Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

karılar bana müsade çamaşırımı sereyim olişin karnını doyurayım uyku setini kaldırıp yazlık pike moduna geçireyim
ara ara gelirim öpüyom haaaa

kız gecelik giyiyomusun hamişken ayy çok tatlı olur insan yaaaaaaa.

bide varya küslüğn ardındn kocanın arkadan sarılması harika bişi ama ben küslüğün ardından halveti sevmiyomkendimi hazır hissetmiym

cnm geçmiş olsun gözünüz aydın allah bidaha yaşatmasın böle durumlar inşallahhh...

halvetmi var akşama

ohhhhhhhhhhhhhh desene akşama halvet var
havada karada kaçışım olamaz sanırımm

akıllım en iyi halvet barışma halveti adrenalin tavan yapıyor yaaaa ohhhhhhhh
ispatlanmış bişi bu ama bende kırıldıysam hemen düzelmem ufak tefek bişiyse halvetle barışırım

kız başak annenler gitti dimi Allah kavuştursun sen ne yaptın tilotlu moda geçtinmi hazır yazda gelmişken

kızlar daha regliye 2 hafta war benim göğüsler kocaman oldu şimdiden silikonlu gibim geziyom arada sızlıyo ellenince acıyo niden acep sizceee

Son düzenleme:
artık kaçta kalktıysan5temi

erken kalkmakta önemli. öğlende kalkarsam nası yetiştiriyim

yok kız 8,30 da kalktım gece geç yat sen öğlene kadar uyu güya hamiş kendine bakmıyorsan karnındakine bak düzenli uyu ve beslen
doğuruncada aynı düzende olur bebeeeen

ayy bende küslüğün ardından sewiyom zaten kötü bi küslük olmadığı içinn

merhaba kızlaaaaaaaaaar
merhaba cnm nasılsınnn

evet doğru söylüyosun çatlayacak bölgeye ne sürsen olmuyo amann neyse olsun varsın beni nstye koyarlarmı 8 ci ayıma girecem 25 de kontrolüm var.

yok canım giymiyorum valla iki gündür kilotla yatıyom çünkü pijamalarımın lastiği rahatsız ediyoo arkadan sarılması güzel evet bende küslükten sonra halveti sevmiyom kendimi kullanılmış gibi hissediyorum.

moodcum benimde gögüslerim çok ağrımıştı hamile olduğum ay inş bebiştendir.saraaaaaaaaa ablaaaaaaaaaaaa napıyosunn canım.

nese kuzucumumm o zaman cinsiyetinide tam öğrenirsiniz ne güselll...kırın zincirleri kıss ohhhh mutlu mutlu olun bakalımmm

ben size deneyin diyorummmm

cnm geçmiş olsun gözünüz aydın allah bidaha yaşatmasın böle durumlar inşallahhh...

havada karada kaçışım olamaz sanırımm

saol canım benimmm Allahım kimseye yasatmasın inşallahhh.....

merhaba kızlaaaaaaaaaar

merhaba saracımmm hoşgeldinnn nasılsın cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…