Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tabiki zordu ama sevince insanın gözü birşey görmüyor
huzurum vardı çok şükür onun içinde şimdi o günleri üzüntüyle değil sevgiyle anıyoruz neler yaşamışız nerden nereye diye

huzurum vardı çok şükür onun içinde şimdi o günleri üzüntüyle değil sevgiyle anıyoruz neler yaşamışız nerden nereye diye
hakkaten vallaa nerdeeen nereyeee kaçtığınızda hiç bişeyiniz yokmuştur heralde nasıl tuttunuz evi falan anlatsana yaa neler yaşadınız ailen neden vermedi nasıl kaçtınız sonra neler olduu merak ettim bak şimcik çok severim ben aşk öyküsü dinlemeyii

sana bebekin uğurlu geldi zatenn
anneler işte neler gelir akıllarına
evladı zorda kalmasın diyee koli yapmış ellerini öperim anneniin hepimizin annelerini allah korusun başımızdan eksik etmesin...
tüller kaç derecede yıkanıyo
valla ben 40 derecede hassas yıkama yaptırıyom
zaten zırt pırt yıkarım çok kirli olmuyo oda yetiyo
ama güneşliklerimi 60 aşşağıya atmammm
ne bileyim topumuza falan sıkacak korktum daha ben bebek yapacam

hoşgeldin

kız korkma dişime kestirdiklerimin topuğuna sıkarımm
rahat ol kabahat yoksa ,problem de yokk:98:

hoşgeldin topiğimizwe canım geçmiş olsun öncelikle duaların için de aminnnn diorummmm hepimize isteyen herkese versinnn

yapamaz dimi sözümü ileri sarıom ozaman ahahahyt
haamile diye körde değil yaaa slm vermesi laaazıımm banada virmedi zaateeen slm vermeyi bilem beceremiyo bu kız ayoool
kör körr koca totsundan göremio olsa gerekkk
hoş geldin ton ton yanaklım oyh nasılmış bakiim yiğenimiiiz

herkese iii geceler geçmişi bi okudum ve kaçıom tocam sabırsızzz oturtmadı bii öpüldüzzz sabah görürüşüz hepinizi burda görcem yoksa dövem haaa

hıı hıı koca totolu oo millete diyodu kendi totosuna baksın o artıkıın yarım dünya olcak yakındaa

nerdeyse gidecem daha yeni diyonuz yaa neeeyse onuda demeyenler var.. sağol nazo ablacım hoş bulduk
hacı hoşgeldinnn
ben bu kelimeyi çok kullanmak istemiştim sana kısmet olduu

anlat nazo anlattttt

yaa bu arada başak burda diilmiydi yaa gelmedimi yoksam bu akşaam? zere onca şey didim laf yetiştiren olmayınca şaşırdım vallaa ne güzel kızdırcaltım yaa şu cadıyıı nereye gitti bu şimdik yaa tüh

herkese iii geceler geçmişi bi okudum ve kaçıom tocam sabırsızzz oturtmadı bii öpüldüzzz sabah görürüşüz hepinizi burda görcem yoksa dövem haaa

kız sende benim gibim o zaman kocanı uyutupta öyle kaçsanaa uyanık oldularmı yeter kapat benle ilgilen diye başımıza ekşiyolar sonraa

eşim hakkında aslı astarı olmayan dedikodular vardı ailem onun için vermedi ama hiç biri doğru değilldi tabi konuyu fazla açmıyım
eşimle kaçacağımız günü kararlaştırıp 4 ay öncesinden eşim evi tuttu yaşayacak kadar eşya aldı
evlendiğimizde iki çekyatımız vardı ama onunda taksitlerini evlendikten sonra ödedik
bir yatak odası vardı patronlarının hediyesiydi
bir tane halı bir kilim ikinci el bi tv kumandasız perdelerimiz bile yoktu sadece çalıştığı restorandan güneşlikleri getirmiş onları takmıştık düğünümüzüde çalıştığı yerde yaptık bedavaya geldi
birde bir masa 4 sandalye getirmişti çalıştığı yerden
hey gidi günler hey

analt anlatt çok güzelll

no problem

iyi gecelr yarın ben gelemem eşim izinli

analt anlatt çok güzelll
hee yaa çok güzel dinlemesii masal gibim geliyo bize tabi ama kim bilir neler yaşadılar ee sonra noolduu?
ee bu kadarmıı çok kısa oldu bu yaa bi destan çıkar senden diyoduum :26: anlatsana yaa dahaa? ne güxel patronları bari destek çıkmış size ee eşinin ailesidemi istememişti evlenmenizide yardım etmediler? :26: kız kaç ay öncesinden plan yaptınız öyle yaa benim bildiğim yarın seni kaçırıyom topla bohçanı derdi erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…