Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

töbe de kıssss

canım adetin 2. günü yapılan genel hormon tahlilleri bazılarıda özel tahliler bunları yeni yazdı doktorr

bende geçen sene çamaşır suyundan grip olmuştum

sende direk içseymişin maşallah intahar etmek gibi bişey seninki

çıkıyom kıslar ben sabah tahlillerim var onları yaptırmaya gidicemm
hemde yatayım acıık
çok kötü yanıyo boğazımmm

hadi yat bende çıkıcam eşim geldi iyi gecelr

canım adetin 2. günü yapılan genel hormon tahlilleri bazılarıda özel tahliler bunları yeni yazdı doktorr

hmmmm saol cnmmm...bilgim olsun bende bi kontrole gidim die düşünüom bakalımmm ne alemdeyim bilmiomm...hadi yat hadi...ii gecelerrrr

töbe de kıssss
tamam diyom
tövbe tövbe allahım yaşamak istediğim günler tatmak istediğim duygular var onları yaşamadan alma canımı ya rabbiimmmmm
bende geçen sene çamaşır suyundan grip olmuştum

sende direk içseymişin maşallah intahar etmek gibi bişey seninki

hadi yat bende çıkıcam eşim geldi iyi gecelr

tamam iyi geceler nazommmm

tamam diyom
tövbe tövbe allahım yaşamak istediğim günler tatmak istediğim duygular var onları yaşamadan alma canımı ya rabbiimmmmm

tamam iyi geceler nazommmm

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yarabbiiimmmm eroşumunun bütün dualarını kabul eyleeee...bu ay bebeği gelsinnnn.....aminnn

Paşam takipteyim bak burda da buldum seni ..Neyse ben geziniyorum

paşammmmm takipçilerinde varmış yakalandın bakk gezinirken burayada uğra arkadaşımmm bekleriz

Son düzenleme:
ölürsem bu sebepten çok temiz kkadındı dicekler ardımdann
off çok fenayım şaka değil haaa
nolcekk şimdii bi bana aşama aşama anlatsın nasıl zehirleniliyor......
:44::44::44::44:başı döner insanın midesi bulanır vs işte
eroş kandırıonmu yoksa bizi çamasırı sermek için domestostan zehirlendim die...paşam göndermio ondan izin al bakemmmm

işşallah bebem ya rabbim ne eylerse güzel eyler işşallah

hadi gitte yat iyi uykular üryanda sıpalarını gör işşallah bebem camı açık yat ne olur ne olmaz:18::18:[/QUOTE]

inşalllaaahhhhhhhhhh hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun canımm benimmm...bende gidim paşammm...Allah a emanet ol ii geceler tatlı rüyalar....

ii geceler başak hatunnnn sen demesende ben diyeyimmm...kaçtı kız yaaa kocayı görünce bütün ipler koptu

Son düzenleme:
ahh canım geçmişe bakıyordum ama bir yandan da başım çatlıyor ağrıdan.. okuduklarımı bile anlayamıyordum geri geldim son sayfaya okuyamadım

sen nasılsın mood cum?
iyim tatlım bende aynı
reglim bitti ama batım nezaman bilmiyorum buay erken geldi benimki 18.günde geldiler anlayamadım
bide artık 6 gün sürüyo eskiden hep 3 gün gürerdii
rahim filminden sonra açıldı yolları sanırımm

cnm bende ewlendim 2 yıl oldu ama yok ALLAHTAN ÜMİT KESMEYELİMM
bende antidepresan kullanmaya başladım bu ay tawsiye ederim sende bi dr.a git bu konu içinn ancak öle kafamızdan bi nebze uzaklaştırırız

aaa neden geldii???
nasıl olur bu???
gelcek tabi tospaaaa
adam tek sana yapmadı o evii

