Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sara abla nasılsın bende süt sevmiyorum yoğurt daha iyi geliyo inşallah hayırlısıyla doğarlar şimdiden tırsıyorum ben nasıl olcak süreç diye:18:

iyi sayılırım canım

iyi düşünki iyi olsun bebeğin seninle herşey onun için unutma sen yiyeceksinki o beslenecek yoğurtda çok iyi bi kalsiyum deposudur canım hem çokda faydalıdır vücut için korkma Allah büyük meleğini gönderdiyse kolaylığınıda verir Rabbim

Son düzenleme:

Ayh ne güzel söledin ablammm böle morallere ihtiyacım var daha yolun başındayız inşallah Allahımın gönderdiği emaneti hakkıyla korur kollarım Allah utandırmasın kimseyi çok saol ablacım

doktorlar tuzlu su çekin burnunuza diyo çok rahatsız ederse öle yapcam ama o başağrısı felaket, hamilelikte hiç biyerinden doktora çıktınmı sen niko

bi merdivenlerden yuvarlanmıştım ya o zaman gittim bebek var diye hiç bişi yapamadılar. bi tek bacaklarımı pansuman yaptılar. mesala dün eşim dr gidek dedi bende gitsek ne yapacakki dedim oda haklısın dedi yani evde çekiyorum hastalığı dr gitmiyorum.

doğru haklısın canım ama yinede görün doktora fikrini al, vitaminlerini kullanıyomusun, eksta vitamine ihtiyacında var meyve ye bol bol tatlım muz ye karpuz ne ararsan ye bebeğin için

Ayh ne güzel söledin ablammm böle morallere ihtiyacım var daha yolun başındayız inşallah Allahımın gönderdiği emaneti hakkıyla korur kollarım Allah utandırmasın kimseyi çok saol ablacım

sende sağol canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün bebeklerimizi göndersin

doğru haklısın canım ama yinede görün doktora fikrini al, vitaminlerini kullanıyomusun, eksta vitamine ihtiyacında var meyve ye bol bol tatlım muz ye karpuz ne ararsan ye bebeğin için

elevit kullanıyorum sabah ta aç karınlar ferro içiyorum canım. meyvede yiyorum canım.

ferro ne için tatlım? ben megadyn kullanıyorum sadece herkesin farklı tabi doktora göre değişiyor...

ferro hem demir hemde kan ilacı canım.bana anasağlığı verdi bende kendi dr danıştım dr kanın iyi dedi iç içme sen bilirsin dedi geçen gittiğimde de kan ilacı içiyomusun dedi bu arada sara abla nasılsın dedim cvp vermedin galiba görmedin.

vitamin hapını 9 ay boyunca kullancaz demekki :) senin kısmetse yaz bebeği olcak demi tatlım hayırlsıyla elimize alalım inşllah, bol kavun ye niko:) anne hamileyken kavun yerse bebeği inşallah güleryüzlü olurmuş:) bide armut yersen inşallah güzel ve iyi ahlaklı olurmuş internette okudum, bide bol bol kuran oku yada dinle

evet canım ALLAH nasip ederse ağustosta geliyo canım inş canım hayırlısıyla alalım elimize evet canım altın tavsiyelerde bende okudum hatta yazıcıdan çıkardım bakıyorum.

evet canım ALLAH nasip ederse ağustosta geliyo canım inş canım hayırlısıyla alalım elimize evet canım altın tavsiyelerde bende okudum hatta yazıcıdan çıkardım bakıyorum.

Ayh ne güzel ağustosta geliyo çok yakın tatlım seni zorlayan aylar oldumu canım neye dikkatetmek lazım nikocum varmı senin kendine göre altın tavsiyelerin :)

Ayh ne güzel ağustosta geliyo çok yakın tatlım seni zorlayan aylar oldumu canım neye dikkatetmek lazım nikocum varmı senin kendine göre altın tavsiyelerin :)

beni zorlayan ay 2. ayı 3 cü aya bağlayan zaman çünkü bulantım çok vardı 5. aydan sonra rahattım ama bu seferde mide asiti çıktı o en kötüsü hala devam ediyo eskiden saç çıkarıyo derlermiş ama öyle diil tabi mide reflü asit yapıyo oda boğazı rahatsız ediyo. valla ben duyduğum kadarıyla yokuş çıkmak doğumu kolaylaştırıyomuş. bol su en önemlisi inş normal doğururuz en sağlıklısı en iyisi ve benim iki aydırda sütüm geliyo herkes diyoki sütün bol olacak inş öyle olur. tabi normal beyaz süt diil sarımsı bişiy. bol yürüyüş yüzmek çok iyi spormuş.karnını okşayıp bebeğinle konuşmak eşin ve sen bunu anlıyomuş. bide şunu duydum doğduktan sonra babasi yada sen çıplak olup hem kendin hemde bebeğin ona sarıldığın zaman yani ten tene değerse bebeğe güven geliyomuş.

kızlar bu arada ben çok hastayım pazar günü pikniğe gittik bi terledim dondurma yedim soğuk su içtim şimdi çok felaket gribim ayyy ölüyorum. :94:
geçmiş olsun canım bende dün pikniğe gittim çok güseldi arada yapmak gerekiooo dikkat et bidaha terli terli su içme dondurma yiyince su içicen ama soğuk değil zilli

inşallah doğumunda bu kadar rahat geçer rabbim yardımcın olsun canım arkadaşım

kız duamı ettin bedduamı belli diil bu arada badem yağı pek kullanma istersen tüyleri besliyo saça falan kullanılıyo o yüzden en iyisi bebe yağı aklında bulunsun canım
kız bebe yağıda kullanılıo badem yağıda ama ben vazelin kullancam şuan selülitlerim için her gece sürüyorum kocam saolsun masaj yapa yapa eritioo

aaa hain sevinç badem yağı didi bana . demekki tüğylerim çoğalsında orman adamına dönüyüm diye dediiiiikıskanç karııııı.

tşk ederim bengicimmmmmdostum benimm
anam herkes badem yağı sürün dio satennn normali oo bende tüyler için sakıncalı oldunu ilk kez duydum ama sen yine bebe yağı kullan madem bilir kişiler var

kız zilli dün faceden yazdım sana kutladım tam buna geçip burdada yazıcaktım pikniğe giidoz hadi hazırlanın dediler apar topar kalktık ondan burda yazamadım iyiyki doğdun canım kankamm arkadaşımm güsel anne güsel kadın tütütü maşallah nazar değmez inşallah elem tere fiş kem gözlere şiş kebab senin anan benim için doğurmuşşş iyiki doğurmuşşş sende bidene daha doğurursun inşallah güsel süpriz olsun inşallah oğluna kardeş verirsin bu seenende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…