Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sevinççç yaaa ben varyaaa çok malım abim eczaneden özel krem getirdi 8 ci ayıma girecem toplasan 3 yada 4 defa sürmüşümdür ve bacaklarım çatladı karnımında yanlarında var biraz bide kaşınıyo bizim gelinin hiç yoktu hamileyken bi doğurdu bir sürü çatlak meydana geldi. benimkide öyle olacak.

akıllım çok kötü oluyorr sen başla yinede faydasını görürsün bir rahatlatıyorki jhonsan bebe yağı kullandım ben aktardanda badem yağı aldım onuda boş parfüm şişesine koydum fıs fıs sıktık eşimde masaj yaptı ohhh mis oldum yaaa

s.a kızlar nasılsınız

bende çok iyim birasdan çıkıp saçlarımı boyatmaya gidiyorum diplerim çıkmıştı birass ordan ağdacıma ohhh mis gibi

ayyyyyyyyyyy inşallah hade bakalım hayırlı haberlerle gel

ben canım istedikçe halvet yaparım tutarsa tutar zatiiiiiiiiii

bebek neden istemesin 7 tane düşüğü var psikolojik olarak hazır hissetmesi lazım
oda benim gibi pıhtılı

ne bilim düşüğünün olduğunu haberim yoktu sadece "korunuyorm ben aranıza katılabilirmiyim" dedi.

ayy duyunca üzüldüm . zati şakasına demiştim biliyosun biras şakacı karıyım. normalde bebek düşünmeyen karılar bile sohbetimize katılıyordu bi aralar.

baydağlı da katılsa ne olacakki. yeterkisohbet güzel olsun. sen söölesene gelsin

pratik karıyım ben üstelik evde bide canavarım var okulda tatile girdi çenesi durmuyor valla
acıktım susadım tuvaletim var canım sıkıldı tv izlicem bilgisayar oynicam yedi anam beni

rica ederim bidenem benimm...bencede sağlıklı bi gebelikse halvet serbest olmalı bebişde mutlu oluyo salgılanan hormonlardan çünkü ama sen yinede sor doktoruna artık...walla doktorda hep öle oluyo bide hastası fazla olan bi doktorsa böle bakıonnn nie göstermemişki hayyet bişi her gittiğimde bakardık walla direk ultrason odasına girerdimm...nese bidahaki kontrol ne zaman?

kendi hatanı kendin düzelt hemşomun gönlünü al

başağım canım sonuçlar temiz çıkmış sevindim canım 2 li temiz çıkmışsa 3 lüde temiz çıkar yeşilede böyle dedim temiz çıkmıştı çünkü dr öyle diyo aynı diyolar. bu arada halvette bi sorun yok tabi üstüne yüklenmediği sürece ama doğuma bir iki hafta kala yapmayın bence çünkü doğarken erkeğin spermleri çocuğun kafasına bulaşıyomuş. annemin doğumunda bi kadında olmuş dr çok azarlamış kadını. benim kocayla akşam küstüm eve geç geldi bende onu bekledim aç kaldım 2 saatte gelirim dedi 4 saatte geldi. bizde dün halvet planı yapmıştık 1 haftadır yapmıyoduk sonra ben girdim duşumu aldım hiç muhattap olmadım 12 de yatağıma girdim bizmkide duş aldı yatağa girdi bana sarıldı öptü ne oluyoruz dedim seni istiyorum dedi saat 1 geliyodu benim iş bitti bidaha duş sonra gece böyle bitti.

waaaaaaawwwwwwwwwwww

badem yağı alacaktım kıllanma yapıyo diye duydum o yüzden almadım bide eringenlik yaptım bi krem sürmeye

badem yağı alacaktım kıllanma yapıyo diye duydum o yüzden almadım bide eringenlik yaptım bi krem sürmeye

aaaaa ben kaç ay kullandım doğumdan sonra bilem sürdüm gögüslerimede sürdüm orası bilem çatlıyo bacaklarıma felan
çünkü o çatlaklar hayatta geçmiyor ve iğrenç görünüyor Allahta yüzüme baktı gerçi çatlayacak bünyeye ne yaparsan yap çatlıyo patlıyo
biz önlemimizi alakta

teeeeeee haziranın sonuna o zmaana kadar halvet beklemez zati kırarız zincirleri

swağlıklı gebeliklerde ayda 1kez baklması yeterli dedi yolladı beni
kendi hatanı kendin düzelt hemşomun gönlünü al

üff bu karıdan da hayır yok ne işe yarıyon sen anlamadımki

pratik karıyım ben üstelik evde bide canavarım var okulda tatile girdi çenesi durmuyor valla
acıktım susadım tuvaletim var canım sıkıldı tv izlicem bilgisayar oynicam yedi anam beni

ayy marifet valla. ben boş eve yetişemiyom sen bide canavar besliyon

ben akıllı karıyım soracaklarımın listesini yaparım kağıda kağıdım elimde girerim ve sorarım doktor zati kalakalır
ee bende olmuşum bi doktor ultrasondan bile anlar oldum evede alacam artık bir cihaz

ayy marifet valla. ben boş eve yetişemiyom sen bide canavar besliyon

sabahtan beri yaptığım işleri yazsam donar kalırsın akşam yemeğim bile hazır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…