accık açıldım ama boğazım yanıyoo,hırıltı var boğazımda,

ahh cnmm dikkat et
bende her banyoyu temizlediğimde zehirlenmenin ucunda dönerim resmen nefesimi tutarak yapıyorum arada cama çıkıp oksijen depoluyorum hooppp direk banyoya korkarım benimde ecelim banyoda gelicek

sewinçcimmmm geçmiş doğum günün kutlu olsunnn biraz geç oldu ama atlamışım o sayfaları sanırım bazen atlıyorumm sayfaları

hatun sen o telefonla oynayan avatarlı karı mısın:26:eğer oysan eski avatarın daah güzeldi karıştırdım seni böölee:44:

senin yaş kaç bebeğimmm

aaa karı falan başakcım senin gibi naif bir hanıma yakışıyor mu bu kelimeler
bence de senin şu ruj süren hareketli şirin hatun avatar daha güzeldi.. bu gülşenin gözleri fazla kara boyanmış bi de kırpıştırıyor korktum ben aslında severim ama burda bi garip yapmışlar kadını

Gizzz basak ne o sesin cikmiyor ogluma mayo bone havlu ve terlik aldik havuz icin cantasi hazirr ondan cok ben heyecanliyimmmm

sewincim neler yapıyosun senle görüşemiyoz ne zamandır sende yüzsene oğlunla havuzda ne güzel olur

canım yaaaa ben 2 yılda mahvoldum 7 yılı düşünemiyorum..Allah sana sabır ve en kısa sürede sağlıklı evlatlar versin erenaycım..
biz de 7 yıldır evliyiz.. aslında 7 yıldır bekliyorum.. ilk 5 yıl çocuk istiyordum ama korunmak zorunda kaldım şimdiki aklım olsaydı ilk geceden çalışmalara başlardım

sevinç kız seni kızdırayım sende bana gaz ver,,
benim banyom ve yatak odamın çekmeceleri silinecek bana bi bağırda kalkıp temizleyeyimmm
hadi bak onları yapınca yerleştiricem evimi...

sewinç çok pis temizlik gazı verir.. ben bizzat yaşadım 2 ay önce

canım umutsuz değildim diyorum ya her ay bir bahane buluyordum.. ay günü tutmadı kesin diyordum bir dahaki ay tutar eninde sonunda tutacak diyordum.. ama olmadıkça insan artık bir sorun olduğuna emin olmaya başlıyor.. o yüzden gittikçe umutlar azalıyor.. inşallah sorunumuz varsa bile çözümsüz bir sorun değildir allah kimseye dermansız dert vermesin..

tatlım yanlış anlamayız tabi ki.. burda hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz.. ne kadar sosyal bir insandım.. artık kimseyle görüşmek istemiyorum.. herkesin bebeği var kıskandığımdan mı hayır... ama bir kısmının bana içten içe acıdıklarını hissediyorum..ya bunu görmek istemiyorum ya da beni istemiyor zannettikleri için çocuğa özendirmeye çalışıyorlar.. "bak şöyle güzel böyle güzel siz de yapın artık.. " lafları....
bu en kötü durum.. bunları yaşamak istemiyorsun.. içinden kimseyle görüşmek gelmiyor bunlar yüzünden..

çocuklarını seversin ilgilenirsin bak nasıl da özeniyor diye acıyan gözleriyle bakarlar.. öyle bakmasa bile "bak nasıl da yakışıyor bebek kucağına" gözüyle bakarlar..utanırsın sıkılırsın sevmeye bebekleri... bunları hep bakışlardan hissediyorsun..hepsi iyi niyetli tabi ki bunlar çok normal şeyler.. ama belli bir yılı geçip çocuksuz olmak çok kötü bir duyguymuş toplum önünde.. bunu hiç tahmin etmezdim önceden

