evet kızzzz deli karıııııııı tilot moduna geçtimmmmmkız başak annenler gitti dimi Allah kavuştursun sen ne yaptın tilotlu moda geçtinmi hazır yazda gelmişken
kız burda yağmur yağıyodu o yüzden elektürük kesildi çıktım birdenne yağmuru kız hava 40 derece burda
kız öğlene kadar uyursam bebekte öğlene kadar uyurmu:26:yok kız 8,30 da kalktım gece geç yat sen öğlene kadar uyu güya hamiş kendine bakmıyorsan karnındakine bak düzenli uyu ve beslen
doğuruncada aynı düzende olur bebeeeen
öyle yağma yokkkkkk topikin kuralları bunlarkızlarrrr buarada biz evimize geçtiğimiz için artık zor girerim buraya çok üzgünüm çokkkk sizinle sohbet etmeyi çok özlücemmmmm hepinizi çok seviommmmmmm yaaaaaaaaa ....başakcımmmm tabiki internet buldukça gelcemmmmm hep ...ama bişi rica edicemmm benim yıldızlarımı sarartma olurmuuuuuu noluyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy internetim olsa hiç çıkmammm walllaaaa...kocişi ikna edebilirsem bağlatıcamm ...çok öpüommmm hepinizi Allah a emanet olunnn sizi seviommmmmmmm
nazocum bide fişleri prizden devamlı olarak çekik olması gerekiyomuşbitirdim geçmişi ama sen yat dinlen
evet dikkat etmek lazım tasarruflu olmak lazım devir tasarruf devri
orada sormayı unutuyorsan aklına gelenleri bir kağıda yazsan gidince unutmamış olursun
yada telefonla sorabilirsin aklına takılanları
maşallah testinde güzel çıkmış inşallah sonuna kadar böyle devam eder
tembel deli karı işten çıksan enerji yuvasına döncen sana işten çık diyorummmmmmcanımm benim kusura bakmayın yazamadımmm ne zamandan beri. ama okuyorummm takipteyimmm :)) havalardanmıdır nedir bilmem bi miskinlik çöktüüü bana yaaa. parmağımı oynatmak zor geliyooo
senin adam sana takmışkız ceee ne?? siz benim çenemden bıkmayın da yeterki girebileyim..
işten fırsat bulayım yeterki. bi de tabi benim taz dan gizli gizli.. :82:
okumama bile kk yı laf söylüyor sürekli dalga geçiyor benimle..
bir de yazdığımı bilse dilinden kurtulamam amanınnnnnnnn
bugün bile "açık deterjancıya uğra gelirken derz araları için mavi su istiyorum diceksin" dedim..(erenaya selamlar)
hemen anladı "kadınlar kulübüne girmiş gene" diyo..
sonra bizim burdaki konuşmalarımızın taklidini yapıyooo..bi de tutturuyo burdaki muhabbetlerin aynısı yaa..
acaba üye mi diye şüpheleniyorum bazen:26:
ayyy bak onu söylemeyi unuttum başakk çooooookkkkk sevindim ayrı eve çıkmana tatlım..
bir de burdan herkes evinin resimlerini görmüş çok beğenmişler ben göremedim:26: ama eminim güzeldir ..çünkü evi güzel yapan asıl şey içindeki muhabbettir
güle güle otur kullan huzurla sağlıkla canım..
bebişinle kocişinle kahkahalarınız hiç eksik olmasın içinden inşalahhh
ayol miden bulanmaz mı ip buuuuu... hamilelikte en çok bulantı yapan şey iptir zaten
çok haklısın tatlım yazdıklarını okurken duygulandmbak senle alakası yok ama aklıma geldi başak.. benim de evlenirken mobilyalarımın çoğu eşimin bekarlıktan kalma eşyalarıydı.. ama ben hiç takmadım öyle herşey yepyeni olsun tam olsun.. çoğu arkadaşım ailelerine borçla harçla tüm eşyasını aldırıp yaptırdılar dört dörtlük evlere oturdular.. biz de eşimle yaptırabilirdik bunları, ki ailelerimiz alalım dediler. ama istemedik çünkü borçla alacaklardı ne gerek var zora girsinler ..
sonra bu arkadaşların çoğu mutsuz oldu bir kısmı boşandı neye yaradı onca eşya yazıkk..bize geldiklerinde "kocamla sizin evde kendi evimizden daha çok gülüyoz" derlerdi.. evleri saray gibi döşenmiş ama boş.. şimdi hala görüşüyoruz "ne kadar boşu boşuna önem vermişim onca eşyaya her şey en iyisi olsun diye uğraşmışım.. keşke eşya yerine kocamı (karımı) mutlu etmek için uğraşsaymışım" diyorlar..
