Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlarrrr buarada biz evimize geçtiğimiz için artık zor girerim buraya çok üzgünüm çokkkk sizinle sohbet etmeyi çok özlücemmmmm hepinizi çok seviommmmmmm yaaaaaaaaa ....başakcımmmm tabiki internet buldukça gelcemmmmm hep ...ama bişi rica edicemmm benim yıldızlarımı sarartma olurmuuuuuu noluyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy internetim olsa hiç çıkmammm walllaaaa...kocişi ikna edebilirsem bağlatıcamm ...çok öpüommmm hepinizi Allah a emanet olunnn sizi seviommmmmmmm

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 3 ziyaretçi)
seray0307

veda ettim ama hala kayınannemdeyimmm ama kimsecikler yokkkkkk hıhhhhhhhhhhhh

kız başak annenler gitti dimi Allah kavuştursun sen ne yaptın tilotlu moda geçtinmi hazır yazda gelmişken
evet kızzzz deli karıııııııı tilot moduna geçtimmmmm

bu gidişle de zor çıkarım hava çok sıcakkkk

sevinç ben işleri yetiştiremiyom napcam yaaakşama kadar tilotla süslü pislü kokoş gibi iş yapıyom işler yavaş gidiyo o yüsden
ne yağmuru kız hava 40 derece burda
kız burda yağmur yağıyodu o yüzden elektürük kesildi çıktım birden
yok kız 8,30 da kalktım gece geç yat sen öğlene kadar uyu güya hamiş kendine bakmıyorsan karnındakine bak düzenli uyu ve beslen
doğuruncada aynı düzende olur bebeeeen
kız öğlene kadar uyursam bebekte öğlene kadar uyurmu:26:
öyle yağma yokkkkkk topikin kuralları bunlar

bkz: 812 syf

slm herkesebaşakcım evinde tilotla gecelikle rahat rahat gezmek gibisi yoktur keyfini çıkar

nazocum bide fişleri prizden devamlı olarak çekik olması gerekiyomuş

azda olsa elektürük harcıyormuş prize takılı

bak ben napıyorum: akşam 22den sonra çaamşır bulaşık ütü işlerii hallediyorm. zaten sabah6ya kadar devam.

sabah kaltıktan sonra 17ye kadar ufak işler süpürge falan...

17den sonra elektürükle ilişkimi elmden geldiğince kesmeye çalışıyorm.

herkes uyabilse eliinden geldiğince acayip tasarruf our.malum elektirikte tükenebilir bir enerji kaynağıdır

biden sonraki nesle elektirik bırakmıycaz.

canımm benim kusura bakmayın yazamadımmm ne zamandan beri. ama okuyorummm takipteyimmm :)) havalardanmıdır nedir bilmem bi miskinlik çöktüüü bana yaaa. parmağımı oynatmak zor geliyooo
tembel deli karı işten çıksan enerji yuvasına döncen sana işten çık diyorummmmmm

sıcaktan olabiliyo tatlım sıcaklar bastırdı

senin adam sana takmışgerçi benmkide ööle bişi söölemeye korkuyom. kk dan mı öğreniyon dicek diye napalım bizimde eğlence kaynağımız bu

tatlım güzl dilklerin için sağol sennlede arkideş olalmda bak evime. Allah daha güzellerini san versnnnnn

çok haklısın tatlım yazdıklarını okurken duygulandm

aslında bende raahtsz olurum borca batmşken en güzel şeyleri kullanmaktan dolayı. yavaş yavaş olsun hyaırlısı iile olsn.

ve kimi insanlar yemeye ekmek bulamazken benm şu an o kadar çok şeyim varki. fazlası oldukça ruhen rahatsızlık duyuyrm . telaşa gerk yok

sağol kuzum

gerek özelime gönderdiğin mesajlar,gerek topikte yazdığın mesajlar, ve tabiii en önemlisi hamile olduğundan mütevellit bebeğin hatrına seni affediyorum büyüklük bende kalsın diyoruuumm ve yoğun istek üzerine yazıyorum....yoksaaa ben seni daha çok süründürürdüm sen bebişe dua et
hadi bakalım yazdım rahatladın mı ?? birde baktım sewinci ve dumanı sıkıştırmışsın acık ee hadii geleyim dedim..
geldim işte ne diyon söle bakalım

