midem bulandı yoğurttan da heee
aman atın ölümü arpadan,benim ölümüm domestostan......
kuzum sen daha doğurmadınmı cnımm
topiğimizin ilk bebeği doğacakkk bekliyoruz heyecanla......
merak etme açıldım birazz
ama bulandım bulanacağım kadar üstüm başım leke leke dalmaçyalıya benzedimm
hııhhh ben dedim o kadar yogurt yersen tabi yatarsın...hadi bakalımmm uyu...ii geceler tatlı rüyalar....tahlil neyle ilgili gelişmelerden haberim olmuo fazla giremediğim için ben fransız kalıom bana özet gecersin sonra okiAllah a emanet ol...
IP adresimden bulurlar erenayefe nickli üye dersiniz onlar bulurlarrr
y küf ypıyo banyomm anca çamaşır suyu çıkarıyo ve ovmak gerekiyooo
yiyom yiyom merak etme tencere önümde inankii....
ben ölüyom bunlar izlemeye soytarı arıyolar hay allahım ya
ayy gidiciyim herhaldeeee:2::2::2::2:
ne yaparsın hamaratlıkkkk
kocişime dedimm o ne yapar eder bulur birilerini
annemler varda onlara desem ortalk ayağa kalkar
fena olursam arıcammm kocamı
hahahhahhahaaaaa
buldum bileeee,,,,atın beni hapse yeni bir keyif verici madde buldumm:
acaip kafa yapan domestosss
KIZ SEN BENDEN İZİN ALDINMI bakıyımçok ayıp görmüyüm bir daha geçen bende çamaşır suyunu ve kezzapı karıştır sen allahım zor attım ekndimi dışarı cama nasıl nesefim kesildi anlatamam yogurt yi yogurt
aferim düşünceli hatun seni karıda düşünce yokki bir diyo zehirlendim aman diyoruz sonra çamaşırları asıyım diyobu hatun çamaşır suyundan kafayı bulmuş zaar millet içkiden bulur
çıkıyom kıslar ben sabah tahlillerim var onları yaptırmaya gidicemm
hemde yatayım acıık
çok kötü yanıyo boğazımmm
canım adetin 2. günü yapılan genel hormon tahlilleri bazılarıda özel tahliler bunları yeni yazdı doktorr
tamam diyomtöbe de kıssss
bende geçen sene çamaşır suyundan grip olmuştum
sende direk içseymişin maşallah intahar etmek gibi bişey seninki
hadi yat bende çıkıcam eşim geldi iyi gecelr
hmmmm saol cnmmm...bilgim olsun bende bi kontrole gidim die düşünüom bakalımmm ne alemdeyim bilmiomm...hadi yat hadi...ii gecelerrrr
tamam diyom
tövbe tövbe allahım yaşamak istediğim günler tatmak istediğim duygular var onları yaşamadan alma canımı ya rabbiimmmmm
tamam iyi geceler nazommmm
Paşamtakipteyim bak burda da buldum seni ..Neyse ben geziniyorum
:44::44::44::44:başı döner insanın midesi bulanır vs işteölürsem bu sebepten çok temiz kkadındı dicekler ardımdann
off çok fenayım şaka değil haaa
nolcekk şimdii bi bana aşama aşama anlatsın nasıl zehirleniliyor......
eroş kandırıonmu yoksa bizi çamasırı sermek için domestostan zehirlendim die...paşam göndermio ondan izin al bakemmmm
muhteşem yüzyılı seyrediyorum bebem :18::18:önceleride seyrediyodumda dedim baştan seyrediyim anam ne filimmiş yav sülüman önüne gelene çiçek veriyo gerçekten ozaman öylemiymiş acab:44::44:
ÇALIŞKAN KARU SENİAFERİM İŞİNİ BİTERDE BANADA TEMİZLİGE GEL
işşallah bebem ya rabbim ne eylerse güzel eyler işşallahaynen öyle saracım çok ii gelecek eminimm...ilaç falan verdimi sadece konusuomusunuz?
aynen helede halılar kalkmadı temizlik yapılmadı...bide cumartesiye kaldı kadın bugünkü işini bitirememiş cuma gelim dedi cumada hastaneye götürcem kayınbabamı o nedenle c.tesiyi bekliom...
bengisu nereye cıktı tayinnn ben kaçırmışımmm
HOŞ GELDİM BEBEM NASILSIN GÖRÜŞMEYELİ
CÜMLEMİZİN CANIM BENİM SİZLEREDE DUA EDİYORUM ÖNCE ÜMMETİ MUHAMMEDE DİYORUM SONRA BANA VER
KIZ HASPAM YAZMIŞSINYA PASPAL DİYE OKUDUM İYİMİ ALLAH BENİ UYKUSUZLUKTAN ÖLÜYORUM BUGÜN ANNEME GİTTİM OGLANIN 40 ÇIKARMAYA YIKADIM KOKLADIM ÖPTÜM MİSLER GİBİ KOKUYO CENNET GİBİ GEZMEYEDE GÖTÜRDÜM SONRA EVEGELDİM ÇOKYORULDUM ÇOK BİR BEBEK BU KADARMI YORAR İNSANI ANNEME GİDİNCE AGLIYO BENDE SUSUYO GELİNDE DİYOR ABLA BEN DEGİL SANKİ SEN DOGURMUŞSUN KUCAGINA GELİNCE SUSUYO DİYOR İNANINNİNİLERLE UYUTUYORUM BUIGÜN HEM NİNNİ SÖYLEDİM HEM AGLADIM DEDİM ALLAHIM BEN BEBELERİME NE ZAMAN NİNNİ SÖYLÜCEM BENİ EMERKEN NE ZAMAN AŞKLA BAKICEMSÖZÜN BİTTİGİ YERDEYİM KIZLAR YA YARIN KANAL TÜRKÜ SEYREDİN 11.30 BEBELER KENDİ DOKTORUN ÇIKICEK RAHİM AGZI AÇIKLIGINI ERKEN DOGUMLARI KONUŞUCEK GÖRÜN BENİM YAKUŞUKLU MAVİŞİMİ
paşammmm üzülme kuzucummmm inşallah kendi bebeklerinede ninni söyleyeceksin...güzel günler çok yakın inanıyorummm...
