hoşgeldiniz kızlarnasılsınız
ozaman gecikmişin belkide yerleşme kanaması olabilir bi test yapsaydın ne olur ne olmaz
hoşbuldum iyi diyelim iyi olalım yine yeğen geldi başımada ondan fırsat bulup giremiyom buraya
ozaman gecikmişin belkide yerleşme kanaması olabilir bi test yapsaydın ne olur ne olmaz
nazooo bir önceki sayfada bi soru sordum cvp vermedi kimse bir sen baksanda biliyosan cevaplasan
cvp vermişsin tşk ederim yarında bekliycem yine böle olursa o zaman test yaparım zaten yarın kocamın d.günü varsa güzel bir hediye olur
inşallah pozitif olur ne güzel bir doğum günü hediyesi olur
ahhh o yeğenler başımızın tatlı belaları bizim yeğende öle geldimi ya oyun oynar ya çizgi film izler 6 yaşında daha
Arkadaslar merhaba..iyi aksamlar. Bu arada benim Bati yazmisdiniz, ben adet oldum, bir sonrakini yazarsiniz artik bat 23 olur herhalde..bu arada bi sey sorcam sizlerden hsg i cekdiren oldumu ? anestezili ?ben cekdirecemdee insallah bi kac gune, sonuclariniz nasildi ? ne tur tedavi yapdiniz cok onemli bana
nbr kızlarr
kendi adıma iyiyim sen nasılsın canım
ben çıkıyorum kızlar herkese iyi geceler
ben çektirdim ama anestezili değildi benimki, birde sağ tıkalı çıktı hiç bi tedavide olmadım tüpümle ilgili
merhaba ben iyiyim sen nasılsın eşim gelmeden bi bakayım dedim heran gelebilir
saol cnm bende iyimm aşırı akıntım war sanırım yumurtlama dönemindeyim dimii :44:
regli tarihim karıştı ya herşey altüst olduu:26:
sende bende yumurtlama dönemindeyiz ,benimde akıntım var tamda yumurtlama dönemindeyim bende hatta bugün ve yarın hamile kalma şansım çok yüksek ama her zamanki gibi ben elimden geleni yapıp havamı alırım onun içinde olursa olur modundayım kendimi kasmıyorum
durumumuz we duygularımız aynı desene bende kasmıyorum zaten kardeşim bizde ya anca kaçamak yapıyoz sabahın 5inde yarın bide teyzemler gelicek hiç yapamam
benim gelininde günü geçmiş karşımda hamileyim die gezinip duruyoo sözde 3 kerede düşük yapmış
kuzenime söyledim oda diyoki 2 gün önce bana hastayım diyodu nasıl oluyo böle
bişeyler çewiriyo ama anlam weremiyorumm
nazo modd nasılsınız
basak bize soracakmıs kacıp gitmeden önce düşünecektın bide rezıl ettın dıyon
kızlar cıkıyorum ben rabbım dualrımız kabl eder inş bebklerımız gelırz nazo sana dua ettım encok cunku bitek senın adını biliyom yumurtlama günlerimiz
aynıymıs inş bebeklerimiz tutunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?