Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım ya ne güzel yazmışsın karşımızdaki insanların gözlerindeki anlamları...inan bende aynı şeyleri hissediyorum...çocuk delisiyimm ama başka çocukları kucağıma alırken severken bana nasıl bakıolar acaba die onlara bakmadan edemiom...eskisi gibi fazlada almıom sevmiom zaten...sadece yeğenlerimi seviom öle...üzülme canım yaa benim iki aydır gecikio geçen ay 3 gün bu ay 5 gün geç geldiler...5. güne kadar dayandım test yapmadım yaptım negatif çıktı acaba idrar testimi bozuk dedim (insan konduramıo ya negatifi) kan tahlili yaptırdım oda negatif...ertesi günüde adet oldum...ben ilk hamileliğimdede hep böle gecikmeler yaşamıştım...etrafımdan herkes rahim kendini bebeğe hazırlıo gecikmesi iidir falan diodu...düşünüomda acaba ölemidir gerçekten diom...bi ümit işte bendeki...üzülme cnmm...rabbim ol dedimi olur inan...benim bi arkadaş tedavi gördü olmadı tedaviyi bıraktı atamaları merkeze cıktı...kafası rahatladı tedaviye başlıcaktıki hamile kaldıgını öğrendi...ve dediği şey kafa rahatlığı bebek düşüncesini aklından at aysun dio...bencede en doğrusu...keşke yapabilsek ama demi...ay ne çok yazdım daldan dala atladımmm rabbim hakkımızda hayırlısını versin

ablamda panik atak var diyazim ignesinden antideprasan haplardan menepoza girmiş. 1 sene öncede başka dr demişti zaten

maşallah evet yaşla alakası yok. inş bi sonuç elde eder.

canım bende panik atak hastasıyım hemde kronik 8 sendir kardeş kardeş geçiniyoruz panik atagımla bebem bende ilaç içtim ama doktor kafanı düzeltmezsen ne kadar içersen iç dedi sonra namaza tespihe dahada sarıldım elhamdurillan şimdi eskisinden iyiyim arada geliyolar ama olsun allahım dermansız dert vermesin işşalah

evet canım haklısın yer gök dua üstüne bende çok inanırım ALLAHTAN umut kesilmez sende çok şeyler yaşamışsın 3 tane hemde ele avuca geldikten sonra kıpırdamalarını hissettikten sonra canım benim inş sende yakın zamanda anne olursun hamilelerin duası kabul olur inş duam kabul olur.

amin canım benim benim yasagım eylülde yada ekimde kalkıcak ondan önce bebege vesile olamıyorum malesef 4 ilaç içiyorum günde içim dışım ecza deposu oldu heevlatlarım için 18 kilo verdim genede vermeye çalışıcam önümdemeyve tabagı hem yiyorum hemde sizlere laf yetiştiriyorum

amin canım.. gene ağlamaya başladım :))))

hiç de uzun değil yazdıkların canım..hele ki benim yazıların yanında :))) yaşadıklarımız içimizde o kadar çok büyüyor ki az bile anlatıyoruz zaten dışarıda kimseye anlatamıyoruz.. bari burda anlatalım di mi içtenlikle

inşallah canım.. allahım istediği zaman olacak inşallah hepimizin hayırlısı ile.. sen de uzun süre uğraştın mı nikolay?

yok canım evlendim hiç korunmadık bende yumurtalıklarında kist var o yüzden çok korktum hamile kalamayacam diye 4 ay sonra hamile kaldım temmuzda 1 senelik evli olacaz ağustostada ALLAH izin verirse oğlum geliyo.

canım benim bence içme o ilaçları ablam bıraktı gerçekten çok zararlıymş. düşünmemeye çalış stresten uzak dur.

canım ben 7 senedir ilaç kullanıyorum hatta ilaçları anca bir hafta içtim baktım sersem yapıyo bıraktım çok diyazem yedim geldim acillerde baktım kendimi kandırıyorum sonra dedim kendine gel allahım beterinden korusun işşallah aminbu arada bebekl düşünenler ilaçlara göre ya 1 yada 6 ay bebek yapmak yasak doktorum tedavi için verdi bebek tedavısı için 4 ilaçı bebem bende pıhtılaşma pko ve bir hormonum çok yüksek çalışıyomuş onları içicen 3 ay hamile kalmadan rahimimi bebege hazırlamamaız lazım dedi doktor ne dediyse harfi harfine uyguluyorum diyetimde süper gidiyo açım aç

kesinlikle nikolayı dinle... bak ablası karşısında örnek o ilaçlar bir yeri düzeltirken başka yerleri bozuyor. canım ne güzel bak namazını kılıyorsun duanı ediyorsun.. burda da gelir 2 dertleşirsin.. yaşadığın yerde detleşebileceğin insanlar varsa yüzyüze daha iyi olur.. pek çok çözüm bulabilirsin daha da iyi olmak için.. ilaçlar son çare olmalı canım

yok canım evlendim hiç korunmadık bende yumurtalıklarında kist var o yüzden çok korktum hamile kalamayacam diye 4 ay sonra hamile kaldım temmuzda 1 senelik evli olacaz ağustostada ALLAH izin verirse oğlum geliyo.

ne mutlu sana bu hasretleri allah sana çektirmeden yavrunu yollamış
inşallah sağlıkla alırsın kucağına analı babalı güzel sağlıklı uzun ömürlü mutlu bir hayat sürersiniz canım..

aç bırakma kendini az az ye ama aç kalma inş istediğin kiloya düşersin ben bekarken çok zayıftım herkes kürdan safinaz diye dalga geçerdi benimle şimdide eniştem diyoki 7 senedir ablanla evliyim seni ilk defa böyle kilolu görüyorum diyo bende şimdi acaba doğumdan sonra verirmiyim diyorum boyum 1.68 kilomda 71 felan

canım kilo için seni tebrik etmeden geçemedim..

ben 33 yaşına kadar 49 kiloydum bir anda 5 kilo aldım ve 3 yıldır o 5 kiloyu veremedim.. ne zor şeymiş meğer kilo vermek

canım sen şimdi hamilesin tabiki de kilo alman çok normal doğumdan sonra hemen verirsin sağlıklı beslenirsen diyet spora bile gerek yok..

15 dk emzirmek 1 saat koşmak kadar (1 saat mi yalan olmasın öyle bişey) kalori yaktırıyor anneye

emzirdikçe eriyecen fıstık gibi olucan merak etme

inşallah canım yaa bakalım hayırlısı olur inşallah biliyorum canım bayaa araştırdım orayı dün

Günaydın hanımlaaar

günaydın canım ne yapıyosun taşınma ne zaman?

bende çok emzirmeyi düşünüyorum ALLAH izin verirse kilo sevmiyorum inş veririm.

ağlama canım yaaa kendine edersin...burası olmasa zaten napardım bilmemm...iyiki varsınız iyiki bulmusum burayı herşeyide anlatamıoz dediğin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…