çıkıyom kıslar ben sabah tahlillerim var onları yaptırmaya gidicemm
hemde yatayım acıık
çok kötü yanıyo boğazımmm
hadi gitte yat iyi uykular üryanda sıpalarını gör işşallah bebemayy afedersin paşam yaaa
çamaşırsuyundan zehirlenebilirmiyim???
evet kafayı buldumm bn
içmişim başım dönüyor dönüyor:122::122::122::122::
dünya durmadan dönüyor dönüyorrcamı açık yat ne olur ne olmaz:18::18:
Paşamtakipteyim bak burda da buldum seni ..Neyse ben geziniyorum
bende geçen sene çamaşır suyundan grip olmuştum
sende direk içseymişin maşallah intahar etmek gibi bişey seninki
hadi yat bende çıkıcam eşim geldi iyi gecelr
iyim tatlım bende aynıahh canım geçmişe bakıyordum ama bir yandan da başım çatlıyor ağrıdan.. okuduklarımı bile anlayamıyordum geri geldim son sayfaya okuyamadım
sen nasılsın mood cum?
cnm bende ewlendim 2 yıl oldu ama yok ALLAHTAN ÜMİT KESMEYELİMMartık doğal yolla hamile kalabileceğime inancımı kaybettim.. 2 yılı geçti hiç birşey yok sanırım bizde bir ya da daha çok problem var.. kondurmak istemiyordum.. gününü kaçırıyoruz falan diyordum.. her ay bir bahanem vardı ama artık vazgeçmeye başladım.. umutlarım tükenmeye başladı
aaa neden geldii???
nasıl olur bu???
gelcek tabi tospaaaa
adam tek sana yapmadı o evii
accık açıldım ama boğazım yanıyoo,hırıltı var boğazımda,
hatun sen o telefonla oynayan avatarlı karı mısın:26:eğer oysan eski avatarın daah güzeldi karıştırdım seni böölee:44:
senin yaş kaç bebeğimmm
Gizzz basak ne o sesin cikmiyor ogluma mayo bone havlu ve terlik aldik havuz icin cantasi hazirr ondan cok ben heyecanliyimmmm
allah kolaylık versin hepimize
ne hissettiğimizi ancak biz biliriz,boğazına basıyorlarmış gibi bir his,
allah hayırlısını versin hakkımızda...
üzülme canım bak ben 7 yıldır uğraşıyomm hala yeni ay yeni umut diyorum,üzülmüyorum(arada bir kriz geliyor olsada)
git doktora ol tedavini ayıp değil günah değil
hepimiz aynı durumdayız bak
sevinç kız seni kızdırayım sende bana gaz ver,,
benim banyom ve yatak odamın çekmeceleri silinecek bana bi bağırda kalkıp temizleyeyimmm
hadi bak onları yapınca yerleştiricem evimi...
ne olduda böyle düşünmeye başladın bu kadar umutsuz olma demekki zamanı gelmemiş daha zamanı geldiğinde sen ayda bir kez bile beraber olsan olacağı varsa olacak
yok canım en fazla 5 bin 7 bin arası falan tutuyor anca ameliyatlık falan durumlarda dahada artar
insallah olur canim senin de bebeyin uzme kendini, sorun nedir sizdee? bi suru arkadasim hamile dogurmak uzzere, bende tip fakultesi bitirdim, hepsi beni ariyor soruyor neyi nasil yapsin diye.. cok uzuluyorum kisir kaldim bensakin kimse yanlis anlamasin, asla hamilelleri hic bir zaman kiskanmadim, onlarinda olmasin demedim, bu Allahin isteyidir, ona karsi cikamam..ama ama uzuluyorum iste
iyim tatlım bende aynı
reglim bitti ama batım nezaman bilmiyorum buay erken geldi benimki 18.günde geldiler anlayamadım
bide artık 6 gün sürüyo eskiden hep 3 gün gürerdii
rahim filminden sonra açıldı yolları sanırımm
cnm bende ewlendim 2 yıl oldu ama yok ALLAHTAN ÜMİT KESMEYELİMM
bende antidepresan kullanmaya başladım bu ay tawsiye ederim sende bi dr.a git bu konu içinn ancak öle kafamızdan bi nebze uzaklaştırırız
ahh cnmm dikkat et
bende her banyoyu temizlediğimde zehirlenmenin ucunda dönerim resmen nefesimi tutarak yapıyorum arada cama çıkıp oksijen depoluyorum hooppp direk banyoya korkarım benimde ecelim banyoda gelicek
sewinçcimmmm geçmiş doğum günün kutlu olsunnn biraz geç oldu amaatlamışım o sayfaları sanırım bazen atlıyorumm sayfaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?