Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ağlamak istiyorum yaa bütün hayallerim suya düştüüü malatyada pötürge diye bi yere çıkmış tayinimiz merkeze 74 km yakınlıkta döt kaday bi yer 4800 nüfusu vaymış işte köyleriyle berabeeer ooof off sobalı evde naapcam ben yaa sobadan kuytuldum diye seviniyodum taaam gene sobamı yakcam ben yaaa hemde orası soguk memlekeeet hamile falan kalmayı falan düşünüyodum gidince nasıl olcak bilmiyom öylede yaa bi başıma nasıl baş etcem sobayla falaaan burda akşamları biraz yakıyoduk yetiyodu orda öylede olmayacak ooof offf... ben istemiyom pötürge falan yaa ditmiyom işteee :84::84:

alırda ama korkar benden:18: sara abla nasıl sın bakalım

gözümden kaçmış kusura bakma canım ben iyiyim sen nasılsın

içimi rahatlattın vallahi ablacım sağolasın . bol bol ayran içiyorum zaten soğuk soğuk ohhhhh
sara abla nasılsın bende süt sevmiyorum yoğurt daha iyi geliyo inşallah hayırlısıyla doğarlar şimdiden tırsıyorum ben nasıl olcak süreç diye:18:
aha sütü sevmeyen bi karı daha

süte karşıyızzzz bilim adamları bi araştırma daha yapıp sütün hamişlere zararlı olduğu gerçeğini açıklasınlar

buzlukta etler donmaz mı

süt içmesek olmaz mı:113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113:
nikocum ferrumfort kullandınmı:26:
benm evimde sobalı olcak hemde bebişle napcam bilmiyom . şımarma havası güzeldir oranın

hıı çok güzelmiş kışın sorma yolları falan hep kapanıyomuş çok soğuk oluyomuş dağın eteklerindeki yerden ne beklersinki zaten inanki sinirimden oturmuş ağlıyom yaa lojmanlarda doluymuuuş :84:

başak bende ayran içiim bari kız sütle aram yok:) sonra ayran içip ayrı düşmeyek kuzum menim

başak bende ayran içiim bari kız sütle aram yok:) sonra ayran içip ayrı düşmeyek kuzum menim

geçmiş doğum günün kutlu olsun canım daha çok yazaydım ama moyalim bozuuuk

hıı çok güzelmiş kışın sorma yolları falan hep kapanıyomuş çok soğuk oluyomuş dağın eteklerindeki yerden ne beklersinki zaten inanki sinirimden oturmuş ağlıyom yaa lojmanlarda doluymuuuş :84:

bulantıdan kurtuluş yok anlaşılan ama çok ilginç babasıyla konuşmaya başlayınca seni ve babayı doğduktan sonra sesinden tanıması,tatlım teş ederim bilgiler için anlaşılan senin sütün çok olcak bide küçük göğüslülerin sütü çok olurmuş bende öle duydum

canım yaa ballı limonlu çay iç sende hem boğaza iyi geliyo hem gribe tavsiye ederim mutlakaa 1 limonu sık 2-3 yemek kaşığıda bal koy içine kaynar su dök karıştır öyle iç onu canım çay gibi tadıda limonata gibim oluyo sabah akşam iç bişiiciin kalmaz bikaç günde neyse ben kaçtım kızlar evi toplıycaz biraz hoşçakalıın

hacer , nikolay , sara28 , başaks karısı , hadişciim kankam , bengisu ,
teşekkürlerrr kızlar hep birlikte daha nice senelere inşallah..

canım beterin beteri var başa gelen çekilirmiş benim evimde sobalı üstelik 6 senedir kullanıyorum
soğuk bir memleket olduğu için gece gündüz yakıyorum yeni evliykende yaktım hamişkende
bebek olduktan sonrada büyütürkende şimdide heeeepppp yakıyorum..
Bu arada kız kardeşimin eşi ast subay 6 senedir bursadaydı tainleri HAKKARİ ye çıktı.
şimdi bir silkelen ve haline şükret. Üstelik iki çocuğu var ve biri ilkokula yeni başlayacak bilmem anlatabildimmi. :99:

topik başı karısı kırmızılar geldi dedim yeni bat verdim heç oralı olmamışsın listede bir değişiklik yok :99:

canım dün battı senin bişi yazmamışsın ne oldu kırmızılar geldimi yoksa hamişmisin haber et merak ettim canım

Basak karisi oglumu yuzme kursuna yazdirdim geldimm disarisi bir sicakkiiiiii yaniiiiiii resmen eve gelince oglumu uyuttum tilotla geziyommmmmm

hacer , nikolay , sara28 , başaks karısı , hadişciim kankam , bengisu ,
teşekkürlerrr kızlar hep birlikte daha nice senelere inşallah..

sevinç doğum günün kutlu olsun eşinle oğlunla nice mutlu yıllar ve inşallah seneye 4 yada 5 kişi kutlarsınız

Basak karisi oglumu yuzme kursuna yazdirdim disarisi oyle bir sicakki eve geldim olisi uyuttum tilotla geziiiimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…