Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

duman kız beydağlı gelmicek galiba msjta attm ama yanıt vermemiş çokmu krıldı acaba.

maşşalhh amma yatacan haaaaa keşkem bıraksaydın

çok tsk ben anlamıyorum nasıl yapılır vala bebek için bilgi almak için yeni katıldım ve en çok sizin sohpetiniz hoşuma gitti yardım ederseniz öğrenirim :)

kız beebk yapmayı biz öğretiriz sanaaaaatam biizm alanımızz ayrınytılı olarak geniş vakitte sana bilgi veririm . hatta ben nasl yaptım onu bileee

ben cıkıyorum kızlar hayırlı geceler

ya acaba sara abla ne yaptı:26::26: test falan yaptımı bebişleri tuttumu ayy inşş hamişdirr

hadi ben kactım

jiya ve pasammmmmmmm

hatunlar hoşgeldiniz aramızaaaaa inşalah hiç çıkmazsınızzzzzzzzzzzzzzzzzz

bu karıların şerefine çaylar bendennnn

şuna bak pasam ı ekledik ama kendisi bilmem kimin yaptığı ayıp topiğinde geziyo

hoş bulduk yok sen kovmadıkça ben buralarda olacam çay içinde tsk :)

yok ben kovmam hiç ööle huyum yoktursadece takip ederim nerelerdesin diyeçok severim seni bağrıma basarım. göynümün en güzel köşesinde saklarımama ihmalinide görmiyim anında asarım

ayy ne biçim konştum:18:sen eğlenceli bi hatuna benziyosun

ne bilem şirinlik yapayım dedim belki kıymazsın diye

ben hiç kullanmadım sıvı deterjan, hep toz detarjan kullandım renklileriminde hiç rengi falan gitmedi
bende kapıdan tarafta yatıyorum ama evlendiğimiz zamanlarda hep ben arka tarafta yatmak isterdim
eşimde kadın dediğin ön tarafta yatar diye beni deli ediyordu
neymiş çocuk olunca kalkması zor oluyormuş arkadan diye diye beni alıştırdı kapıdan taraf yatmaya ama hala bebek yok boşuna geçmişim

abuuuuu hiç insan evine gelen misafiri asarmı da

bende kapı tarafındayim da ne olmuş ki farkedermi :))))

nazo ya hala geçmişe mi bakıyonkselde konşmuyoben bugün erken yatmak istiyom ama sizide bırakamıyom. dün gece sabaha kadaer baktım. sabahta doktora gittim. azıcık dinlensem iyi olcak. yarn bi işim yok evdeyim gündüz görüşebiliriz.

ama 17 ile22 arası hariçnazo dedi. elektirik çok yazıyomş

SEVİNCİM SORMŞTUN YANTLAMAYI UNUTTUM TEST SONUCUMUZ GÜZEL ÇOK ŞÜKÜR. SORUN YOK.

DOKTOR BU KEZ BEBİŞİ GÖSTERMEDİ. SAĞLIKLI HAMİLELİKLERDE AYDA 1KEZ ULTRASON YETERLİ DEDİ. NAPALIM KISMET GÖREMEDİM BEBİŞŞİ.

BEN BUGÜN YİNE DOKTRA HALVETİ SORMAYI UNUTTUM. BU 3. UNUTUŞUMNE MANYAK KARIYIM YAAAAKENDİMLE DÖVÜŞÜYORUM.

BEN DEVAMLI SORMAYI UNUTUYORUM. EŞİMDE BAKTIKİ BENİM SORACAĞIM YOK. ADAM DAYANAMADI ARTIKINN

başak sormuştu bende cevap vereyim dedim

Ay çok tatlı
abuuuuu hiç insan evine gelen misafiri asarmı da
biz asıyok:101::101::101:
bende kapı tarafındayim da ne olmuş ki farkedermi :))))

uğursuzluk getiriyomş

bitirdim geçmişi ama sen yat dinlen
evet dikkat etmek lazım tasarruflu olmak lazım devir tasarruf devri
orada sormayı unutuyorsan aklına gelenleri bir kağıda yazsan gidince unutmamış olursun
yada telefonla sorabilirsin aklına takılanları
maşallah testinde güzel çıkmış inşallah sonuna kadar böyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…