doğru kocan haklı benimde bozuluyorhahhahaahha ay çok komikti yaaa.. o yazıyı okuduğum gün kahkalarla gülmüştümmm
artık almamana çok sevindim.. hamile kaldığın için mi bahane ettin tatlım yoksa başka bir yöntem mi buldun kurtulmak için daha önceden? ben olaylardan biraz uzak kaldım anlat valla merak ettim
sizle sürekli takılamıyorum çünkü iş yoğunluğundan fazla giremiyorum kk ya.. sonra beni listeye alırsınız sonra da giremem kızarsınız atarsınız süründürürsünüz :))) bir de eşim de kızıyor kk da takılmama psikolojim bozuluyormuşzaten 1 aydır da yoktum başka şehirdeydim.. ama fırsat buldukça gelirim kızlar çok tatlısınızzz
senden de bööle bi intihar yöntemi beklenirdiyaa ama akılsız muamelesi etmeyin yaaa
ben bu kadar az tuz miktarının etkileyeceğini düşünmemiştim açıkçası..
neyse ucuz atlattım valla artık yemek tuzuma bile dikkat ederim
bnecede başıma muhafız dikilmeli benimm
dur demesi içinn
evet sen beni boşladınn bende intiharın eşiğine geldim tuzla intihar edicektimmm
allahım hepimize nasip etsinn
bekliyorum o resimlerideeee
allahım bizede nasip eyle ya rabbim tekrardan bebeğimi içimde hssetmeyiiiii
allahım sağlıkla tamamına erdirsin kankammmm
saftirikmesaj tekrarı...............................
2 kere özgeçmişimi yazdım yazmamışsınız buraya siz beni beyenmiyosunuz
evet canım malasef kira kayınbabamgilin bi gecekondusu var yıkılıp bina yapılacak işte orda ev düşecek bize ama gel gelelim hala bi yıkılamadı bakalım bişiyler yapacaz artıkın.
bende bu listeye katılmak istiyorum ne yapmam gerek aranıza katılmak için gızllar
off yaa canım çok sıkkın sara nın bebekleri tutunamamış
Haktan hayırlısı diyoruz ama üzülmemek elde değil
bende bu listeye katılmak istiyorum ne yapmam gerek aranıza katılmak için gızllar
oy senin avatarını yirim karı ben. sen kimsin yav
selam başakkkk
evini merak ettim ama biz arkadaş değilmişizçok yazık bize
kızlar sizlere de selam
maymuş seni kırdın kızın kalbini işte
selam başakkkk
evini merak ettim ama biz arkadaş değilmişizçok yazık bize
kızlar sizlere de selam
canım sağol Rabbim seennde gönlüne göre versin. o salondaki börülcemin koltukları biliyomuydun senbaşakcım evinin resimlerini gördüm çok güzel bir ev allah eşin ve bebeğinle birlikte ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah en kısa zamanda çok güzel bir salon takımıda alırsın
ben sevincccc in arkadaşıyım baktım mumbar neym yazmış canım çekti bende yazam dedim
ben sevincccc in arkadaşıyım baktım mumbar neym yazmış canım çekti bende yazam dedim
başakcım evinin resimlerini gördüm çok güzel bir ev allah eşin ve bebeğinle birlikte ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah en kısa zamanda çok güzel bir salon takımıda alırsın
benm bi konum var kaynanmın pala bıyıkları diye oraya bi bakbaşakcım ip olayı ne olaki ne
çok uğraştırma beni,geçmişe dalamıyom,zaten kocam bebişin odayı boyuyo,burnum kırıldı boya kokusuna,her an kalkabilirim pc başından
kızlar benide alın o listeye kızlar canlar güller çiçekler melekler :)
bende gördüm bennn ççok güsel olmuş canım inşallah koca totonu sığdırabilirsin kız sevinç resmini görmüş nerde ben göremedim
bilgilerini vermen yeter kuzucum tabii bizi ihmal etmemek kaydıylaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?