- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
benm bi konum var kaynanmın pala bıyıkları diye oraya bi bakduvarlar ne renk beşik geldimiiiiiii
bilgilerini ver kuzum
yok ben hep burdayım bilgilerimi burayamı yazayım ben yeniyimde bilmiyorum pek :)
duvar mavi olacak canım,çok açık mavi
beşik te geldi,oyun parkı aldı babası,daha kullanışlıymış,benim istediğim olamadı
aslında olurdu da,gözle görmeyince ne derece kullanışlı oluru kestiremediğimden ısrar edemedim babaya,du kopyalim beşiğiEki Görüntüle 437682
başakcım kendine ait ayrı evin varya eşya falan boş hepsi inşallah daha iyileri senin olur şimdi çıkmam lazım kocam geldi iyi geceler
duman kızzzzzzz gelip gelip gidiyon delirdin miiiiiiiiiiiii
biz arkadaş değişmiymişizzzzzyazıklar olsun bizeeeeeee
ben 20 yaşındayım 4.5 yıldır evliyim ve evlenir evlenmez bebek istedik ama olmadı önce kilomen tedavisi gördüm sonra aşılama ama olmadı tedaviyi bıraktım 6 ay sonra doğal yolda hamile kaldım şimdi 3 aylık hamileyim ve allah isteyen her kese nasip etsin bu güzel duyguyo bu kadar şimdiden teşekkürler :)yaz tatlım yaz uluorta hiç fark etmez listedki gibi bilgilerini ver seni yakından tanıyalımm
yavrucum bulantıdan başımı kaldırınca bi bakıyorum işteçok kötüyüm ben yaaa böyle aklıma ne getirsemde öğürsem diye uğraşıyorum rsesmen sen napıyosun evin çook güsell olmuş,senide gördüm bende kaydettim pc me
arkadaş olak kuzum yollarım sana hadi öpüldünnnbaşakcım hala göremedim evini
beşik mavi olan canım,önce yanlış resim eklemişim
bu arada ben çıkmalıyım,pc nin fişlerçekiilcekherkese hayırlı geceler
aa sen hamiş mydn kıssssss maaşallahhhh allah kucağına almayı nasib etsn sağlıklaaa.tamam cnm listeye bakarsın. Ev hatunumusun. Hem sen niye gebelik takvimi yapmadım. Yapta bakakben 20 yaşındayım 4.5 yıldır evliyim ve evlenir evlenmez bebek istedik ama olmadı önce kilomen tedavisi gördüm sonra aşılama ama olmadı tedaviyi bıraktım 6 ay sonra doğal yolda hamile kaldım şimdi 3 aylık hamileyim ve allah isteyen her kese nasip etsin bu güzel duyguyo bu kadar şimdiden teşekkürler :)
ben geldımm kayın yer verınNe yapıyosunuz kızlar
ben dusumu aldım yatmadan sıze bakayım dedim
Kız basakkkk cay yokmuu
kıs niye kaydediyonus mapçaksınız beni:18:
Işi bıraksana
hoş geldin buyrun :)ben geldımm kayın yer verınne yapıyosunuz kızlar
ben dusumu aldım yatmadan sıze bakayım dedim
kız basakkkk cay yokmuu
ben bir giriyimde senide sokarım sözbende bu listeye katılmak istiyorum ne yapmam gerek aranıza katılmak için gızllar
yok yok beğeniyos annem fırsatım olmadı affet yazcam sözzz
ben 20 yaşındayım 4.5 yıldır evliyim ve evlenir evlenmez bebek istedik ama olmadı önce kilomen tedavisi gördüm sonra aşılama ama olmadı tedaviyi bıraktım 6 ay sonra doğal yolda hamile kaldım şimdi 3 aylık hamileyim ve allah isteyen her kese nasip etsin bu güzel duyguyo bu kadar şimdiden teşekkürler :)
çok tsk ben anlamıyorum nasıl yapılır vala bebek için bilgi almak için yeni katıldım ve en çok sizin sohpetiniz hoşuma gitti yardım ederseniz öğrenirim :)arkadaş olak kuzum yollarım sana hadi öpüldünnn
aa sen hamiş mydn kıssssss maaşallahhhh allah kucağına almayı nasib etsn sağlıklaaa.tamam cnm listeye bakarsın. Ev hatunumusun. Hem sen niye gebelik takvimi yapmadım. Yapta bakak
buyur kuzucum afiyet olsn
kızz sen 15 yasındamı evledın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?