Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

günaydıııııııııııııın sanal alemin sanal olmayan anne adayları

bugün herşey güzel herşey umutlu herşey huzurlu olsun Allahım önce sağlık sıhhat sonra evlat müjdesi versin hepimize

tüm mutsuzlukları umutsuzlukları ve kötülükleri dünde bırakıp bugüne yeni bi sayfa açalım çünkü bugün yarına gebe

bugün güzel olacakki yarın daha güzel olsun

herkese mutluluk dolu öpücükler

günaydın kadınlarım ablam profa görünmüş oda aynısını demiş menepoz anca ignelerle geciktirmeyi önleyebiliriz demiş ama çocugun olmaz demiş bide burda diil de kıbrısta yapılıyomuş kardeşinin yumurtasından alıp sana nakil yapalım % 50 şans varmış hamile olabilmek için oda 10.000 tl felan civarında ablam dedi hem param yok hemde olsa bile kesin demiyo dr % 50 şans diyo onuda istemiyo ama çok üzülüyo off bende üzülüyorum.

güzel dilekelrin için sagol ebem amin

canım aslında yapmasına yaparsında bebek senin olur ablanın eşinin spremleri dööenince babası eşi annesi sen olursun olmaz yane dinimizde günah istedigin kişiye sorabilirsin bunu hiçmi çare yok ne biliyim tüp bebek gibi ya sogamnm kürü yapsın ablan bak gör olr ne kaybeder degilmiona bakarsan bir ablamın 2 bir ablamın 1 bir erkek kardeşimin 1 evaldı var ilk ablamdan sonra evlandim bebekleri vardı düşün diger ablamda benden 8 sene sonra evlendi oglu var erkek kardeşim haziranda evlendi onunda oglu var malesef benim yane paşanın yok geçen aklıma geldi çok agladım kahvaltıda eşimde kızdı takdiri ilahi ya elimizden hiç bir şey gelmiyo malesef kardeşim yaablam ilk olan dediki hadi doguruyum sana veriyim dedi ama ilerde sana anne eşine baba derse o zor olur bana işte dedi en azından düşünmüyor degilim allahım diyorum gene denerim gene düşerse allaha büyük konuşmuyum evlatlık almayı bile düşünüyorum ben onlarında anaya babaya ihtiyacı var hayret ediyorum dogurupta öldüren olsun sokaga atak olsun nasıl vicdan var sizde acaba

yok dr sadece yumurta alacaz senin kanından canından demişte zaten ablam istememiş soğan kürü çocuğu olmayanlara yine belki olur ablam menepoza girdi daha 32 yaşında bide bizimde aynı daha ben eveleneli 1 sene olmadı ağustosta doğumun var nasipse abim 2 senelik evli 7 aylık oğlu var öbür ablamında 8 yaşında oğlu var bitek bunun yok çok üzülüyo valla oda bi ara evletlık edinmeyi düşündü ama prosüdürler çok şey istiyo bide korktu ilerisini düşündü.

canım ablamalarda bana çok aglıyolar bizim vars enin yok diyolar geçem erkek kardeşimin hanımı dogurdu ablamı almaaya gittim metroda gelirken dediki xxx aradı beni abla oglum oldu dedi bende telefonda dedimki dedi darısı paşama dedim ay nasıl agladı metroda bir görsen yüregin dayanmazdıbaşka doktora gitse olmuyomu benim eltimde öyleydi doktora gitti ilaçla tedaviyle 2 çocugu var şimdi allahtan umud keislemez bebem yumurtlamna oluyo sogan küründen bir hafta denesin 15 gün ne kaybeder bak ben okadar tedaviye gebe kalamadım sogan kürüyle kaldım ondan dedim

tabiki de sen taşıyıcı anne olduğunda onun çocuğu olucak canım.. ablanın yumurtası ile eniştenin spermi labratuarda dölleniyor bebek oluştuktan sonra senin rahmine yerleştiriliyor.. sen sadece çooooooookkk çooookkk çooookkkk büyük bir sevaba girmiş oluyorsun, onların yavrularını 9 ay kendi karnında taşımış, onların bir evlat sahibi olmasına vesile olmuş bir taşıyıcı anne oluyorsun keşke para ayarlanabilse ya da sgk karşılasa da böyle yapabilseniz..ama türkiyede yok bildiğim kadarıyla o yüzden kıbrısta demiştir doktor.. ama allahtan ümidinizi kesmeyin nikolaycım.. hiç belli olmaz bu işler allahım isterse verir..