sevmezsin sevemezsin bazen bunlardan rahatsız olduğun için... bu defa da "kıskanıyor mu? neden ilgi göstermiyor çocuğuma??" gözleriyle bakarlar.. ya da "aman soğuk nevale bunun içinde çocuk sevgisi de yok" gözlerini görürsün... sürekli dengeli bir şekilde yarı çekinerek yarı utanarak sevebilirsin başkalarının çocuklarını.. abartsan dikkat çekersin uzak dursan dikkat çekersin.. sen 7 yıldır çocuksuz kalmış bir evin kadınısındır... kimi annenin gözünde acınacak, kimi annenin gözünde çocuk sevgisi nedir bilmeyen bir kadınsındır... hiçbiri söylenmese de sessiz bakışlardan okursun bunları..

kızlar akşamdan beri neden kötü olduğuma gelince.. benim hayatımda ilk kez reglim 30. günü geçti.. 25 - 28 gün arası olurum.. çok nadir 29. günü bulurdu..

ve bu ay ilk kez dün 30. günü geçti akşama kadar test yapmayacam bugün de geçsin dedim kendimi kaptırmak umutlandırmak istemedim..
sonra 31. gün oldu hala yok.. ve akşam oldu gece oldu hala yok.. yani 2 hatta normal gidişata göre 3 gün geçmiş oldu BAT tarihim.. tabi ben bu 3 günü tuvalette geçirdim 15 dk da bir kontrol ederek :))) dakikaları sayarak..

"kendini kaptırma bak sonra çok ağlarsın" tembihleri artık işe yaramıyordu..artık mutluluktan gözlerim dolmaya başladı.. artık dedim kendimi kaptırmaya başlayabilirim..

ömrümde ilk kez geciktim.. hem de 3 günnnnn..... bu bebek haberi değilse nedir?? allahım o mutluluğu anlatamam.. yarı şaşkın salak gibi gezdim bütün gün...

kendimi zorlasam da hayal kurmamak için, çocuk hayalleri gözümün önünde dans etti durduramadım.. evin içinde onu görür gibi oldum.. sigarayı bile teste kadar beklemeyeyim belli mi olur dedim.. tüm gün 2-3 sigara içtim (normalde 1 pakete yakın içiyorum) testi yarın yapar hepten bırakırım dedim.. yediklerime dikkat ettim

sonra gece de olsa dayanamadım.. aşkıma söyledim.. nöbetci eczaneden git test al aşkım diye.. neyse beni ikna etti yarına kadar daha beklemeye.. tam mutluluktan uçtuğum ve artık emin olduğum dakikalarda kahverengi leke teşrif etti...
testin pozitif çıkacağına emin olmuşken test bile almaya gerek kalmadı..

uzun yazdım kusura bakmayın.. ama ilk kez bu kadar emin olmuştum böyle ilk kez gecikmişti çünkü adet tarihim ((

bu arada şunu da söylemeden edemicem ben bat için eskiden Babayı Alış Tarihi derdim..:)) Bu ay tam olarak bunu yaşadım (

yani anlayacağınız bu ay yine BAT tarihimin açılımı : BABAYI ALIŞ TARİHİ OLDU :)) hem de diğer aylardan bin beter şekilde ((

canım moodcum çok sağol evet benim de gidişat psikolog gibi duruyor.. bu zamana kadar hep kendim aştım sorunlarımı ya da sevdiklerimle beraber aştık.. ama bu konuda sanırım aklım, beynim, deneyimlerim, sevdiklerim hiç biri yardım edemeyecek bana..

bizi anlayan şuan sadece rabbimiz.. başka kimse içimizi anlayamıyor tam olarak anlamasınlar da zaten.. çooookk üzülürler çünkü anlarlarsa

ilaç kullanmak asla istemem hele ki beynimi uyuşturanları.. ama allah göstermesin bu şekilde kendimizi yıpratmaktansa depresan kullanmak çok daha sağlıklı bir yaklaşım.. çok sağol önerin için canım.. zaten son birkaç aydır ciddi ciddi düşünüyorum bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…