Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

başakcım nasılsın canım çatlaklar için e vitaminli krem kullanmanı tavsiye ederim tatlım internette okumuştum ben vaselinin kakaolu e vitaminlisini aldım ama daha erken diye kullanmadım

hayır ilaç yasak bize canım zaten ben normalde de kullanamıyorum ben ağrı kesici ve antibiyotik içince gözüm ve dudağım şişiyo doğumda ne yapacam onu düşünüyorum.
mecbur bi süre şiş şiş gezersin

valla kaynana bu almaz almazsen temkinli ol bence

başakcım nasılsın canım çatlaklar için e vitaminli krem kullanmanı tavsiye ederim tatlım internette okumuştum ben vaselinin kakaolu e vitaminlisini aldım ama daha erken diye kullanmadım

evet cnm haklısın. sen erken davranmışsın göğüslerede sürmek gerekiyormu sence

:) almazmı hiç seni eve kız hemde başköşeye oturtur seni

doğum günün kutlu olsun sevincim sevdiklerinle beraber bi ömür mutlluk dilerim canım

nasılsın canım bende bu aralar pek giremiyorum havalar çok sıcak bunaltıyo resmen

günaydın canım seninde gönlünce olsun herşey

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

önerilerin için sağol cnm evet süt renklendirilerek tüketilebilişr
iyi aksamlar hanimlar...hoppala ben gelince hepiniz gidiyorsunuz yaaa, ne cok koca seven cikdinizzzz..hmmm...seyy ben bennn rahim filmi cekilmek istiyorum. ama ne zaman cekileyim karar veremiyorum ((
tatlım ben bilmiyorum ama çekilen hatunlaımız yardımcı olurr
çok güzel bi duygu kociş resmen başımda nöbet tutuyooo. benimde normal bi hamile olduğum pek söylenemez. kilo aldınmı bu arada.
evet cnm bende şimdiden 1kilo aldım. ama pantolonlar etekler kanımı sıkıyo o başka bi konu
aaa vallahi ben bugün yazacaktım topike sevinç karısı öldümü diyeburaya yazmasamda aklımdan geçiyosun yetmez miDOĞUM GÜNÜNDE KUTLU OLSUN İYİKİ DOĞURMUŞ ANNEN SENİ

hadi şimdi anlat doğum gününde kocişle ne yaptınızz

Son düzenleme:
mecbur bi süre şiş şiş gezersin
bi dr la bu gittiğimde söylüyecem 25 de randevum var bakalım ne diyecek.

valla kaynana bu almaz almazsen temkinli ol bence

ya kadında hem temizlik hastalığı var hemde hastalığa karşı çok korkar. o gün bi akrabası geldi kızı gripmiş bana diyoki sakın kadını öpme kızı gripmiş anne diyom kadın hasta diilki kızı hastaymış olsun sen yinede kadını öpme diyo...

bence büyüyen heryere sürmek gerekiyo ama sen bilirsin yinede tatlım
tabiiki bence de. ıyy internetten çatlak nasıl olur ona baktımda Allah muhafaza ya inşallah bizde olmaz hiç hoş bi görüntü değil

alem yaaa. bence sen gripsin diye kocanıda öpmez bu

aa aşk olsun ablacım olurmu ööle şey ver elini öpiyim

nasılsın ablacım

el öpenlerin çok olsun evladım

ben daha tam iyileşmedim canım ya bu grip tam geçti diyorum yeniden geliyo

sen nasılsın nasıl gidiyo hamişlik evinin tadını çıkarıyomusun

el öpenlerin çok olsun evladım

ben daha tam iyileşmedim canım ya bu grip tam geçti diyorum yeniden geliyo

sen nasılsın nasıl gidiyo hamişlik evinin tadını çıkarıyomusun

işe başladın tabii tam dinlenemedin demekki

hamişlik güzel gidiyo daerken kalkıp kahvaltı yapmak zorundayım
hatırlıyormusun sennle ilk tanıştığımız sıralarda "ben hamile kalırsam işten çıkıp bol bol uyuycam, ben çok uyuyrsam bebekte uyur" demiştim. sende gülmüştünişte o yüzden çok uyumaya çalışıyorum. evimin tadını çıkarıyorum hemde nasılll. bi evin sana ait olması çok güzzel bişimiş

kıslar ben çıkıyorum birascık.. kocam işe gitcek. sonra burdayım

canım menim Allah hep böyler mutlu etsin seni sabah kalkıp kahvaltı yapacaksın tabi artık senin devrin bitti bebeğinin devri başladı bunu kabul etsen iyi olur başak hanım

beslenmene dikkat et canım süt içmek istemiyomuşsun bol bol peynir yoğurt ye ayran iç aynı görevi görür merak etme hergün yumurtanı ye bol sıvı al meyve sebze ye canım

sara abla nasılsın bende süt sevmiyorum yoğurt daha iyi geliyo inşallah hayırlısıyla doğarlar şimdiden tırsıyorum ben nasıl olcak süreç diye:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…