yaa bu arada başak burda diilmiydi yaa gelmedimi yoksam bu akşaam? zere onca şey didim laf yetiştiren olmayınca şaşırdım vallaane güzel kızdırcaltım yaa şu cadıyıı nereye gitti bu şimdik yaa tüh
saracım hoşgeldin sanada iyi gecelr olsun nasılsın yaptınmı temizliğini
eşim hakkında aslı astarı olmayan dedikodular vardı ailem onun için vermedi ama hiç biri doğru değilldi tabi konuyu fazla açmıyım
eşimle kaçacağımız günü kararlaştırıp 4 ay öncesinden eşim evi tuttu yaşayacak kadar eşya aldı
evlendiğimizde iki çekyatımız vardı ama onunda taksitlerini evlendikten sonra ödedik
bir yatak odası vardı patronlarının hediyesiydi
bir tane halı bir kilim ikinci el bi tv kumandasız perdelerimiz bile yoktu sadece çalıştığı restorandan güneşlikleri getirmiş onları takmıştık düğünümüzüde çalıştığı yerde yaptık bedavaya geldi
birde bir masa 4 sandalye getirmişti çalıştığı yerden
hey gidi günler hey
dizi gibi anlat sen bana hergün bi bölümm olmazmııı???
olur 15 senelik evlilik bir senede sevgililik ettimi 16 sene 16 senede günlük dizi olur her gün bir bölüm :123:kaçak gelin dizinin adıda
hoş geldin ton ton yanaklımoyh nasılmış bakiim yiğenimiiiz
deli karı seni yaa nerden uydurduysan bana o lafııbak benim gözümde ne kadar hacısınn
bu kelimeyi ilk sende kullandımm hoşuma gitti
bu ne yaav kısacık sürdüü ı ıh bööle istemem güzelce anlat hikayeyiiianlattım bitti finiş arkası yarın
ahahah cadaloz o altta kalsa şaşarım zatenburdaydı ama kocasından fırsat bulamamıştır çıkmıştır gelsin zaten lafları saydırmaya başlar merak etme altında kalmaz
şahane oluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuururrr
sara abla iyi gecelerrr,geçmiş olsunn
amin canım amin,öyle unutturma olmasın inşallahinşallah bizede unutturur ama tabiki üzüntüyle hastalıkla unutturmasın
aa ilaç falan kullanmadımıydın o sıralarda pekii kendiliğinden oldu diyosun yaanii hmm e oluyo tabi rabbim istedikten sonra ne kadar olmadı peki bebişin sendemi pkoluydun yoksam? peki neden okadar üzülmüştün o sıralarda özel diilse anlatırmısın canım diycem ama neyse boşver anlatma üzülürsün falan gene belkim konu açılınca aman haa karnında burnundaa üzüntüden neyim birden gelir falan gene bu seferde doğmaya kalkarmış hemen artıkın yazarsın bize ambulansı arayın len doğuruyom diyeeezaten bu gidişle burda karşımızda doğurcan ayrılmıyon ya burdan
hee yaa çok güzel dinlemesii masal gibim geliyo bize tabi ama kim bilir neler yaşadılar ee sonra noolduu?
ee bu kadarmııçok kısa oldu bu yaa bi destan çıkar senden diyoduum :26: anlatsana yaa dahaa? ne güxel patronları bari destek çıkmış size ee eşinin ailesidemi istememişti evlenmenizide yardım etmediler? :26: kız kaç ay öncesinden plan yaptınız öyle yaa benim bildiğim yarın seni kaçırıyom topla bohçanı derdi erkek
temizliği yaptım ama bende yine hasta oldum çok halsizim
önemli olan şimdiki mutluluğunuz hep mutlu ol arkadaşım bu mutluluğa bi bebek nasip etsin Allahım
kıslar bne kaçıyoomm iyi geceler size
sabah erkenden yolculuk var
bakın kızlarr bundan sonra başaka sataşanın,kankamı üzenin,isyan çıkaranın,düzen bozanın,ağzını tutamayanın,kurallara uymayanın topuğuna sıkarım ona göreee
tersim pistir bak heeeeeeeeeeeeeeeee
kızlarrr merhabaa nasılsınızz?benim otopsi sonucunu aldım bebek beyin kanaması geçirmiş ya anne karnında yada doğum sırasında dedi dr.ama dosyan gelsin iice bi inceleyelim toplantıyapar konusuruz dedi...hafta içi arıcaklar gidecem ararlarsa tabidiom bi 9 ay sonra ararlar kucagımda bebekle giderim artık öpüyom hepinizi evime gidiom ben
deli karı seni yaa nerden uydurduysan bana o lafıı
bu ne yaav kısacık sürdüü ı ıh bööle istemem güzelce anlat hikayeyiiiuyduruktan anlattın geçtiin neler yaşadınız sonra neler oldu nasıl barıştınız anlat hepsini yaa yarında gelmeyecekmişsin zaateen
ahahah cadaloz o altta kalsa şaşarım zatencanım çekişmek istediydi başakla uymasını çok seviyom ona oda gitmiş yaa okadar boşunamı laf attım ben şimdiii :26::26:
ayyyyyyyyyy kalabalığa bak yaaaaaaa çok pis canım çekiyo bu muhabbeti ama yatıcam kocamö çağırıyo.
az önce kaynana zırt diye geldi kapatmak zorunda kaldım. kocam annnnesine internetimiz kesik demiş. girmesin diyeo yüzden saklıyos ondan
ben de kaçıyom bacılar gardaşlar,yarın da doğurmazsam görüşürük
hıı hıı git git kuzum sen çık hemen dinlen hamişsin sen uykunu alman lazımayyyyyyyyyy kalabalığa bak yaaaaaaa çok pis canım çekiyo bu muhabbeti ama yatıcam kocamö çağırıyo.
az önce kaynana zırt diye geldi kapatmak zorunda kaldım. kocam annnnesine internetimiz kesik demiş. girmesin diyeo yüzden saklıyos ondan
afferim sana akıllı gacısın zaten belliişimdi uzun uzun anlatamam çünkü eşim gelecek ve benim az bir işim var eşim gelmeden yapmam gereken ama ben hala burda lak lak ediyom
eşimin babası yoktu anneside felçliydi maddi olarakta gücü yoktu yardım etsin herşeyi kendimiz yaptık
o eskidendi ben öyle yarın kaçacam topla bohçanı diyecek bende kaçacam ben akıllıyım oturacağım yeri ayarlamadan yaşayacağım kadar eşya aldırmadan kaçarmıyım ben hep sonrasınıda düşünürüm hayata pembe gözlüklerle bakmam:103: aşıkdım ama kör aşık değil
anladım canım ah o kaynanalar yokmuu çoğunun derdi zaten çok şükür benimkiler öyle diil aman nazar değmesinamin canım amin,öyle unutturma olmasın inşallah
ailevi canım,daha doğrusu,kayınailevi,yani anla işte
ama ağlamak sonradan gelişti,unutmanın ağlamayla alakası yok yani
ohy yirim ben onuuu doğsun getir banada totosuna totosuna çaka çaka bi sevem yaahoşbuldumm tatlımmm.yiğenin iyi. bende iyiyimmm. sizler naıslsınız
niyekine sakladınızki kadın girse noolcek sınırlımı netiniz? bilgisayarı varmı kaynananlarında giriyolar?işim var çıkmam lazım şimdi... hem her ayrıntıyı anlatırsam birde bi tanıdık falan çıkar sonra, zaten vaji olduğumu çevreden bilen yok al başına belayı
sizde az değilsiniz ne zaman kadar saklıyacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?