tabi ki eşyanın mutsuz olmalarıyla huzurla bir alakası yok.. ancak şöyle oluyor; sen zaten mutlusundur huzurlusundur.. evine yeni eşyalar alırsın daha da mutlu olursun..
ben eve mesela bi sarımsak havanı alsam sanki dersin ferrari almışım bi sevinirim:)) neden çünkü yooookk :))) kendime bunlardan bile mutluluk çıkarırırm.. ama huzurun yoksa istersen bütün evi altınla kaplat faydasız..
yani demem o ki, bence evin en güzel eşyası o evde atılan kahkahalardır.. ben bunu çevremde çok gördüm..
ayrıca evlenirken durumun olur alır yaparsın ya da ailelerine yaptırırsın durumları müsaittir tamam çook normal bu..
ama aileleri zorla borca sokup ev düzdürmeyi anlamıyorum ben..
slm herkesebaşakcım evinde tilotla gecelikle rahat rahat gezmek gibisi yoktur keyfini çıkar
ayy ev hatunluğu kkousunda biras tecrübesizizm demek renkli olunca kosla konuyorben de hep toz deterjan kullanıyorum rengi de solmuyor çamaşırların.. çok kirli olunca deterjanın yanına renkliyse kosla beyazsa domestos eklerim..
böyle yağ yemek gibi birşey döküldüyse de direk lekenin üstüne pril sıkıp atarım makinaya tertemiz olur
yatak olayını da ilk kez sizden duyuyorum ya.. kadınlar kapı tarafında mı yatarmış :44: ben de tam tersi hep cam tarafı
ilk yıl cam tarafında yattım sonra eski evimiz sobalıydı çok soğuk havalarda eşim camdan soğuk gelir diye (ufo da kapı tarafında) beni o tarafa geçirdi..
acaba bunlar hep planın bi parçası mıydı
bi kaç yıl orda kaldım..
sonra taşındık kafamız karıştı ben gene cam tarafına geçtim (sağ sol hesabından) yani yine 3 yıldır cam tarafındayım..
off maşallah ne temzlik beeee bi ara sana gelekte ortalığı kirletek:119::119::119::119:kızlar zaten 2 günün kaba temizlik yorgunluğu vardı dün akşam salona ince temizlik için giriştim..
bitince de yorgunluktan uyuyamadım bi ara sızmışım tekrar kalktım size bi rapor vereyim dedim..
akşam 17:00 den gece 22:00 ye kadar ancak salonu bitirebildim..
yuhhh diyenlere açıklama gelsin :) :
salonda yerden tavana yükseklikte ve 3 metre eninde kütüphane var.. bütün o kitaplar tek tek indi, silkelendi,
silindi, sonra kütüphane silindi ve kitaplar tekrar yerleştirildi.. 1000 e yakın kitap..
zaten bunun kaç saat süreceğini siz düşünün
jaluziler, camlar, çerçeveler, süpürme, yer silme diğer toz alma işleri kolaydı bunun yanında
bir de bütün silme toz alma işlerini locla ve microfiber denen bezlerle ovarak yaptım..
öyle üstünden tozunu alıp geçmedim..tv ünitesi, sehpa, yemek odası tkm. hepsini köpürtüp
ovalayarak temizledim içime sinsin diye..
şimdi salonda kumaş türü şeylerin temizliği kaldı koltuk kılıfları ve halılar yıkanacak,
bir de temiz ama elim değmişken yemek odası sandalyeleri silinecek..
zaten evde bi onları temiz bırakmış sağolsun..
heee bak bir de kadın kıyafeti giymediğinden (çok şükür) gardrobda benim tarafım düzenliydi o kadar..
geri kalan her yeri elinden geçirmiş yokluğumda
Raporum bu kadar..belki hepsi bitince madalya takarsınız bana..
bugün de işe gitmem gerek ancak öğleden sonra gelebilirim.. umarım erken gelirim de bir an önce bitiririm şu işleri
Hepinizi öpüyorum
gözün aydn cnmmmmmm daha net görmüşsündür oğluşunu kime benzediği anlaşılıyormuherkese günaydınnnnnasılsınız canlarım ???
