Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

pardon canım başkasıyla karıştırdım o kilo olayını saol canım inş bi sorun olmadan çıkartırım bu keratayı

ayh kıyamam uyusun tabi niko kıpırdaması neye benziyo bi tarif et kuzum çk meraklandım Allahım ne mutlu sana ne özel insansın niko bak ne mutluluklar tadıyon balık ye haftada 2 gün,süt iç 2bardak,kuruyemiş yiyonmu senin durmadan yemen lazım minik anne :)

demekki artıkın beni sevmiyorsun
hiç bana ilgi göstertmiyorsunn..
özlemiyor, merak etmiyorsun
acaba sen beni kankalıktan mı atıyorsun
kaç gündür buralardayımm yıldızlarım hala sarıı
istemiyosan gelmem,seni rahatsız etmem...
evinin hevesindedir dedim seslemedimm,,
ama sen beni hep ihmal ettin...
sanırsam sammiyetimiz de azaldıı
kankan burda üzüntüden sarardı
ben gidiyorumm..............................

iyiyim canım sen nasılsın?
nasıl hamişlik?nazlanıyomuşsun birazcıkk ,,,
yap kız elinden geleni ardına koyma bi daha gelmiyo o günlerrr

sağol bebeğim hamdolsun iyiyim:) elimde deil nazlanmak oluyo arada ama adam bıkcak böle giderse, komşudan izin alaraktan adama zerdali toplattım kız ne fenayım dimi aahahhaaha

napalım boynumuz kıldan ince

kusurabakma ablamla telde konuşuyodum geç yazdım ya ilk başta kalp atıyo gibi sanki içinde oluyo benimki 13 haftalık felandı galiba kalp gibi attı ama şöyle erkek çocukları erken kımıldıyomuş. sonra zaman içinde gelişiyo tabiki vuruyo bazen baya sert vuruyo tabi ağrı yok sadece vuruyo şimdide 1 haftadır kayıyo bi sağ bi sola kayıyo bazen tam yumurtalıklarıma vuruyo acıtıyo kolunu geriyo kendini kasıyo biden vuruyo hareketlendi baya. ya canım ben süt içiyorum ama balık pek fazla yen-miyorum çünkü kendim kızartamıyorum sevmiyorum eşim yada kayınvalidem yada annem arada yapıyo yiyorum kuruyemiş de arada yiyorum.

bende ewini görmek istiyorum..sen benim her dediğimi yapmak zorundasın çünkü kalbimi paramparça ettinvicdan azbın olucam senin

meyabaaa güzel kadıncılarrrrr napıyonuz bakalımmmmm. ben sıcaklarla boğuşuyorummm hiç keyfimmm yokkkkk. daha şimdiden bunaldımmmm havalar iyice ısınınca napıca bakalımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…