bir de paşamın dediği gibi soğan kürünü denesin.. çünkü soğan kürü aynı zamanda erken menapoza giren kadınların yeniden adet görmesini sağlıyor diye ben de duymuştum.. ne kadar doğrudur bilmiyorum ama denemesinden hiçbir zarar gelmez canım.. soğan suyu zaten zararsız bir de menapoza girmiş kaybedecek birşey de yok bence de denesin canım umut bu..

üç dr gitti üçüde aynısını söyledi ya o yapmaz kefir yap dedim tarifini getirdim onuda tyapmadı

yok canım öyle diil ben taşıyıcı anneyi biliyorum bu sadece benim yumurtamı ablama nakil edecekler ablam doğuracak zaten ben doğuramam daha içimdekini doğurmadım.benm diil zaten ablam yumurtlayamıyoki menopozada girdi ya bi ara soğan suyu içmişti hatta tansiyonu düşmüştü hatılıyorum hayırlısı bakalım

aaa pardon canım yaaaa.. bugün zaten hiç kafam yerinde değil ben de menepoza giriyor ya ablan şimdi son şans ilaçlarla yumurtlarsa onları donduracaklar sonra da sen taşıyıcı anne olacaksın sandım ileriki yıllarda tabi.. son şans zannettim..

demek hiç yumurlayamayacak diyor doktorlar:26: ya bana saçma geldi biraz canım 32 yaşında daha ablan bu normal bir durum değil ki.. belli ki bi rahatsızlık anormal bir durum var ortada.. bunun tedaviyle aşılması lazım.. en azından denemeleri gerekir? nasıl hemen de böyle olumsuz sonuca bağlıyor doktorlar

annem 55 yaşında rahmini aldırdı kist var riskli diye.. doktorlar incelemelerde ameliyattan sonra falan "18 lik kız gibi yumurtluyormuşsun çocuk yapsan yapardın" dediler..onlar bile şaşırmış rahim ve yumurtalıkların durumuna
yani yaşla hiç ilgisi yok bu yumurtlama olayının tamamen o organlarımızın ve hormonlarımızın sağlığıyla ilgisi var.. bence acilen hem tıbben hem de bitkisel tedavilerle bunu aşmanın yollarını arasın.. umutsuzluğa bırakmasın kendini..

benim reglden de önce kahverengi leke gelmişti yerleşme kanaması bende öyle olur diye tahmin etmiştim ama hayırlısı.

ben de bütün gece ağlarken bir yandan hep onu umut ettim.. çünkü sabaha kadar gelmedi yine.. ama sabah pıhtı geldi biraz canım.. pıhtıdan sonra da kanama az da olsa başladı.. kendimi yerleşme diye falan umutlandırmak istemiyorum artık.. baya baya adet oldum yani. ama nasıl oldu da bu kadar gecikti şoktayım

aslında bir de şu var ben bu ay yarım yamalak soğan kürüne başladım tam da yapamadım..1 hafta yapıp bıraktım.
onu da bazı gün 1 kez bazı gün 2 kez içtim. bazı gün sabah bazı gün gece içtim.. en sonunda da bu bişeye benzemedi bir sonraki ay adam gibi yaparım deyip bıraktım
:44:

acaba ondan mı gecikti benim babayı alış tarihi??
:44::44:

üç dr gitti üçüde aynısını söyledi ya o yapmaz kefir yap dedim tarifini getirdim onuda tyapmadı

bak sana bir mucize anlatıyımda dinle beni kardeşim ben rahmetli ömürümü dogurduktan sonra 40 çıktı dedim gidiyim kuaföre bakım yaptırıyım neyse girdim kuaföre bir bayan vardı o alıyodu ben onu istemedim çünkü hiç hosuma gitmemişti aldıgı kaşlarımı hep inceltmişti neyse orda türbanlı bir bayan vardı dedimki bacım sen alırmısın dedim kalktı yerinden olur dedi neyse konu açıldı of dedi çok şekilsez kaşlarım neden almadın vs dedi dedim böyle nöyle yavrumu kaybettimbizde 40 çıkana kadar tüy alınmıyo malesef dedim hemde kaşlarım iyice çıksın diye bekledim dedim neyse kızımdan konuştuk dedi bebegin yokmu vs anlattım böle böle oldu diye bana dediki allahtan umudu kesme dedi başladı anlatmaya şimdi nelermi anlattı söylüyüm bu bayan kansermiş kemoterapi gördügü için yumurtalıkları erimiş hem eyüpteki doktor dedim tüp bebek yapan artık bebegin olmaz diye hemde kanal 7 den muayene kazanmış aret beye gitmiş gümüşsuyuna tüp ebek merkezine oda demiş allahtan unud kesilmez ama bebegin olmaz demiş eyipteki tüp bebek merkezindeki baş hekim çagırmış demişki yeter artık olmuyo bebegin okadar insanın zamanını çalma bebegin olmaz diye kovmuş hastaneden ay ne agladım dedi neyse bu kaç doktora gitmiş herseferinde ne yaparsan yap olmaz demiş bizimkinin dıurumunu düşün artıksonra eşiyle konuşmuş canım allahtan herşey okadar tedavi olduk olmadı kaç tüp bebek düşün artıksonra eşiyle urfaya gitmişler gezmeye öylesine demiş gitmişken balıklı göle gidelim neyse oraya gitmişler gezmişler tam çıkıcaklarmış nur yüzlü sakallı bir bey seslenmiş buraya gelince eyüp peygamberi ziyaret etmeden gitmeyin demiş 2 yeri varmış eyüp peygamberin neyse gitmişler aramış bulmuşlar dedi dua ettim namaz kıldım sonra eve gelmişler birde bakmışki hamiledemişlerki herkim eyüp peygambere gidipte dua edip namaz kılıp herşeyi allahtan isterse olur demiş oda olmuş bu sene gitti evladını götürdü mubaregin yanına ziyarete banada ordan su getirdi içiyim diye daha bebege vesile olmadım işşallah olursam içicem nerdesin sen ah yakın degilizki sana suyu yolluyum yada durumları varsa oraya ziyarete gitsinler
şimdi bazılarınız diceksinizki aman allah istedi oldu oradan degil yergök dua canım yaradan bir şeyi vesile vericekki olucek inan kızımda 1 kere yaramazlık yaptıkbir kereden kaldım gebe allahım istedikten sonta taşın üstünde ot bitiriyo bebem şimdi hanımın 2 yaşında ecrin adında gzüeller güzeli kızı var maşallah işin kötüsü kanseri nüksetmiş gene tedavide bu arada kuaförün sahibiymiş o normalde kimsenin kaşını vs almıyomuşbana bir ilk yaptı bende dedim neden tererrdütte kaldı dedim allah razı olsun onun için bana inan ışık oldu bebem ablana söyle vazgeçmesin bebem allahım istediketen sonra yeminle veriyo doktor bana gebe kalamzsın ya aşılama ya tüp dedi bak ben 3 bebegime dogal yolla hamile kaldım ama ilerisi gelmiyo malesef

ablamda panik atak var diyazim ignesinden antideprasan haplardan menepoza girmiş. 1 sene öncede başka dr demişti zaten

maşallah evet yaşla alakası yok. inş bi sonuç elde eder.

evet canım soğan kürü geciktiriyo inş öbür aya yüzümüzü güldürürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…