Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

o kaşınır kızz bakma sen ona o çok saftirik karı,
geçmişte çok kaşımışlığım vardır
sende kaşı onu alıştırdım ben ama yeğenime zarar vermee

kaşıcam merak etme...yok kuzum tabikide yeğenimize zarar vermem baksana öğlene kadar çocuğu aç bırakıyodu baskı yapalımda acık erken kalksın neyseki bugün kalkmış..

yok kuzum niye saçmalayasın..ama ben senin yerinde olsaydım ne güzel ikiniz başbaşayken,birde teyzesi gile gitme yerine, bütün kafamdakileri sorardım hem için rahatlardı hem kafandaki soru işaretleri giderdi ..inan bana insan konuşmazsa daha kötü oluyor kendini doldurup ,üzüyorr..
bak ne güzel eşin seni çok sewiyormuş madem sıkıntını paylaş onunla,erkekler kadınlar kadar duygusl değiller..belkide o senden bekliyodur sormanı...

konuşmaya çalışınca kısa bi kaç cümleyle geçiştirio ve kapatıo konuyu...konuşamıomki ...o nedenle korkumdan konusamıom....iyiyiz Allah a şükür bide bu mevzular yüzünden aramız bozulmasın diom...konuşmak için o kadar gayret ettimki ama cesaret edemedim işte....nese adetim bitsin görecez...ondan sonra konusacak zaman olusur eminim...çok saol cnmm...:54:

biliorum cnmmm haklısın ilk başlarda korkuyodu tekrar aynı şeyleri yaşamamdan ve cesaret edemiodu...ama ne bilim insan azda olsa belli etsin bebeğimiz olsun falan der die düşündüm...çünkü hiç duymadım ondan bunları...o bilio benim deli gibi bebek istediğimi hiç bişe anlatmama gerek yok ki...kendi bişi yapmıo....ayda 1 kere anca yapıoz onunlada tutturursak ne ala bize...:50::50:

bak sana ne diyorum 6 sene oldu benim bebeğim gidelii 6 sene
ama eşim ben doktora gideceğim demezsem git demezz, bebek lafı etmez hala
ne kadar zaman geçmiş aradan ben kısır damgası yemişim hala "istemiyorum" dediğimde "haklısınn sen yaşadın ben dışarıdan baktım senin tercihin baskı yapmak istemem" diiyor
sizinki çok yeni bitanem 10 ay atlatmak için kısa bir süre
hak ver ona sen yardımcı ol istedğini sen söyle ondan bekleme
sen doğurdun acısını sen çektin karnında sen atşıdınn
o dışarıdan izledi sevdiği kadının çektiklerini onun travması daha büyükk
anla onuda üzerine sen gitt
anlamasını bekleme sen anlatttttttt

sen az önce çıkmadınmı ışığın sönmemişmiydi senin
ev işini ne yaptın ben kardeşime sordum 300 den başlıyor kiralar diyor doğalgazda varmış
yok burdaydım henüz çıkmadıydıım hadi yaa 300e falan bulursak iyiymiş ozaman ama 300ede kötü evler olur sanırım dimi yaa ben şööyle eli yüzü düzgün pimapenli iyi ısınabilen salonu yatak odası mutfağı biraz geniş eşyalarımı alabilicek bi ev istiyoom öylesi ne kadardır acaba yaaa valla bende bilmiyom görmeden nasıl tutcaz eviii :14::14:
,napayımmm kuzucummm anca gelebildimmmm. uykucu oldummm ben :)))

oy yirim senin o uykuculuğunuu uyuya uyuya büyüycek annesi bebiş tabi uyursun sendee :21::21::16::16::46:

Son düzenleme:
konuşmaya çalışınca kısa bi kaç cümleyle geçiştirio ve kapatıo konuyu...konuşamıomki ...o nedenle korkumdan konusamıom....iyiyiz Allah a şükür bide bu mevzular yüzünden aramız bozulmasın diom...konuşmak için o kadar gayret ettimki ama cesaret edemedim işte....nese adetim bitsin görecez...ondan sonra konusacak zaman olusur eminim...çok saol cnmm...:54:

mutlaka konuş canım konuşmak en güzeli..bbirde sana abla tavsiyesi az önce erenaya yazdığın mesajda gördüm kocandan bu kadar uzak kalmaaaa:17: bu sizi birbirinizden uzaklaştırır:54::54:

hayırlı cumalar hatunlar ne yapıyosunz bakıyım burda geliirm kimse olmaz gelmem millet burda olur olmuyo ama böle:20::20:
hoşgeldin canımm
nasılsın?
kaşıcam merak etme...yok kuzum tabikide yeğenimize zarar vermem baksana öğlene kadar çocuğu aç bırakıyodu baskı yapalımda acık erken kalksın neyseki bugün kalkmış..
:42::42::42::42::42:doğru söze ne denirrr "haklısın"denir
Ooo bu ne kalabalık hanımlaaar :16::16: sizleri burda görmek çok güzeeel :16::16: hayırlı cumalaar :3::3:

naber bengicikk hayırlı cumarlar kuzum sanada

hayırlı cumalar hatunlar ne yapıyosunz bakıyım burda geliirm kimse olmaz gelmem millet burda olur olmuyo ama böle:20::20:

hayırlı cumalarrrrr hoşgeldin paşammm...

Ooo bu ne kalabalık hanımlaaar :16::16: sizleri burda görmek çok güzeeel :16::16: hayırlı cumalaar :3::3:

hayırlı cumalarrr bengisucumm...hoşgeldinn...

bak sana ne diyorum 6 sene oldu benim bebeğim gidelii 6 sene
ama eşim ben doktora gideceğim demezsem git demezz, bebek lafı etmez hala
ne kadar zaman geçmiş aradan ben kısır damgası yemişim hala "istemiyorum" dediğimde "haklısınn sen yaşadın ben dışarıdan baktım senin tercihin baskı yapmak istemem" diiyor
sizinki çok yeni bitanem 10 ay atlatmak için kısa bir süre
hak ver ona sen yardımcı ol istedğini sen söyle ondan bekleme
sen doğurdun acısını sen çektin karnında sen atşıdınn
o dışarıdan izledi sevdiği kadının çektiklerini onun travması daha büyükk
anla onuda üzerine sen gitt
anlamasını bekleme sen anlatttttttt

anlıyorum seni cnmmm...tabiki o travmayla biz bayağ bi ilişki yaşayamadık zaten...bişi sorcam eroşummm sen doktora git desen eşine gidermi peki bi sperm testi falan yaptır desen...ben dedim doktor lafı bile duymak istemiom dedi....hadi sıkıosa bidaha aç bu konuyu....:18::18:

kızlarrrrr ben kaçmak zorundayım ama bu muhabbetten kaçasım yyokk yaa napiimm ben
yatak odama girişmem gerek ev ayakta ben burda iteleyin kovalayım beniii

buarada herkese hayırlı cumalarrrr...Rabbim tüm dileklerinizi kabul etsin....hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepinizee....

seraycım yaranı deşmek istemiyorum kardeşim ama neden vefat etmişti bebegin :14::14:bende kan pıhtılaşması rahim agzı açıklıgı ve pok var birde bir genim çok çalklışıyomuş bebegim ondan rahimde durmuyomuş :14::14::14:senin sebebindemi rahim agzı açıklıgı bebem yada başka birşeymi:44::44:

beydaglı ve kzılar görüşmeyeli nasılsınız bakalım :131::131::131:ev duruyo temizlenecek ben burda lak lak yapıyorum iyimi:57::57:
sağol kuzum hamdolsun iyiyim sen nasılsın baklım:))
hoşgeldin canımm
nasılsın?

:42::42::42::42::42:doğru söze ne denirrr "haklısın"denir

naber bengicikk hayırlı cumarlar kuzum sanada

yaa haklıyım tabiii....

kızlarrrrr ben kaçmak zorundayım ama bu muhabbetten kaçasım yyokk yaa napiimm ben
yatak odama girişmem gerek ev ayakta ben burda iteleyin kovalayım beniii

çabuk,çabuk hemen kalk işini bitir kuzum sonra gel rahat,rahat sohbetini yap hadi bakalım aniden biri gelir falan çok ayıp hadi,hadi çabuk işlerini bitir kafan rahatlasın..

yok burdaydım henüz çıkmadıydıım hadi yaa 300e falan bulursak iyiymiş ozaman ama 300ede kötü evler olur sanırım dimi yaa ben şööyle eli yüzü düzgün pimapenli iyi ısınabilen salonu yatak odası mutfağı biraz geniş eşyalarımı alabilicek bi ev istiyoom öylesi ne kadardır acaba yaaa valla bende bilmiyom görmeden nasıl tutcaz eviii :14::14:

oy yirim senin o uykuculuğunuu uyuya uyuya büyüycek annesi bebiş tabi uyursun sendee :21::21::16::16::46:

bengisuu görümcem dediki 500-600 e yeni malatyada lüks evler varmış bence uygun fiyata bulursunuz istediğin gibi bir ev ;)

Son düzenleme:
Back
X