ben vermesemde yüzsüz şimdi evinde oturuo çok şükür kız iki dkka oturamıom geldi geleli bilgisyaar geçicem sizle konuşmaya tip tip bakıo sanane anam kocam izin vermişş sanane dimi ama
kız alt katta oturmuyomu o uyuyorum ben gündüzleri de açma kapıyııı
abinle gece mesai yapıyoruz yoruluyorum dersin
iide anam gündüz ne uyuması heleki adana sıcağındaa ben kapaımı kapatamıom çok sıcak oluooo abisi evde kovamam yaaa ama abisini fişekliommm diom böle bölee ya yardım etsin yada kendi evinde yesin evimiz ayrııı tepeme çıakrma diee sesi çıkmıo
canım tatlı tatlı görüşün tabi ama aradaki mesafeyi koruyun bu ilişkiniz içinde iyi olur yüz göz oluran tepene çıkartırsın rahatın huzurun olmaz yoksa birlikte bişiler yapmak tabikide güzeldir
ben çıakrtmıom tepkimi veriom laf sölesin bende hemen sölüommm isterse konuşmasın bacım ne gerek o yokkende yaşıodum daha raahttım nese yüz vermek die bişi yoktaaa iç içe gibi bişi oluosun of yaaa
belinay kıs önce sen gel bana yardım et benim ev ayakta zatii
sonrada ben geleceğim sana olurmu??
sen başaka bakma annem ben görüyom senin gündüz burda olduğunu
belinay kızzz nasılsın
belişim hşgeldin tatlım nasılsın geldimi kırmızı hatunlarrr
belinay kız yarın senin batın varmı belirti felan :26::26::26:
benim gecikti hala tık yok korunuyok diye umursamıyom valla :26:
test felanda yapmadım başıma bir iş çıkmaz zaarrr:18::18:
gelirım kız ayakta olduguna göre ev yarısı bitmiş demektır benım perdeler yıkacak camlar sılınecek yataklar havalanacak halılar ooooo
iyim bacım sen nasılsın
yok anam yook gelmedıı akıntım var arada kokuyo:18::18::18: sarı sarı gelıyo bakalım bu ay preseedde almıstım soganda 5 gün ıctım bakalım kısmet
belinay kız yarın senin batın varmı belirti felan :26::26::26:
benim gecikti hala tık yok korunuyok diye umursamıyom valla :26:
test felanda yapmadım başıma bir iş çıkmaz zaarrr:18::18:
hayırlısı olsun canımmm inşallah gelmezz eğer olcaksanda erken belirtisi olsun
neyle korunuyıon kuzum sen korunurken kalma korkusu var ay bız sabah aksam halvet tık yokne becerıklı karısın ben hayatımda hec korunmadım kor unma nasıl acaba :&0:
eger olmasam tedavıye baslayacam bakalım dok ilacmı verecek asılamamı ne verecekse bi an nce versınnnn bebıss ıstıyorumm dun arkadasın cocugunu bı dk anasına vermedım bisikler surduk top oynadık balık tuttuk ayyy gelrkende kucagımda uyuttummm ayyy anne olmak istyorum
hani derler yaa ceket atsam karı hamile kalıooo buda onlardan olsa gerek allahım en kısa zmaanda sağlıklı bi bebek daha nasip etsin inşallahhh kardeş gelsinn oğlişe
ay sorma aşağıdakide beni gördümü gülmeye tutuluo çok sevio bi oyun oynuo anası şaşırıo allahım meleklerimizi korusun bizede versinn inşallah tez zamanda
bi kac gün önce gögüslerım sızlıyo dokunamıyodum ay bugun cok az bı agrım oldu ama baska belırtı yokolacam bacım heraldee dün midem bulanıyodu kusmak üzereydım ama aerabaya bagladım onuda:26::26:
neyle korunuyıon kuzum sen korunurken kalma korkusu var ay bız sabah aksam halvet tık yokne becerıklı karısın ben hayatımda hec korunmadım kor unma nasıl acaba :&0:
eger olmasam tedavıye baslayacam bakalım dok ilacmı verecek asılamamı ne verecekse bi an nce versınnnn bebıss ıstıyorumm dun arkadasın cocugunu bı dk anasına vermedım bisikler surduk top oynadık balık tuttuk ayyy gelrkende kucagımda uyuttummm ayyy anne olmak istyorum
hani derler yaa ceket atsam karı hamile kalıooo buda onlardan olsa gerek allahım en kısa zmaanda sağlıklı bi bebek daha nasip etsin inşallahhh kardeş gelsinn oğlişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?