hoşgeldin erenay nassın kuzum?
amin canım sağol...ewet bende bu kadar sabırlı ve dayanıklı olduğumu bilmiyordum,gerçektende kürtaj çok yıpratıcı..bende zaten şimdilik bebek planını rafa kaldırdım,ben fazla kilolu değilim ki kuzum öyle bişey mi yazdım,kilom 55 iyi yani..sende inşallah sağlıkla ve hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın...
canım çok zor bişi yaa ALLAH iyi sabır vermiş sana valla kürtaj doğumdan daha zor diye duydum inş ALLAH bidaha göstermez o günleri. sende sağlıkla bebişini getirirsin dünyaya canım benim dua edecem senin için bol bol hem istediğin kiloya düşmen için hemde bebiş için...
canım ben zaten dr kontrollerime gittiğimde de bebeğimi her zaman görmüyorumki usg ya önde kalıyo yada arkamda tabi özel diil devlet hastanesi benim bebeği görmemi mi umursuyo ama dediğin gibi onun varlığı bana yetiyo kıpırdaması daha zevk veriyo. yunus sesi ilk defa duydum bi deneyim bakalım bizimki tepki verecekmi ama şimdi uyuyo galiba tık yok. akşam saat 12 ye kadar uyanıktı gecede uyanıktı şimdi uyuyo kerata.
pardon canım başkasıyla karıştırdım o kilo olayını saol canım inş bi sorun olmadan çıkartırım bu keratayı
iyiyim canım sen nasılsın?
nasıl hamişlik?nazlanıyomuşsun birazcıkk ,,,
yap kız elinden geleni ardına koyma bi daha gelmiyo o günlerrr
evet kızzzz deli karıııııııı tilot moduna geçtimmmmm
bu gidişle de zor çıkarım hava çok sıcakkkk
sevinç ben işleri yetiştiremiyom napcam yaaakşama kadar tilotla süslü pislü kokoş gibi iş yapıyom işler yavaş gidiyo o yüsden
kız burda yağmur yağıyodu o yüzden elektürük kesildi çıktım birden
kız öğlene kadar uyursam bebekte öğlene kadar uyurmu:26:
öyle yağma yokkkkkk topikin kuralları bunlar
bkz: 812 syf
slm günaydın bayanlarrr nassız inşallahhhh
sağol bebeğim hamdolsun iyiyim:) elimde deil nazlanmak oluyo arada ama adam bıkcak böle giderse, komşudan izin alaraktan adama zerdali toplattım kızne fenayım dimi aahahhaaha
seray naber kıssss????nassınnn??napalım boynumuz kıldan ince
valla kalkabilirsem evime girişicem 5 gündür yatılı misafirim vardı ev harman olduiyidir canım sen nasılsın? eranaycım ne yapıyosun canım?
slm günaydın bayanlarrr nassız inşallahhhh
hehe bıkmazlar bıkmazlar ben şubat ayında karpuz buldurmuştum kocişime
ama gık demedi bana....
iyidir canım sen nasılsın? eranaycım ne yapıyosun canım?
iyidir canım sen nasılsın? eranaycım ne yapıyosun canım?
hoşgeldin hadisko sen nassın
hoşbulduk canım iyim çok şükür sen naslsın hamiştin dimi sen
ayh kıyamam uyusun tabiniko kıpırdaması neye benziyo bi tarif et kuzum çk meraklandım Allahım ne mutlu sana ne özel insansın niko bak ne mutluluklar tadıyon balık ye haftada 2 gün,süt iç 2bardak,kuruyemiş yiyonmu senin durmadan yemen lazım minik anne :)
evet canım senin nasıl gidiyo neler yapıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?