Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yok bilmiyom baktı başak karısı başa çıkamayacak aramızı bozup bizi birbirimize düşürmeye çalıştı hain karı
çatlak patlak yusyuvarlak karrrrrrrrrrrr

kız hadiş uzun zamandır yoktun neler oluyor rapor ver bakalım damlayıp düşüyorlarmı görümcekle nasılsın anlat
kahvaltıya felan gidip geliyormusunuz birbirinize kocişin iş durumu ne oldu bebek çalışmaları ne alemde :26::26:

canım allahtan ümit kesilmez yaaaaa

anam hiç sormaaa ben gitmiom geçen şöle bişi oldu hep bende yeniodu o yapıp getiriodu bende pilav eşlik ettiriodum nese bi kaç gün böle oldu mangalda dahil benim tezgahım dolu dolu bulaşık makinemde yok yardım edende çay içip hop aşağı inio bende naptım aldım tenceremi madem beraber yenicek gittim kocamla yedikk o yemedi bulaşığı da koydum sabah ordalar hala yıkasın anam amelesimi varr çayımı da içtim çıktım yukarı aynısını yaptım öğlene doğru bi ara bahçeye indim çocuk uyumadıda cart curtta bulaşık çokta ii lokma bulaşğı dert etmiş hiç seslenmedim yıkadı yıkadı eşşek gibi yıkıcak yok öle yan gel yat osmann

kıslar ben bi kaçayım ki yemek yapıcamm,,kocişim 1 saat sonra kalkacak yetiştireyimm
git de gel akşama burda oll bekliyomm

aynen cnm ösleniyor walla
akşama bolbol sohbet edek olurmuu gülümm
ahh cnm yaww korkma hiç ne zaman tariyhhhh

kızz sewinçcimmm nbrsinnn güloo

kızlar sigara almaya çıkıcam sayfam açık hemen gelirimm

abboowww uçmuşsun resmen ellerine sağlık bitmiş şükür gözünaydın canım

fazla yüz verme çocuğa bak oda yıkasın bulaşığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…