Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Başak karısı diyo gelemiyon anam geliyorum hani kimse yok duvarla mi sohbet edeceğim neysen yarından sonra temizliğe başlama yi düşünüyorum :) biri bana yardıma gelsin

belinay kıs önce sen gel bana yardım et benim ev ayakta zatii
sonrada ben geleceğim sana olurmu??
sen başaka bakma annem ben görüyom senin gündüz burda olduğunu

bşakcmmm
ewet cnm kedileri we köpekleri aslında hamile olan herkezi sewiyommmm
bizi sevmion yani ssevmen için illla gbeemi kalmak lazım du kocama sölim hemennnnn kız biz beceriksiz çıktıkkk sen en iisimi sevme benii hıh ama ben seviom senii
canım üzülme sen karnındakini bi düşün önce ablana sabır versin rabbim ama dhaa herşey bitmiş değil bi kaç doktora daha gitsinnn millet 50 yaşında doğuruo rabbim verdikten sonra inşallah menopoz değildirrr
hala kimse yok
niye yoksunuz yavvvvv
ben sizi bekliyomm yaaaaa

anam belinay burdamısın kızz
aha hadiskoda de gelmiiiş

ivet geldim senin kankan bana ne demiş öleee ona cvp yazcam beklaa düşünüom neler çıkıcak benim gibi bi cevherden bakalım

canım kolay gelsin sana sende bendenmişsin hemşom bende oda oda temizlerim dibini bucağını
mutfağıda temizledim ama tüm günümü aldı gece yarılarına kadar

:96::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99:
kızzz kim çemkiriyiiiiiiiiiiiiiii

soğan kürü yap hemen arkadındanda incir kürü

kesinlikle yanlış evimin işi bitmiş mis olmuş yemeğimi hazır etmişim çamaşır faslı bitmiş
banyo yapıp kocişi beklemeye geçmişim

ben çok korktum yaaaaaaaaaaaa

kesinlikle yanlış evimin işi bitmiş mis olmuş yemeğimi hazır etmişim çamaşır faslı bitmiş
banyo yapıp kocişi beklemeye geçmişim

erenaycımmm canım benimm senin kankan masumaları oynuon tırnaklarını çıkardında dişlerini gösterdinde panter gibi oluooo sana gerek kalmazzzz o sana naz yapıoo ancak korunması gerekn biri varsa oda biiziz sen bizi koru anam kendindennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…