ben dün dra gittim kızlar detaylı ve renkli ultrason için oğluşum iyiymiş Allaha çok şükürbenden haberler böyle sizler naptınız???
gerek özelime gönderdiğin mesajlar,gerek topikte yazdığın mesajlar, ve tabiii en önemlisi hamile olduğundan mütevellit bebeğin hatrına seni affediyorum büyüklük bende kalsın diyoruuumm ve yoğun istek üzerine yazıyorum....yoksaaa ben seni daha çok süründürürdüm sen bebişe dua et
hadi bakalım yazdım rahatladın mı ?? birde baktım sewinci ve dumanı sıkıştırmışsın acık ee hadii geleyim dedim..
geldim işte ne diyon söle bakalım
harika bi duyguymuş yasmincim paha biçilemezzz
geçmişi okuyodm kusura bakmaaaaa. nslsn hayatımmmm
cadı anam bu karılar cadııııı sevincin arkadaşı nolcak
demkki bebğim olmasa daha çok uğraşcaktım. ohhh beebğin faydalarına bak
dün niye yazmadın valla evine gelcektim haaaa
iyiyim canım saol bugün çok güzel bir haber aldım keyfim daha çok yerine geldi kızkrdeşim 8 aylık erken doğum yapmıştı bebek eşinden ayrılmış karnında bebek doğduğunda 45 dk ölümle kalım savaşı vermişti beyin oksijensiz kalmış şimdi çok şükür 6 aylık oldu mr çektrdik geçen hafta beyinde hasr kalmışmı die çokşükür ALLAHIMA temiz çıktı sonuçlar
oh ne büyük bi mtululuk çok şükür çok sevndm cnm Allah kimselere dermansız dert vermesniyiyim canım saol bugün çok güzel bir haber aldım keyfim daha çok yerine geldi kızkrdeşim 8 aylık erken doğum yapmıştı bebek eşinden ayrılmış karnında bebek doğduğunda 45 dk ölümle kalım savaşı vermişti beyin oksijensiz kalmış şimdi çok şükür 6 aylık oldu mr çektrdik geçen hafta beyinde hasr kalmışmı die çokşükür ALLAHIMA temiz çıktı sonuçlar
bana söyleyene bak sen,,yaa bebeğin faydları bunlar yoksa benim gibi bir değeri kaybedecektin,dün canım yazmak istemedi seni acık süründürdüm keyfimin kahyasımısın benim gibi kibar bir hatunu yoldan çıkaracaksın, hem eminim ben senden büyüğüm hemen indir o ellerinievimede gel gelebilirsen adanadayım..zaten sinirliyim hırsımı senden alırdım
geçmiş olsun canım aynı zamanda gözünüz aydın..RABBİM kimselere hastalık vermesin..
oh ne büyük bi mtululuk çok şükür çok sevndm cnm Allah kimselere dermansız dert vermesn
eyvah bi çatlak daha çıktı başımasevinçten çok çekiyom ben:18::18: neyse seni listeye ekliycez kaçarı yok senin gibi değeri kaçırmak istemem:83:
bilgilerini ver bana :18:ben şimdi çimmeye gidiyomakşam gelde ayrıntıltı görüşek. ama küsmek yok:18:
oh ne büyük bi mtululuk çok şükür çok sevndm cnm Allah kimselere dermansız dert vermesn
eyvah bi çatlak daha çıktı başımasevinçten çok çekiyom ben:18::18: neyse seni listeye ekliycez kaçarı yok senin gibi değeri kaçırmak istemem:83:
bilgilerini ver bana :18:ben şimdi çimmeye gidiyomakşam gelde ayrıntıltı görüşek. ama küsmek yok:18:
moodcum benimde gögüslerim çok ağrımıştı hamile olduğum ay inş bebiştendir.saraaaaaaaaa ablaaaaaaaaaaaa napıyosunn canım.
ayy inşallahhh cnmmm ne bilimmm aklıma gelmiyo diil ama herzamanki gibi sonuçtan korkuyorumm
karnımda şiş patlıcak gibiyim acaba mı diyorum :44::44:
git çim bakalım.. Ben öyle her akşam geç saatlere kadar gelemem belkide akşamları hiç gelemem kocacım ne derse o olur..ben bilmem benim beyim bilirBen bilgilerimi vermeyim yaa boşver ne zaman çocuğa karar verirsem o zaman veririm..barıştık merak etme benimde kocacım geldi çıkıyorum..
inşallah hamilesindir moodcum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?