ahh ahh hem ne yoğun yaaaaevet oda güzel söyler ama ahmetin şarkısının girişindeki o titrek keman yokmuu ah ahhhh...
bide umut akyürek söylüyor ama ömre ve akla zarar yorumlamış tavsiye etmem
tatlım eşin cidden yoğun çalışıyomuş,Allah kolaylık versin...
bende iki gündür yanlızım geceleri..bu gece son...alarm taktırdık eve,oh şimdi gönül rahatlığıylan uyuyorum:)
kapıya biri dokunsa viyooo viyooo diye ötüyooo
çok tırsıyodum ya geceleri...1kaşık pasiflora içince rahat uyuyodum ama artık onuda almıcam..bebek gelirse zararı olmasın...
yaşasın alarmlı kapılar
nazar değdi kuzum bizeeekanka görüşemiyoz artık ya nirdesin sen. sen geliyon ben çıkıyom, ben geliyom sen çıkıyon nooluyo olum bize yaaaaa
tamam kuzu birazdan yazayımmerenayım müsayit olunca da bana tatlının tarifini ver..
komşumun tabağı bende kaldı içine koyacak bişey bulamıyorum..
sen kesin güzel bi tarif verirsin bana:)hadi bakalım komşuma mahçup etme beni:)
hem bu sayede eşimde tatlı yiyip enerji patlaması yaşar
ben yetişirim kuzum bendeki çene tüm topike yeter tarifte yazarım çene de yaparım kariyerde yaparım bi çocuk yapamadım...:26::26::26::44::44:anlamadım niyee:44::44:kankanı meşgul etme... bana tarif yazcak
kuzum pasiflora kafa yapıyo diyolar doğru mu
amin cnm aminnnnnnn inşallahhhhhhhh! odunlar modunlar ama onlarsız olmaz dimiAllahım eşlerimizi başımızdan eksik etmesin..onun yastıktaki kokusu olmazsa uyuyamam ben:)
sevgilimmmmm gelmişşşş,bittimi işlerin
ahh ahh hem ne yoğun yaaaa
adamla ancak uykuda buluşçazz yakındaa
ooh güvenli benim kapım tahta kapı ama bişiycik olmaz ben alarm gibi karıyım zaten bi cırlarım hırsız cebindekileri bırakır kaçar valla
nazar değdi kuzum bizeee
vardiyalı giriyoz ev sahipliği yapıyoz sen yokken ben ben yokken sen arada dolunayım canım o hep bizimle
tamam kuzu birazdan yazayımm
ben yetişirim kuzum bendeki çene tüm topike yeter tarifte yazarım çene de yaparım kariyerde yaparım bi çocuk yapamadım...:26::26::26::44::44:anlamadım niyee:44::44:
değerlendirmeyi kaçta yaptın. çarpışmş olmayalım
yok anam yok bende sormuştum daha önce bu adamın sabahları gözleri çapaklanmıyormu,
bu adam terlemiyor mu, bu adam pıslatmıyormu, tüfekhaneyi kokutmuyormu?
diye nmerak edip sormuştum ama hiç biri yokmuş kocAsında
tamam kuzum yaz bakiim garantili tarif bizzat tarafımdan denenmiştirr
1pk kabartma tozu
yr pk margarin yumuşamış
1/2 çorba kaşığı tuz
yr su bard sıvı yağ
1 yumurta
1 çay kaşığı mahlep
aldığı kadar un yumuşak hamur yap
şekillendir
üzerine yumurta sür fırında pişir ama üzeri kızarmasın pembeleşmeden çıkar fırındann
afiyet olsunn..
gayet basitmiş,anca 15*20 tane çıkar gibi geldi bana değil mi
he valla ikinizde görüyom ama ikinizi bi arada göremiyom...oysa ben bizin üçü bi arada olma ihtimalimizi sevdim:)şimdi olduğu gibi::)
bekliyommm tarifini aşkk kuşummm
gayet basitmiş,anca 15*20 tane çıkar gibi geldi bana değil mi
kızlar ben bu topige geliyorum ama kimse selam vermıyo...sanırım beni istemiyosunuz siz bilirsiniz beni listeden cıkarın lütfen bidaha ugramayı düşünnüyorum...beni sevmmediniz sanırım olabilir siz bilirrsiniz...rabbim inş hepinize hayırlısıyla saglıklı bir bebiş nasip eder...
amin cnm aminnnnnnn inşallahhhhhhhh! odunlar modunlar ama onlarsız olmaz dimi
çok şükür dolştım geldim . biraz açıldım. hele de kendime polaristen ayakkabı alınca gözlerim pörtledi
ay dolunayıııııııımmmmmmmm annnnnnneeeeeeemmmmmmmmmmmm kuzuuuuuuuuummmmmm
polariste bir çanta gördüm ama akla zarar bişi.
gördüğüm andan itibaren kendimi kaybettim, karanlık tünellere, dipsiz kuyulara düştüm. onu almam gerek inşalah alabilirm yaa
kızlar ben bu topige geliyorum ama kimse selam vermıyo...sanırım beni istemiyosunuz siz bilirsiniz beni listeden cıkarın lütfen bidaha ugramayı düşünnüyorum...beni sevmmediniz sanırım olabilir siz bilirrsiniz...rabbim inş hepinize hayırlısıyla saglıklı bir bebiş nasip eder...
selam kızlarr..
benide aranıza alırmısınız?
bende 2 aydır yeniden anne olmaya çalışıyorum,bir tane aslan gibi maşşallahh 14 yaşında oğlum var..
14 seneden beri il defa 2.ciyi düşünüyoruz birçok sebepten dolayı..
haa bide 12 sene önce spiralim varken hamile kalmışım o dönemde bilmeden bir sürü ilaç içmiştim ve geri zekalı doktorum sakat doğar alalım dedi bende hiç düşünmeden aldırdım
çok üzgünüm çok pişmanım Allah ın verdiği cana kıydık tövbe binkere tövbeeee diyorummm..
neyse kızlar 37 yaşındayım umarım çok geç kalmamışımdır tekrar anne olmaya banada dua edin vede okuyorsanız banada verin okuyaym topluca okumak daha etkili diye düşünüyorum
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..
selam kızlarr..
benide aranıza alırmısınız?
bende 2 aydır yeniden anne olmaya çalışıyorum,bir tane aslan gibi maşşallahh 14 yaşında oğlum var..
14 seneden beri il defa 2.ciyi düşünüyoruz birçok sebepten dolayı..
haa bide 12 sene önce spiralim varken hamile kalmışım o dönemde bilmeden bir sürü ilaç içmiştim ve geri zekalı doktorum sakat doğar alalım dedi bende hiç düşünmeden aldırdım
çok üzgünüm çok pişmanım Allah ın verdiği cana kıydık tövbe binkere tövbeeee diyorummm..
neyse kızlar 37 yaşındayım umarım çok geç kalmamışımdır tekrar anne olmaya banada dua edin vede okuyorsanız banada verin okuyaym topluca okumak daha etkili diye düşünüyorum
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?