Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

burası neşelenmek için zatiii
ah bi gece muhabbetlerini yakalasannn......

öp kuzum öp
az önce aradı o gelene kadar burdayım şimdiklikk ama her an kaçabülürümmm

maalesef kuzum ben geceleri çok nadir gelebiliyorum kocacım öyle istiyor...

başak naptın kız düdüklüyüüüü...
evinin işini bitirdinmiii??
yoksam tembel tembel pis pis mi oturuyon burada

tembel olmazsa o fasulyeleri güzelce akşamdan suya koyardı bugünde mis gibi tencerede pişirirdi..ben hiç kullanmam düdüklü çünkü korkuyorum:18:

burası neşelenmek için zatiii
ah bi gece muhabbetlerini yakalasannn......

öp kuzum öp
az önce aradı o gelene kadar burdayım şimdiklikk ama her an kaçabülürümmm

kız karı sen ne zmaan gelcen geceleri artıkın bi ara bulşma ayarlıyak. gerçi benm koca bu ara gündüz vardiyasında. akşamları evde. zırt zırt bişiler istiyo benden.

hiç bişi bulamazsa "interneti yavaşlatıyon filmim donuyo" diye çıakrıyo beni nettenverimli olamıyom o evdeyken

ben geldimkız çimmeyi kim bilmez eşimle çok güzel bir aşk tazeledim kavga ederekten sinirlerim tepemde

maalesef kuzum ben geceleri çok nadir gelebiliyorum kocacım öyle istiyor...
aynen benim kocişimde gece evdeyse giremiyom ben,ama vardiyalı iş olunca 15 gün gece buralarda takılıyomm
tembel olmazsa o fasulyeleri güzelce akşamdan suya koyardı bugünde mis gibi tencerede pişirirdi..ben hiç kullanmam düdüklü çünkü korkuyorum:18:
aaa düdüklüde pişince daha güzel oluyoo
geceden suya basıyom ben sonra düdüklüde 15-20 dk pişiyooo

valla en yakın tarihh cumartes,, gecesi tatlımm
kocam gececi olcekk ancak o zaman hemde temizlik yapıyommm az takılabiliyom bu ara

eminim melektirkız sewincin ebesi yaşıyor mu bakalım...doğru söylüyosun canım konuşuruz elbette,yımırtlayın bakalım ben yımırtlasam mı bir daha yımıtlamasam mı hiç bilmiyorum walla...
evet haklısın insan korkar artık. ama Rabbim bi zaman koymuştur o zmanda sen istesende istemesende hamiş kalcan
başak naptın kız düdüklüyüüüü...
evinin işini bitirdinmiii??
yoksam tembel tembel pis pis mi oturuyon burada

kız kapattım altını tamam sorun yok. içinede baktım pişmiş güzel olmş. klipsli kapak bu. kullanma talimatına baktımda fasülyelerde 20dk kaynatın kapatın diyor. yavaş yavaş çözcem napiyim

evimin işi duruyo:18:epilasyonumu yaptım pc başında. şimdi kalkcam

başakcım bebekim albendende o kadar yatagım duruyo bulaşıkları makineye yerleştiircem evi temizlicem yemek yok paşamla köpügüm hastalar gene mantar olmuşlar hergece ilaçlıyorum sıpalarımı ne olucem bunların hali bebekte yapmıyolarki seveyim benim yok bari onlarım olsunda seveyim

hıh iyi barii başına iş gelmeden hallettin yemek işini bariii
aferin sana bravoooo
kız insan önce işini bitiriir sonra ne halt yerse yerrr
tospaaa öğren annem bu işleri artkın kendi evin varr
misafirlerin gelmek ister ,çat kapı biri gelir hazırlıklı ol temiz ol
kankamm rezil olursun yoksamm

walla benimki gündüz işte akşamları ewdw wardiya falan yok yani ay ne bileyim anacığım kullanırdı ben çocuktum o düdklü ötünce patlıcak diye ödüm kopardı fobim var yani..

ewet canım RABBİM ne emrederse o olacak hayırlısı bakalım...

kızlar merhaba martta boş gebelik geçirdim kürtaj oldum.maıstada hastalanmadım.doktora gittim.kontrole keseyi görüyor içinde ufak bi parça gördü bebek olduğunu söylemek için daha çok erken dedi. boş gebelik olabilir dedi %50 %50 dedi aklım çok karıştı bu konu hakkında bilgisi olan duyan bilen kim var bişeyler söylesin tekrar aynı şeyleri yaşamak istemi,yoummm

Alıntı ile Cevapla .

--------------------------------------------------------------------------------

http://www.kadinlarkulubu.com/isten...numuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum-869.html bida verdim niye açılmıyoki

akşamdan ıslattık heralde o kadarda değill
heh kankamı hepten saf yaptınız yaaa
ahh başak kızım nedir senin bu milletten çektiğinn kuzum yaa
tembelsin diye seni hem beceriksiz hemde cahil sanıyolar yavvvv

balıkmı besliyonn...
aynen biz beceremedikk başkalarınınkileri seviyozzz
allahım bi beceri verde bizde yapak bebişş

allah bir daha yaşatmasın inşallah sağlıklı gebeliktir

yok canım muhabbet kusu besliyorum beydaglı bakıyorumda pas vermiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…