Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız sen kankanı övüyomusun,yeriyomusun anlamadım..erenaycım sen de hamilelik falan var mı kuzum..

peki sen korunuyosun dimi cnm ne zmana kadar acaba

sorma kankiş yaa herkes üstüme atlıyo ya çok saftirik buluyolar beni yada küçük ve masum sende olmasan napardım. pek fazla işe yaramasanda arada destekliyon beni

köken aslında artvinmiş dedimler ordan gelmiş ama ben amasyalıyım istanbulda dogdum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim kız evini neden göremedim ben herkez gördü olmuyo böle ama yaw

aa bende amasya doğumluyum karıııııarkadaş oldukya baksan albümüme. yada bakma yeni eşyam yok. yada bakta salonuma bakma orda börülcemin eşyaları var

olr birgün merak etme senumudumuzu yitirmeyelimbak bana 3 evladımı topraga verdim ben inanıyorumki olcak ama zamanı gelmedi daha galiba
nasılsın kuzum nasıl gidiyor diyet:))

kız ne vuruyon görmedinmi mesajımı
pc dondu görmedim len ne kıızyon zaten canım sıkkın
neresinden canım akraba çıkıyomuşuz şimdi

utandın dimiii :)) ne oldu kuzum niye canın sıkkın bakimm

ewet canım ama eşim korunuyor... zamanını bende bilmiyorum

ha iyi sen bişi kullanmıyosun hayırlısı olsun cnm. sanada dua ederim bundan sonra. burdaki karılara dua ediyorum elimden geldiğince. ama ismiyle dua etmek daha iyi ismini yaz bana özelden. istersen tabii. dua etmek isterim namazlarda. herkes muradına kavuşsun istiyom

amasya küçük yer hiç belli olmaz. hadi adrenalin yapak.

s... ilçesinden

yok canım ben doğum kontrol hapı falan içemem zaten kan pıhtılaşmam var...ay çok memnun olurum başakcım hamişlerin duaları kabul olurmuş annemede dua et kuzum zahmet olmazsa anacığım şifa bulsun en çok istediğim şelerin en başında geliyor..

Son düzenleme:
utandın dimiii :)) ne oldu kuzum niye canın sıkkın bakimm
canım boşver anlatmaya deymez
amasya küçük yer hiç belli olmaz. hadi adrenalin yapak.

s... ilçesinden

canım ben köyündenim rahmetli babam 3 katlı trıbleks ev yaptı amasyanın dagları ayaklarımızın altında zevkine göre döşedi yaptı ama keyfini süremedi
biz ordan gelin aldık bebem bu arada ev senin evinmi bebem kaç m kare merak ettim

niye yaa nolduki..

Allah şifa versn cnm annenide söylerim elimden geldiğince merak etme. burdaki hatunların isimlerini bildiklerimi tek tek sayıyorum birbirimize dualarımızın makbuliyeti daha yüksek

ohh ne güzelmişşş evinizz Allah rahmet eylesin baban ne güzel yaptırmış zmanında. evimiz bizim cnm 150 mkare

sağol canım ALLAH kabul etsin.. kız ben niye görmüyorum ewini benim ne eksiğim var hee

karılar ya siz yazışın ben gidiyim artık işlerimi bitiriyim adam akıllı. of benden ev jkarısı olacakta ben görecem

karılar ya siz yazışın ben gidiyim artık işlerimi bitiriyim adam akıllı. of benden ev jkarısı olacakta ben görecem

git bitir işini tembeell...bende gideyim saçımın kırışıklıklarını açayım sonrada bir işim var gidip onu halladeyim..

niye yaa nolduki..
canım belkim sonra anlatırım biraz özelde

canım dur tahmin ediyim kaynanam evi kapa aldı parası oldukça yaptırdı o arada senide eve bir aldı sonra evine geçtin haklımuıyım bu arada kaynananla aran nasıldı merak ettim
sizlere doyum olmaz bende çıkıyorum sonra sveişirk artık sizlerle

herşey yolundamı benim işler az yoğun
kendinize iyi bakın çok öpüyorum sizi canlarım byyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…