ne bileyim sevinç kaydettişyse vardır bi bildiği dedimdi..
yaa zorla bıraktırcan bana işi sen... aralıkta izne ayrılcam kısmetse 10 ay yatış bebek bakmaca sonra, o ara dinlenirim boş bol kanıma girmeeecumaya da izne ayrılıyorum 2 hafta yatarım işte ohhhh sefam olsun...
ben çıkıyorum kızlar gidip uyuyayım bariöptüm sizi.
çok tsk ben anlamıyorum nasıl yapılır vala bebek için bilgi almak için yeni katıldım ve en çok sizin sohpetiniz hoşuma gitti yardım ederseniz öğrenirim :)
ben bir giriyimde senide sokarım söz
olmasın birdaha bende merakettim kız evini göstersene nen
ben cıkıyorum kızlar hayırlı geceler
ya acaba sara abla ne yaptı:26::26: test falan yaptımı bebişleri tuttumu ayy inşş hamişdirr
hadi ben kactım
iyi geceler hayatım. maalesef sara abla olumsuz sonç almş
neden derdine ne oldu ay bide hemen bebek evlenmiş kız senin kendın bebekmıssın
jiya ve pasammmmmmmm
hatunlar hoşgeldiniz aramızaaaaa inşalah hiç çıkmazsınızzzzzzzzzzzzzzzzzz
bu karıların şerefine çaylar bendennnn
hoş bulduk yok sen kovmadıkça ben buralarda olacam çay içinde tsk :)
karılar aklımdayken size bişi srocam. cevaplayın
çam. makineis ,için sıvı deeterjan kullanan varmı. kullanan varsa bana da önerin. ve beyazlar için ayrı renkliler için ayrımı kullanılıyor deterjan.......
bi sorum daha var. yatakınızda kocanızmı yoksam sizmi cam kenarında yatıyosunuz
yok ben kovmam hiç ööle huyum yoktursadece takip ederim nerelerdesin diye çok severim seni bağrıma basarım. göynümün en güzel köşesinde saklarım ama ihmalinide görmiyim anında asarım
ayy ne biçim konştum:18:sen eğlenceli bi hatuna benziyosun
ne bilem şirinlik yapayım dedim belki kıymazsın diye
ben hiç kullanmadım sıvı deterjan, hep toz detarjan kullandım renklileriminde hiç rengi falan gitmedi
bende kapıdan tarafta yatıyorum ama evlendiğimiz zamanlarda hep ben arka tarafta yatmak isterdim
eşimde kadın dediğin ön tarafta yatar diye beni deli ediyordu
neymiş çocuk olunca kalkması zor oluyormuş arkadan diye diye beni alıştırdı kapıdan taraf yatmaya ama hala bebek yok boşuna geçmişim
karılar aklımdayken size bişi srocam. cevaplayın
çam. makineis ,için sıvı deeterjan kullanan varmı. kullanan varsa bana da önerin. ve beyazlar için ayrı renkliler için ayrımı kullanılıyor deterjan.......
bi sorum daha var. yatakınızda kocanızmı yoksam sizmi cam kenarında yatıyosunuz
ne bilem şirinlik yapayım dedim belki kıymazsın diye
ben hiç kullanmadım sıvı deterjan, hep toz detarjan kullandım renklileriminde hiç rengi falan gitmedi
bende kapıdan tarafta yatıyorum ama evlendiğimiz zamanlarda hep ben arka tarafta yatmak isterdim
eşimde kadın dediğin ön tarafta yatar diye beni deli ediyordu
neymiş çocuk olunca kalkması zor oluyormuş arkadan diye diye beni alıştırdı kapıdan taraf yatmaya ama hala bebek yok boşuna geçmişim
biz asıyok:101::101::101:abuuuuu hiç insan evine gelen misafiri asarmı da
bende kapı tarafındayim da ne olmuş ki farkedermi :))))
nazo ya hala geçmişe mi bakıyonkselde konşmuyo ben bugün erken yatmak istiyom ama sizide bırakamıyom. dün gece sabaha kadaer baktım. sabahta doktora gittim. azıcık dinlensem iyi olcak. yarn bi işim yok evdeyim gündüz görüşebiliriz.
ama 17 ile22 arası hariçnazo dedi. elektirik çok yazıyomş
SEVİNCİM SORMŞTUN YANTLAMAYI UNUTTUM TEST SONUCUMUZ GÜZEL ÇOK ŞÜKÜR. SORUN YOK.
DOKTOR BU KEZ BEBİŞİ GÖSTERMEDİ. SAĞLIKLI HAMİLELİKLERDE AYDA 1KEZ ULTRASON YETERLİ DEDİ. NAPALIM KISMET GÖREMEDİM BEBİŞŞİ.
BEN BUGÜN YİNE DOKTRA HALVETİ SORMAYI UNUTTUM. BU 3. UNUTUŞUMNE MANYAK KARIYIM YAAAA KENDİMLE DÖVÜŞÜYORUM.
BEN DEVAMLI SORMAYI UNUTUYORUM. EŞİMDE BAKTIKİ BENİM SORACAĞIM YOK. ADAM DAYANAMADI ARTIKINN
aman getirsin alt tarafı rüyamda tes dönerim :)Ay çok tatlı
biz asıyok:101::101::101:
uğursuzluk getiriyomş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?