Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

benm bi konum var kaynanmın pala bıyıkları diye oraya bi bakduvarlar ne renk beşik geldimiiiiiii

bilgilerini ver kuzum

duvar mavi olacak canım,çok açık mavi
beşik te geldi,oyun parkı aldı babası,daha kullanışlıymış,benim istediğim olamadı
aslında olurdu da,gözle görmeyince ne derece kullanışlı oluru kestiremediğimden ısrar edemedim babaya,du kopyalim beşiği

Eklentiler

• $Kraft-504-Donenceli-Luks-Oyun-Parki-YENI__48740963_0[1].webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 24
duman kızzzzzzz gelip gelip gidiyon delirdin miiiiiiiiiiiii

yavrucum bulantıdan başımı kaldırınca bi bakıyorum işte çok kötüyüm ben yaaa böyle aklıma ne getirsemde öğürsem diye uğraşıyorum rsesmen sen napıyosun evin çook güsell olmuş,senide gördüm bende kaydettim pc me

başakcım hala göremedim evini
beşik mavi olan canım,önce yanlış resim eklemişim
bu arada ben çıkmalıyım,pc nin fişlerçekiilcekherkese hayırlı geceler

biz arkadaş değişmiymişizzzzzyazıklar olsun bizeeeeeee

yaz tatlım yaz uluorta hiç fark etmez listedki gibi bilgilerini ver seni yakından tanıyalımm
ben 20 yaşındayım 4.5 yıldır evliyim ve evlenir evlenmez bebek istedik ama olmadı önce kilomen tedavisi gördüm sonra aşılama ama olmadı tedaviyi bıraktım 6 ay sonra doğal yolda hamile kaldım şimdi 3 aylık hamileyim ve allah isteyen her kese nasip etsin bu güzel duyguyo bu kadar şimdiden teşekkürler :)

ben geldımm kayın yer verın ne yapıyosunuz kızlar

ben dusumu aldım yatmadan sıze bakayım dedim

kız basakkkk cay yokmuu

kıs niye kaydediyonus mapçaksınız beni:18:
Işi bıraksana

başakcım hala göremedim evini
beşik mavi olan canım,önce yanlış resim eklemişim
bu arada ben çıkmalıyım,pc nin fişlerçekiilcekherkese hayırlı geceler
arkadaş olak kuzum yollarım sana hadi öpüldünnn
aa sen hamiş mydn kıssssss maaşallahhhh allah kucağına almayı nasib etsn sağlıklaaa.tamam cnm listeye bakarsın. Ev hatunumusun. Hem sen niye gebelik takvimi yapmadım. Yapta bakak
ben geldımm kayın yer verın Ne yapıyosunuz kızlar

ben dusumu aldım yatmadan sıze bakayım dedim

Kız basakkkk cay yokmuu

buyur kuzucum afiyet olsn

kıs niye kaydediyonus mapçaksınız beni:18:
Işi bıraksana

ne bileyim sevinç kaydettişyse vardır bi bildiği dedimdi..
yaa zorla bıraktırcan bana işi sen... aralıkta izne ayrılcam kısmetse 10 ay yatış bebek bakmaca sonra, o ara dinlenirim boş bol kanıma girmeee cumaya da izne ayrılıyorum 2 hafta yatarım işte ohhhh sefam olsun...
ben çıkıyorum kızlar gidip uyuyayım bari öptüm sizi.

kızz sen 15 yasındamı evledın

çok tsk ben anlamıyorum nasıl yapılır vala bebek için bilgi almak için yeni katıldım ve en çok sizin sohpetiniz hoşuma gitti yardım ederseniz öğrenirim :)

paşammmm listeye ekledm seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ben 33.haftasında olan gariban bir kulum

benim ayaklarım şişti ya size iyi sohbetler yarında yolcuyum zaten hadin kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…