Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar test yaptım hayalet bi çizgi var ama emin değiliz eşimde sonra yine yaparsın dedi
sizede yetiştireyim dedim hemen yani daha sonuç belli diil yarın öbürgün gelmezse kırmızılar yine yaparım ama bu sefer sabah idrarıyla yaparım

ay evet kızlar el ele tutuşak yaff sinerji yapak...ya aynı anda hamile kalmışsak?
ayy hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii inşallahhhh
hadi tutun ellerimden başak tut annem
nüans:44::44::44:
ayrıntı demek cahilim benimm
evet maaşallah hep mutlu sonla biter didişmeleri:13:
ööle bitiyo maşallahhh
seviyom seni ben

bende seni seviyom kankammm

hayaletler gerçeke dönüyor heppppppppppppppppppppppppp

kızlar çok hastayımm benn yaa
ağdadan sonra böle oldum çok kastım kendimi demekki bütün kaslarım ağrıyo boynum tutulmuş 2 gündür fenayımmm (

pelin geldinmi tatlım yaaaa
niye ööle dedin bak üzüldük bizz
kaçıyo bazen gözdenn
affet devam edelim hadiiiiiiiiii
canım ben her geldigimde benimle konuşmamanız dan dolayı oyle dedim hani selam vermeden sohbetede giremiyorum ama bundan sonra öyle yapcam...bu aralar alınganlıgım üstümde ben sizleri cok sevdim aslında hepiniz cok iyisiniz ama bi tam konuşamadık inş bundan sonra daha iyi kaynaşırız...
PELİN GERİ GEL
PELİN GERİ GEL
PELİN GERİ GEL
geldim canım kusura bakmayın bu aralar alınganlıgım üstümde kimse beni görmeyince üzüldüm işte
pelinim hoşgeldin canım,çalışıyomusun sen?

inşallah ikimiz içinde kırmızılar gelmez bat kardeşim benim:)
hoşbulduk canım yok calışmıyorum ev hatunuyum bu arada cok teşekkür ederim sana ilgin icin...evet bat kardeşiz inş peşpeşe güzel haberler veririz dolunycım...
benim batdaşım da dolunayla pelinnn

evet canım hepimiz güzel haberler verelim inş

nazemirim senin bana yazdıgın şeyleri görmedigim icin kusura bakma evet gözden kacırılıyo ben buna bişey demiyorum ama kimse cevap vermeyince üzüldüm bundan sonra kaynaşacagımıza inanıyorum canım...

güzel haber canım:)yarın yapma ozaman...biraz bekle...cuma sabahtan yaparsın...

bakalım çizgi belirginleşicekmi:)

yeşilimmmmm inşallah hakkında hayırlısı olur bebeğim...

ağdadan sonra böle oldum çok kastım kendimi demekki bütün kaslarım ağrıyo boynum tutulmuş 2 gündür fenayımmm (
geçmiş olsun annem hemmen sana bi ıhlamur yapsın erenay.

erenaaaaaayyyyyyy kuzum kalk bi ıhlamur yap kardeşimize yumuşasın azcık
tokuşturup içek

hadii ilk hamiş çıkıyo dicem ama seray da aynı oldu sonra geldi kırmızılarr inşallah senin öle olmazzzz
valla erenay verilmiş sadakan varmış bugün başağın elinden canlı kurtulamazdın valla

bence çok şansıını zorlama
onu hafif atlattım topik kalbalıktı kaynadım arada fazla önem gösteremedi başak o mesaja bi bağırdı sustu

bak bak temizlik imandan geldi seni aldı gribe götürdüüü
geçmiş olsun tatlımmm:2::2:
mandalina veremmii??

cnm bnce mercimeğin gelmiş :)
silik çizgilerde pozitif oluyo inşallah öledrr :)
gözün aydınn........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…