Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

doğru kocan haklı benimde bozuluyor çok yaklaşma bize

valla beebğim listeye eklenipte başka topiklerde fink atarsan atarız . ama sen kkya her girdiğinde bize de bi ce dersen bişi olmaz:13:keşkem gelebilsen

kız ayrı evime çıktım ya her dakka kaynanayı görmüyom artık. bide hamiş oldum ya ipi ağzıma alınca midem bulanıyomş güyaaaaaaaa

senden de bööle bi intihar yöntemi beklenirdideli karı

merak etnme koca totosun ama yaşın çok genç annem dua ediyorum sana inşallah tezz vakitte gelicek bebişinnnn
mesaj tekrarı...............................
saftirik

evet canım malasef kira kayınbabamgilin bi gecekondusu var yıkılıp bina yapılacak işte orda ev düşecek bize ama gel gelelim hala bi yıkılamadı bakalım bişiyler yapacaz artıkın.

inşallah hayırlısı ile olu tatalım . sonuçta ümidiniz var ne üzel dimi

off yaa canım çok sıkkın sara nın bebekleri tutunamamış
Haktan hayırlısı diyoruz ama üzülmemek elde değil

hayırlsıı olsun canım saracım cnaım benim hiç üzülme sen daha başındasın tedavinin bidahakinde tutacaktır

bende bu listeye katılmak istiyorum ne yapmam gerek aranıza katılmak için gızllar

önce beni görmen lasım başak hakkında bilgi alman lasım benden onay geçicek:))))hahayt başakkkkkk bi kurban daha geldi kıs ahahah

başakcım evinin resimlerini gördüm çok güzel bir ev allah eşin ve bebeğinle birlikte ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah en kısa zamanda çok güzel bir salon takımıda alırsın

başakcım ip olayı ne olaki ne
çok uğraştırma beni,geçmişe dalamıyom,zaten kocam bebişin odayı boyuyo,burnum kırıldı boya kokusuna,her an kalkabilirim pc başından

çok uğraştırma beni,geçmişe dalamıyom,zaten kocam bebişin odayı boyuyo,burnum kırıldı boya kokusuna,her an kalkabilirim pc başından

başakcım evinin resimlerini gördüm çok güzel bir ev allah eşin ve bebeğinle birlikte ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah en kısa zamanda çok güzel bir salon takımıda alırsın
canım sağol Rabbim seennde gönlüne göre versin. o salondaki börülcemin koltukları biliyomuydun sen

halılar felan onların idarelik kullancam. napalım
ben sevincccc in arkadaşıyım baktım mumbar neym yazmış canım çekti bende yazam dedim

hoşuma kaçtın

bende gördüm bennn ççok güsel olmuş canım inşallah koca totonu sığdırabilirsin kız sevinç resmini görmüş nerde ben göremedim

benm bi konum var kaynanmın pala bıyıkları diye oraya bi bakduvarlar ne renk beşik geldimiiiiiii
kızlar benide alın o listeye kızlar canlar güller çiçekler melekler :)

bilgilerini ver kuzum

bende gördüm bennn ççok güsel olmuş canım inşallah koca totonu sığdırabilirsin kız sevinç resmini görmüş nerde ben göremedim

mutfakta bi saat varya onun içinde. sevinçte faltaşı gibi göz var hemende görmüş

başakcım kendine ait ayrı evin varya eşya falan boş hepsi inşallah daha iyileri senin olur şimdi çıkmam lazım kocam geldi iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…