Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

günaydınnn

nasılsınız kızlar

günaydın belinayyyy.. içgüveyinden hallice.. sen nasılsın şeker

Günaydın hanımlaaar

günaydın canımmmm

boyun kaç sessa kilon çok az çünkü?

boyum mankenlerden biraz kısaaa 1,61

bende çok emzirmeyi düşünüyorum ALLAH izin verirse kilo sevmiyorum inş veririm.

emzir emzir valla çocuk bırakana kadar emzir canım.. ben de olursa ilkolkula kadar emzirmeyi düşünüyorum

kızlar gidecegım yerı arastırıyorum inş bı sıkıntı cekmemm acaba dok ne dıyecekk bırazdan cıkacam

inşallah canım yaa bakalım hayırlısı olur inşallah biliyorum canım bayaa araştırdım orayı dün

kısss belki biz haftasonu malatyaya gideriz kayınbabam yarın kontrole gidecek bi mani çıkmazsa gideriz belki ...benide götürecekler babam araba kullanamaz belki fazla yedek şoför olcam

boyuna göre 51 olman lazım yani gayet iyisin 55 e kadar yolun var. ben evlendiğimde 56 kiloydum 3 ay evdeydim paso yedim içtim 3 ayda 4 kilo aldım 60 oldum 60 lada hamile kaldım şimdi 71 oldum ohhh ne güzelll

ağlama canım yaaa kendine edersin...burası olmasa zaten napardım bilmemm...iyiki varsınız iyiki bulmusum burayı herşeyide anlatamıoz dediğin gibi

evet canım iyiki de yazıyoruz buraya valla yoksa akşam haberlerinde her akşam deliren boğaz köprüsünde bağıran bi anne adayı izlerdik kk olmasaydı heralde:44:
böyle düşünüyorum bazen ..

boyuna göre 51 olman lazım yani gayet iyisin 55 e kadar yolun var. ben evlendiğimde 56 kiloydum 3 ay evdeydim paso yedim içtim 3 ayda 4 kilo aldım 60 oldum 60 lada hamile kaldım şimdi 71 oldum ohhh ne güzelll

canım ben zaten 55 oldum dedim ya 33 yaşına kadar kadar 49 kiloydum hep ergenlikten beri.. 3 yıl önce 5 kilo aldım 54 oldum hala da veremedim..
üstelik 1 kilo daha aldım bu ay 55 oldum yani

senin boyun kaç canım?

Son düzenleme:
yok canım az öz yiyorum şaka yaptım ama kolay degil koca cüsse aç kalıyo ben diyorum 90 göüürmüyüm bak 80 gürdüm sonra 70 görüürsem ne mutlu bana sonra bebege vesile olmak kalıyo işşallah
canım kilo için seni tebrik etmeden geçemedim..

ben 33 yaşına kadar 49 kiloydum bir anda 5 kilo aldım ve 3 yıldır o 5 kiloyu veremedim.. ne zor şeymiş meğer kilo vermek
canım insan istediketn sonra veriyo veremeseydim ben veremezdim vallahi işin en zor şeyi nefsi terbiye etmek bebem nefsi terbiye dince olan oluyo hop kilolar gidiyo
Günaydın hanımlaaar

sanada günaydın bebem

bu arada arkadaşın alıntı yapmayı unutmusun ben psikolojik hapları hiç içmedim içtigim bebegim için rahimi hazırlıyorum bebem onlarıu içiyorum anladım teyzesi

ay ne güzel dua kız öyleee aaamiiiiinnn

aferim kızlar eeferiiim biri bolca çamaşur suyuyla haşır neşir oluyo sende çamaşır suyu yetmiyo daha bide kezzapı katıyon bi intihar planı ancak bu kadar olabilirdii.. :104: :104:Kızlar delimisiniz siz yaa kullanmayın fazla çamaşır suyu falan ne güzel banyo için cifler var ben onlara azcık domestos katıyom bazen wc için öyle kokusu fazla etkili olmuyo iyi oluyo

ah ben o nefsi bir terbiye edebilsem kilo umrumda değil şu lanet sigarayı bırakabilsem başka bir isteğim yok irademle ilgili.. vala seni tekrar tebrik ederim canım..

ilaç konusunda da rahatladım valla ben de panik atak için günde 4 çeşit ilaç içiyosun sanmıştım canım.. bebek içinse her ilaç başımızın tacı

canım ben zaten 55 oldum dedim ya 33 yaşına kadar kadar 49 kiloydum hep ergenlikten beri.. 3 yıl önce 5 kilo aldım 54 oldum hala da veremedim..
üstelik 1 kilo daha aldım bu ay 55 oldum yani

senin boyun kaç canım?
kız 4 kilonun derdinemi düştüm sen aşk olsun benim gibi olsan ne yapardın 85 kilo keşke senin kilolarında olsama ama nerde ugraşsamda veremem benim kemigim 45 kilo geliyomuş doktor didiydi

canım erkek kardeşimin karısıda 84 geliyodu şimdi 72 geliyo veirirsin merak etme

kısss belki biz haftasonu malatyaya gideriz kayınbabam yarın kontrole gidecek bi mani çıkmazsa gideriz belki ...benide götürecekler babam araba kullanamaz belki fazla yedek şoför olcam
git canım git bendende selam söyle oralara ay sonunda bende ordayım ama deki ne hayalleri vardı merkezde oturup bol bol gezcekti ama köyüne(ilçesine) çıktı tayinleri di tamaammııı
kız rejimmi yapıyoon benimde bi 5-8 kilo falan fazlam vay nasıl verebilirimki acabaa bunlayıı :26: bol bol yüzmem lazım kocişte o yanımda olmayınca pek denize yollamak istemiyo beni yaa bugün gene akşama kaday çalışıyoo yarın nöbetçi tee cumartesi gidebiliccez yaa off nasıl zayıflıycam ben böyle habire yüzmezseem yürüüyüşemi başlasam acabaa akşam üstleri evet evet öle yapiim

bende bendeeeee bırakmak istiyommmm ama hamile kalim öle bırakacam anca...Rabbim duy sesimizi bize meleğimizi gönder sigarayı bırakmamıza da vesile olsun melek...

kardeloş gelmişşşşşşşş ay daha doğurmamışşşşşş bu karı kırmızı yıldızı hak etti cnmmmm önceden bu kadar sık gelmiyoduu

hadişkoooooo napıon annemmm yeter okuma geçmişi gel çene yapakk
ne güsel işaretlemiştim sen igörünce yazmayıda bıraktım napım annem çok sıcak estimi harika bide durdumu abovvv kavruldum kavruldum tuzluyakta kokmıyayımmm çene bol anam gel yapakk napıon bakim 4 günüm var adetime bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…