başağım canım sonuçlar temiz çıkmış sevindim canım 2 li temiz çıkmışsa 3 lüde temiz çıkar yeşilede böyle dedim temiz çıkmıştı çünkü dr öyle diyo aynı diyolar. bu arada halvette bi sorun yok tabi üstüne yüklenmediği sürece ama doğuma bir iki hafta kala yapmayın bence çünkü doğarken erkeğin spermleri çocuğun kafasına bulaşıyomuş. annemin doğumunda bi kadında olmuş dr çok azarlamış kadını. benim kocayla akşam küstüm eve geç geldi bende onu bekledim aç kaldım 2 saatte gelirim dedi 4 saatte geldi. bizde dün halvet planı yapmıştık 1 haftadır yapmıyoduk sonra ben girdim duşumu aldım hiç muhattap olmadım 12 de yatağıma girdim bizmkide duş aldı yatağa girdi bana sarıldı öptü ne oluyoruz dedim seni istiyorum dedi saat 1 geliyodu benim iş bitti bidaha duş sonra gece böyle bitti.
cnm geçmiş olsun gözünüz aydın allah bidaha yaşatmasın böle durumlar inşallahhh...geçmişi okudum bitti yazdımm...walla eve gittik dün evimizde yattıkkk...ama kayınbabamı pansumana götürecektim o nedenle sabahtan geldim...onuda hallettik ...2 günde bir pansuman var...olmamı kıssss benim kocişde yemezki yapsammm...şırdan yer ama karın mumbar yemezz...garip demi
nie öle dion kıssss Allah belki öle olanlarında yüzüne bakarrbak sen o taktik işe yarıcak kesin...kucaklarda laptop ellerde mouse tv ye bakan yüzler sonrada gelsin bebişlerrr
halvetmi var akşama
havada karada kaçışım olamaz sanırımmohhhhhhhhhhhhhh desene akşama halvet var
kız gecelik giyiyomusun hamişken ayy çok tatlı olur insan yaaaaaaa.
bide varya küslüğn ardındn kocanın arkadan sarılması harika bişiama ben küslüğün ardından halveti sevmiyom kendimi hazır hissetmiym
sabahtan beri yaptığım işleri yazsam donar kalırsın akşam yemeğim bile hazır
sabahtan beri yaptığım işleri yazsam donar kalırsın akşam yemeğim bile hazır
karılar bana müsade çamaşırımı sereyim olişin karnını doyurayım uyku setini kaldırıp yazlık pike moduna geçireyim
ara ara gelirim öpüyom haaaa
cnm geçmiş olsun gözünüz aydın allah bidaha yaşatmasın böle durumlar inşallahhh...
havada karada kaçışım olamaz sanırımm
yağmur yağıyo bence hiç serme önce camdan bak
artık kaçta kalktıysan5temi
erken kalkmakta önemli. öğlende kalkarsam nası yetiştiriyim
ayy bende küslüğün ardından sewiyom zaten kötü bi küslük olmadığı içinnkız gecelik giyiyomusun hamişken ayy çok tatlı olur insan yaaaaaaa.
bide varya küslüğn ardındn kocanın arkadan sarılması harika bişiama ben küslüğün ardından halveti sevmiyom kendimi hazır hissetmiym
merhaba cnm nasılsınnnmerhaba kızlaaaaaaaaaar
aaaaa ben kaç ay kullandım doğumdan sonra bilem sürdüm gögüslerimede sürdüm orası bilem çatlıyo bacaklarıma felan
çünkü o çatlaklar hayatta geçmiyor ve iğrenç görünüyor Allahta yüzüme baktı gerçi çatlayacak bünyeye ne yaparsan yap çatlıyo patlıyo
biz önlemimizi alakta
kız gecelik giyiyomusun hamişken ayy çok tatlı olur insan yaaaaaaa.
teeeeeee haziranın sonunao zmaana kadar halvet beklemez zati kırarız zincirleri
swağlıklı gebeliklerde ayda 1kez baklması yeterli dedi yolladı beni
üff bu karıdan da hayır yok ne işe yarıyon sen anlamadımki
ben size deneyin diyorummmm
cnm geçmiş olsun gözünüz aydın allah bidaha yaşatmasın böle durumlar inşallahhh...
havada karada kaçışım olamaz sanırımm
merhaba kızlaaaaaaaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?