Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aa senin 37 olduğunu erenay söyledi banaa

Hatta erenaycım 40 dedi de ben dedimki: Aaa sessacım olsa olsa 36 dır ama senin hatrına 37 yzıyım dedim:92::92::92:

Göynümüz seninle. Sabırsızlıkla bekliyoruz gelmeniiiii inşallah hiç bişi bulamaz kaynanoş

Sevinçten korkma bana da çok kızıyo ama bişi yapmıyo

inş canım benim yaa kilo çok önemli zayıf doğan çocukların bakımı çok zor oluyo abimin oğlu 2 kio doğdu baya zayıftı ama şimdi tosun oldu.

gelirimde sabah erken saatlerde
yada müsait olduğum kısa zaman dilimlerinde

evimin işlerini bitirdimm
kaç gündür üstten iş yapıyodumm bu gün çok iyiyim dipten girdim çıktımm eve
ama naaptıımm
banyoda düşmemek için yıkadım sildimm kurumasını bekliyom yerleştirmek içinn

aaaaaaa
pis iftiracı kadınnnn
ben 40 mı didimm
madem ööle dedim niye araştırmıyosunn bilgiler doğrumu diye
sen topik başı karısı değilmisin???
(sevincin anısına)

TATİLDEMİYDİN BEBEĞİM SEN? NEREDE TATİL YAPIYORSUN

Hayırlı günler arkadaşlar. Yok canım ben tatil gibi bi yerde yaşıyorum. Çanakkale yolu düşen herkesi beklerim. Ben şimdi işe gidiyorum hepinizi çok öptüm akşama görüşürüz.

selam kızlar kimsecikler yok nikocum bebişinin sağlıklı olmasına çoooook sevindimm daha kilo alırsın bencede bakalım bizde bu cuma kontrole gidicez inşallah sağlıklıdır büyyüp büyümediğini görcem inşallah büyüyodur kalp atışlarını duymayı okadar özledimki çok merak ediyorum meleğimi dua edin kızlar bana:18:

inşallah herşey yolunda gider hacercim sen kalbini ferah tut ne güzel bebeğin olacak sana ait bi parçan olacak çok güzel bi duygu olsa gerek ben bu duyguyu yaşarmıyım bilmiyorum ama inşallah hayırlısıyla kucağına da alır yuvanızda mutlu mesut yaşarsınız

inş canım benim yaa kilo çok önemli zayıf doğan çocukların bakımı çok zor oluyo abimin oğlu 2 kio doğdu baya zayıftı ama şimdi tosun oldu.

üzülme nikocum kilosu az olursa doğım kolay olur bide bu yönden düşün doğduktan sonra kısa sürede alır kilosunu merak etme

ne güzel eşin üzerine titriyo kıymetini bil eranaycım seni seven bi eşin var maşallah

benimkisi hep ailesini benden önde tutuyo ben bugün çok kötüyüm

ne güzel eşin üzerine titriyo kıymetini bil eranaycım seni seven bi eşin var maşallah

benimkisi hep ailesini benden önde tutuyo ben bugün çok kötüyüm

allaha şükür sara abla çok seviyoruz
her zaman gözüne bakıyor derler...
çevremdekiler hep bize özenirler,hatta geçenlerde birileri bana nişanlın ne çok arıyor dedii
bende biz 7 yıllık evliyiz deyince hala bu kadar özen gösterebiliyorsunuz biribirinize ne güzel hiç monotonluk gelmiyomu
demişti...

eşin herzaman mı aynı?
yoksa arada bir mi böyle davranıyor?
ne oldu sara abla derdini paylaşmak isterimm
yardımım olursa ne güzel ,yardımcı olamıcak olsamda dinlerim en azından...

Son düzenleme:

Allah muıtluluğunuzu bozmasın sizi kem gözlerden korusun

hep böyle sevgiyle kalın

benim doktorumda almaz eşimi muane sırasında
hatta benim gittiğim doktorların hep muane odasıyla görüşme odası ayrıdır eşime sen burda bekle der
bende eşimin yanında rahat edemem muaneden sonra görüşme odasında olanları ikimize anlatır

inşallah herşey çok güzel olacak sende bebeğinin pıtpıtlarını duyup gelişimini görüp sevineceksin
HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN

ewet nazocumm ben girerim içeri,muayene bitince eşimi çağırır hemşire görüşme odasında görüşürüz,anlatır doktor böyle olmalı zaten
benim gittiğim merkezde gebelik odası başka ,jinekolojik muayene odası başka ,görüşme odası başka...
ben gebelik odasını çok merak ederim mesela...hiç girmedim oraya...

özelden yazdım kız ben sana
cvapladım mesajınıııı....
şimdi sıra başakta
başak kimlik bilgilerini tc no hariç yazarmısın annem

okumuştum mesajınıda oradan cevap yazamadım onun için buradan açıklama yapmıştım

Yaptım canım sağol tarif için kısırların messisi oldu valla kayınvalidem bile beğendi o kadar yani.

kaynananda beğendiyse sorun yok ozaman sevindim güzel olmasına

nazo seninde mi pazarın pazartesi günleri:26:karpuz aldınmı

bizim bu mahallenin pazarı cumartesileri ama ben yalnız pazara gitmeyi sevmediğimden eşimin izinli olduğu gün pazara gidiyorum
zaten nerdeyse hergün pazar var burada

iyim cnm sen nslsn...valla iyi gidiyo demek çook istiyorum ama bugün biraz kötü haberler aldım pıhtılaşma oranım çok yükselmiş dr moralimi bozdu sen yarınmı gidiyosun dr a

inşallah doktorun yanılır bol bol dua et edelim herşey çok güzel olsun

aynen bizim doktorunda öyle şimdiye kadar hangi doktora gittiysem hepsi ayrı yerlerde
ama gebelik odasını bilmiyorum hamilelerde benim muane olduğum odada muane oluyor ultrasyona orada giriyorlar
inşallah yakında sende bizde gireriz gebelik odasına

kız ne ağlıyon deliii töbe töbeeeeee
bu arada alttaki ziyaretçilerden biri sanırım sizin topicin kurucusu
az önce avatarı değişti

:105::105::105::105: sizin topicc benim topicim diiil
küs değilim ben kimseye severim ben o deli karıyı :114::116:
ama bazen kaka oluyooooo :120:

bazen bu hanfendi de kaka oluyo ama ben hiç kaka olduğunu belli etmeden gülüp eğlendim

bu arada üçlü testle ilgili bişi dedimi doktor gözümden kaçmadı değil bilgi vermemişsin bize

evet gerek görmedi, afp-mom testi yaptır dedi sadece.
ilgin için teşekkürler

önemli değil
tatanoz aşısının vaktini unutma
gerçi banane de

hee dürttüler deseydin

kendi işini doğru düzgün hallettinde belinay kaldı çekil!! onu ben götürürüm

sanki skeç izliyorum

inş seninkinde de bi problem yoktur canım kontrole giderken ayetel kürsi okudum ve ALLAHA şükür iyi çıktı.

üzülme nikocum kilosu az olursa doğım kolay olur bide bu yönden düşün doğduktan sonra kısa sürede alır kilosunu merak etme

evet haklısın ama benimkinin şuan kilosu iyi tam ideal kiloda oğlum manken olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…