olsun göbüş yakışıooo kocişe :9::9::9::9::17::17::17:

kaşla göz arasında ne zman cene caldınız yaa:1::1:

walla bende şaştım bunlara bıraktım geçmiş okumayı baktım kalabalık ben okurum onlar doldurur dedim okumayı kestim :1::1:

çok sewrim sütlaçııı:56::56::56:

bendeeeeeeeeeeeee ne zamandır yemiom yaaaaaaaaaaaa:50::50:olsada yesekk :34:

seraycım toprak kapta ne çalıyon tencerede çalsana kız

kıs ürgüpten almıştım iki tane birinde yemek yaparım birinde yoğurt çalarım die ama olmadı işte fırınlamamışlar kabı ben fırınladım koku var kapta ondan olmadı ;) bidahada denemedim tencerede denerim ama sonra ...hatta fırında çalıo annem süper oluoooo :34:

kızlar sohbetinize doyum olmuyo ama kocacım çağırıyo ben kaçtım öpüyorum hepinizi:54: iyigecelerr...çok sıkıntılarım war biraz kafam dağıldı sağolun...

amin insallah.pihtilasmaya bakilmadi.asilamada zaten %10 sansimiz vardi tam 6 kez yaptirdim ama hicbirini tutturamadik.zaten normal sandalyeye oturuyorlardi beni 5 dakka sonra kaldiriyorlardi.genede 6 kere denedik.

hakkında hayırlısı canım normal yolla olur inşallah

kızlar sohbetinize doyum olmuyo ama kocacım çağırıyo ben kaçtım öpüyorum hepinizi:54: iyigecelerr...çok sıkıntılarım war biraz kafam dağıldı sağolun...

güle güle hemşom yine beklerik :34::34::34:

hadi iyi geceler bende çok öpüyorum
sıkıntılarınında en kısa zamanda geçmesi dileğiyle

Back
X