Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

karılar napıyorsunuz bakem valla ben koşturuyom gene
bu arada daha yaz temizliği yapmayan pasaklı karılara duyurum var
2. yaz temizliğine başladım işten fırsat buldukça gelecem karılar

kız bu benim 3. oluyo şuannnnn 2 ay önce yaptım sonra badana yapmaya karar verdik bi daha yaptım badana üstüne.. şimdi de 1 aydır yoktum diye ev batmış diye tekrar yapıyorum ne çileli başım varmış..

kız ben anladım durumunu hani evde iş dolu sen buralarda takılıyon ya o yüzden pasaklı karı demiştim

hee izmirden geldim zaten yorgunnnn 2 gün hiç oturmadan kakılmış modunda çalıştımmm.. sonra 2 saat oturdum diye bu sözlere maruz kaldım

kız dün kocişe mumbar yaptım ilk defa herif bana tekrar aşık oldu

benimki sakatat yemiyor yaa.. yapsam bırak aşık olmayı kaçar benden annem de yapar mumbar ben de severim. ama üstü çıtır çıtır olucak

kıs hamişkte çatlamamak için bebe yağımı sürsem. artık sürmeye başlaam gerek sanrm

başakcım badem yağı, bebe yağı sür bir de karnın büyüdüğünde doktorların yazdığı bir krem var (ismini öğrenirim) süper bişeymiş ama biraz pahalıymış.. sgk karşılıyor mu bilmiyorum.. hiç çatlak yapmıyor diyor kullanan herkes.. ben bir de kakao yağını duymuştum çok işe yarıyor diye:26:

walla bende sinirliyken kendimi işe veririm o zaman o hışımla bi güzel yapılıoki insanın kafası dağılıo wallaa yoksa ilhamın gelmesini bekliomm.....

ah canım 2 ayda 2 kez evi kadırdım bu 3. oldu.. sinirlerim yıprandı ve o ilham gelmiyo artık.. zorla yapıyorum inan..ben de senin gibi sinirliyken çok hızlı girişir bi hışımla bitiririm.. keyfim yerinde gazımı da almışsam gene çok çabuk yaparım.. ama moralim bozuksa ev yansa parmağımı oyanatamıyorum

kız bu saatte kk da ne işin var kargalar kahvaltı yapmadan temizliğemi giriştin
valla o gün sinirden uyuyamadım sabahladım sevinç sonra da o halde işe gittim..
swağlıklı gebeliklerde ayda 1kez baklması yeterli dedi yolladı beni

başakcım doktorun doğru söylemiş seni anlıyorum insan her an görmek ister.. ultrasonda bir zarar yok diye bilsek de bazı doktorlar çok fazla ultrasonla bakılan bebeklere zarar gelebileceğini savunuyor.. sonuçta çok şeyin zararı sonradan keşfediliyor biliyorsun.. bence doktorun doğru söylemiş..

çok doğru düşünmüşsün canım valla en iyisini yapıyorsun.. yavaş yavaş olsun ağız tadıyla olsun dimi

ama ben nasıl arkadaş ekleneceğini bilmiyorum.. daha yeni yazmaya başladım kk da

ahhh keşke gelseniz de kirletseniz yaaa
valla bence nerde rahat ediyorsan o tarafta yat boşver.. kocan seni koruma iç güdüleri gelişmiş ne güzel işte.. o yatsın kapı tarafında öyle içi rahat edecekse
canım koslayı sürekli koymana gerek yok eğer çok kirliyse eklersin.. yoksa masraflı olur senin elektrik tasarrufları boşa gitmesin

ah canım allah korumuş.. çok geçmiş olsun.. inşallah sağlıkla kucağına alır kardeşin.. amin..

ayy inşallahhh cnmmm ne bilimmm aklıma gelmiyo diil ama herzamanki gibi sonuçtan korkuyorumm
karnımda şiş patlıcak gibiyim acaba mı diyorum :44::44:

moodcummm canım inşallahh yaaaa.. hadi bakalım hayırlısıya inşallah hamilesindir tatlımmmm

hacer canım gözün aydın inşallah sağlıkla kucağına alırsın.. ne güzel duygulardır kimbilir ben de sigara içiyorum hamile kalınca bırakırım diyordum ama bu bebiş gelmiyo bi türlü :26: en güzeli öncesinden bırakmak ama yapamıyorum çok da vicdan azabı çekiyorum:18:

tatlım çok geçmiş olsun çok üzüldüm ne zordur kimbilir.. amin canım inşallah sen de en kısa sürede sağlıkla kucağına alırsın yavrunu:2:

doğru sözlere ne denirrrr???? bu sevince bi moral verin gaz verin dedik derdimizi anlattık pasaklı olduk şekerim
ama sağolsun iyi de gaz veriyo allah razı olsun pasaklı demesin yeter

başak tilotla mı temizlik yapıyoonnnnn... ay hiç güleceğim yoktu kızım alemsin yaaaagiy rahat şeyler temizliğini bitir sonra da tilotla kocişi karşıla mademm

iidir eroşummm kayınannemdeyim sıkkma yaptık yedik...sonrada a101 den sehpa almıştı onu monte ettik ...şimdide kahve içecezzzz :) sen napıosunnn

sıkma ne tatlım güzel bişey miş gibi geldi bana

kızlar ikide bir müşteri geliyor iş yerindeyim yazamıyorummmm.. dün akşam işten gelince kociş beni zorla dışarı çıkardı yemeğe.. sonra arkadaşlarla buluştuk eve gece 2 de geldik.. temizliklerimi bitirmem lazım dedim ama kızdı bana "zaten 1 aydır yoktun geldiğinden beri kendini paralıyosun yeter ev bizim ev kime ne? yaparsın sonra yavaş yavaş" dedi.. bu sabah da gene işe geldim.. yani hala öylece kaldı benim işler şimdi de iş yerinde işler yoğun:126: hepinizi çok öpüyorum..