ayy ev hatunluğu kkousunda biras tecrübesizizm demek renkli olunca kosla konuyor benm hiç haberim yok kosladan:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

karılar kapı tarafında yatar atasözünü ilk benden duydun cnm. kocamda adamlar kapı tarafında yatar bi sorun olursa rahat koşmak içindedi

of kafam karştı:44::44:

off maşallah ne temzlik beeee bi ara sana gelekte ortalığı kirletek:119::119::119::119:
herkese günaydınnnn nasılsınız canlarım ???
ben dün dra gittim kızlar detaylı ve renkli ultrason için oğluşum iyiymiş Allaha çok şükür benden haberler böyle sizler naptınız???
gözün aydn cnmmmmmm daha net görmüşsündür oğluşunu kime benzediği anlaşılıyormu

Son düzenleme:

cadı anam bu karılar cadııııı sevincin arkadaşı nolcak

demkki bebğim olmasa daha çok uğraşcaktım. ohhh beebğin faydalarına bak

dün niye yazmadın valla evine gelcektim haaaa

harika bi duyguymuş yasmincim paha biçilemezzz

geçmişi okuyodm kusura bakmaaaaa. nslsn hayatımmmm

iyiyim canım saol bugün çok güzel bir haber aldım keyfim daha çok yerine geldi kızkrdeşim 8 aylık erken doğum yapmıştı bebek eşinden ayrılmış karnında bebek doğduğunda 45 dk ölümle kalım savaşı vermişti beyin oksijensiz kalmış şimdi çok şükür 6 aylık oldu mr çektrdik geçen hafta beyinde hasr kalmışmı die çokşükür ALLAHIMA temiz çıktı sonuçlar

cadı anam bu karılar cadııııı sevincin arkadaşı nolcak

demkki bebğim olmasa daha çok uğraşcaktım. ohhh beebğin faydalarına bak

dün niye yazmadın valla evine gelcektim haaaa

bana söyleyene bak sen,,yaa bebeğin faydları bunlar yoksa benim gibi bir değeri kaybedecektin,dün canım yazmak istemedi seni acık süründürdüm keyfimin kahyasımısın benim gibi kibar bir hatunu yoldan çıkaracaksın, hem eminim ben senden büyüğüm hemen indir o ellerinievimede gel gelebilirsen adanadayım..zaten sinirliyim hırsımı senden alırdım

geçmiş olsun canım aynı zamanda gözünüz aydın..RABBİM kimselere hastalık vermesin..

oh ne büyük bi mtululuk çok şükür çok sevndm cnm Allah kimselere dermansız dert vermesn

eyvah bi çatlak daha çıktı başıma sevinçten çok çekiyom ben:18::18: neyse seni listeye ekliycez kaçarı yoksenin gibi değeri kaçırmak istemem:83:

bilgilerini ver bana :18:ben şimdi çimmeye gidiyomakşam gelde ayrıntıltı görüşek. ama küsmek yok:18:

saol başakcım Allah razı olsun gerçektende çok çok büyük bir mutluluk rabbim kimseyi evladıyla sınamasın

git çim bakalım.. ben öyle her akşam geç saatlere kadar gelemem belkide akşamları hiç gelemem kocacım ne derse o olur..ben bilmem benim beyim bilir ben bilgilerimi vermeyim yaa boşver ne zaman çocuğa karar verirsem o zaman veririm..barıştık merak etme benimde kocacım geldi çıkıyorum..

moodcum benimde gögüslerim çok ağrımıştı hamile olduğum ay inş bebiştendir.saraaaaaaaaa ablaaaaaaaaaaaa napıyosunn canım.

ayy inşallahhh cnmmm ne bilimmm aklıma gelmiyo diil ama herzamanki gibi sonuçtan korkuyorumm
karnımda şiş patlıcak gibiyim acaba mı diyorum :44::44:

delü karu seni ne güldüm yazdıgına beyini yisinler senin bebende eşimle aşk tazelicem bugün bebem
Günaydın kızlar ay pardoniyi akşamlar diliyorum sizlere ne var ne yok bu aralar yogundum kusura bakmayın gelemedim ne var ne yok gelişmeler hesap versin biri çabuk kız başak karısı daha çimemedinmi len nerdesin alo kime deyom ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…