valla 2..3 aydır pek tertip kalmadı bende canım isterse bal dök yala ama şu son aylarda bana tembellik çöktü
o yüzden kimseye çemkirmiyim kendimi biliyom
bende seni kapı tarafına yatırıyo sandım pardon

2 buçuk sene öncesine kadar kullanıyodum ben saçımı yıkarken ve vücudumu keselerken kapatıyorum hem su hem elektirik tasarrufu oluyor
yada bir tane banyo kovası koyuyorum onun içine akıyor en son o suyu dökünüyorum

bende kalp atışı gibi yada biryerine dokunursunya öyle birşey hissediyordum demekki benimkide erkekmiş

eroş tecrübeli ev karısı. düdüklüye kuru fasül koydum foşluyo çok korkuyom:18::18: bişi olurmu kızım yaaaaa

bende çok korkardım ama zamanla alışılıyor hatta en çok kullandığın ürün oluyor
korkma sen kullanım talimatlarına uy bişeycik olmaz yeterki altını kapatınca hemen açma

bir sürü alıntı yapmıştım hepsi çıkmamış

sanki çamaşır kırışıklarını açıyo

neyse o işinde kimbilir merak ettim
çatlaaaaaa

tamam canım ama çok sıkma canını:))

sağol canım..RABBİM kimseye yaşatmasın...sıkma güzeldir evet böyle mayalı hamurdan küçük ekmek gibi açarsın onu aslında sac da pişerde evde teflon tavada pişirirsin sıcakken yağlar içine peynir,soğan ve maydanozdan hazırladığın(isteğe göre patatesli de,olur) harcı koyar sıkı,sıkı dürüm gibi sarar,çayla yada ayranla içersin...

aynen canımmm ya sinirli olup bi hışımla yapcam yada gaza gelcem öbür türlü beklersem kılımı kıpırdatmam şuanda oldugu gibi kendimi kötü hissediorummm hiç bişeden zevk almıorum ne biyere gidesim gelio ne evde durasım gelio...temizlik zati hiç içimden gelmio...ben ne pok yicem bilmiom

sıkma güzel bişe canım adanada çoktur sıkmacı börekciler hamuru açıosun pişiriosun tavada sonra hazırladığın içi (peynir patates vs neyli istersen) pişen bazlamaya (burda öle denio) koyup sarıosun afiyetle yiyosun....ıspanaklısıda oluo göözleme gibide yapılabilio...

kız sen kankanı övüyomusun,yeriyomusun anlamadım..erenaycım sen de hamilelik falan var mı kuzum..
kızım bizim ilişkiler biraz karışık oluyoo
duruma göre kavga ,duruma göre sevgi belli olmazzz
o yüzden aramıza giren yanıyoooo
canım benim 2006 yılında 5 aylık erken doğumum var
bebeğim yaşamadı bir dahada tık yok
uğraşıyok işte
13-15 gün sonra rahim filmi var önümüzde
bakalım haıyrlısı olsunn herkese
sorma kankiş yaa herkes üstüme atlıyo ya çok saftirik buluyolar beni yada küçük ve masum sende olmasan napardım. pek fazla işe yaramasanda arada destekliyon beni
tabi çooooook masummm (masum cadı)
kızım kankalık niye varrr
kollamak ve arada yolmak içinn

olr birgün merak etme senumudumuzu yitirmeyelimbak bana 3 evladımı topraga verdim ben inanıyorumki olcak ama zamanı gelmedi daha galiba
umut her zaman vardır evetbende bi tane melek yolladım cennete allahım şefaatçi eylesin

zaten bu sevinç bi kendiini titiz sanıyoo hıh
canın çıktı seninde kolayladınmı?kabası bittimi?
bak aklın yolu birrr iş iş giysisiyle yapılır dimi sessa

Son düzenleme:
afiyet olsun canım bende çıkıcim şimdi kocacım gelmek üzere:))) seraycım önceki mesajını okdum neyin var uzum niye canın sıkkın bakim...

saol cnmmm...ne bilim walla kuzucumm bu bebek olayı beni iice bunalttı...sadece benim gayretimlede olmuo...bikere kocişim dese bizim bebeğimiz olsun artık die...inan olmasada nasıl huzurlu mutlu olcam anlatamamm...böle işte cnm yaaa...pes ettim artık bişe istemiom...napim rabbim ol dedimi olacak elbet...uğraşmıcam yani...

selammmm ceee deyimde gidim sonra başak karısıda burda yıldızlarımı sarartırmisafirlikteyim şimdi geri çıkıommm yarın görüşürük

slm tatlı topiğin baldan tatlı hatunları nasılsınız bakem gerçi kimsecikler yokta ben yinede bir selam vereyim dedim

merhaba kızlarr
benim reglime daha 10 gün war ama tuhaf bi şekilde regli oldum karnımın we göğüslerimin şişmesi wwe acıması demekki bunun içinnmişş...
bünyem benimle dalga geçiyo resmen geçen ay 5 gün gecikme bu ay 10 gün erken regliiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…