canım hayalet cizgi varsa buyuk ihtimal hamişsindir benimde ikinci hamileligimde oyle bir cizgi cıkmıştı...sen bide sabah ilk idrarınla yap o zaman daha belirgin cıkıyo inş güzel haberler verirsin bizlere hayırlısıyla...kızlar test yaptım hayalet bi çizgi var ama emin değiliz eşimde sonra yine yaparsın dedi
sizede yetiştireyim dedim hemen yani daha sonuç belli diil yarın öbürgün gelmezse kırmızılar yine yaparım ama bu sefer sabah idrarıyla yaparım
kızlar çok hastayımm benn yaa
ağdadan sonra böle oldum çok kastım kendimi demekki bütün kaslarım ağrıyo boynum tutulmuş 2 gündür fenayımmm(
sütlü tatlım dedim seni bağrıma bastımcanım ben her geldigimde benimle konuşmamanız dan dolayı oyle dedim hani selam vermeden sohbetede giremiyorum ama bundan sonra öyle yapcam...bu aralar alınganlıgım üstümde ben sizleri cok sevdim aslında hepiniz cok iyisiniz ama bi tam konuşamadık inş bundan sonra daha iyi kaynaşırız...
geldim canım kusura bakmayın bu aralar alınganlıgım üstümde kimse beni görmeyince üzüldüm işte
tecrübene kurban senin
heh şööle üzüldüm sen öle diyince bundan sonra bodoslama gir muhabbetecanım ben her geldigimde benimle konuşmamanız dan dolayı oyle dedim hani selam vermeden sohbetede giremiyorum ama bundan sonra öyle yapcam...bu aralar alınganlıgım üstümde ben sizleri cok sevdim aslında hepiniz cok iyisiniz ama bi tam konuşamadık inş bundan sonra daha iyi kaynaşırız...
geldim canım kusura bakmayın bu aralar alınganlıgım üstümde kimse beni görmeyince üzüldüm işte
hoşbulduk canım yok calışmıyorum ev hatunuyum bu arada cok teşekkür ederim sana ilgin icin...evet bat kardeşiz inş peşpeşe güzel haberler veririz dolunycım...
evet canım hepimiz güzel haberler verelim inş
nazemirim senin bana yazdıgın şeyleri görmedigim icin kusura bakma evet gözden kacırılıyo ben buna bişey demiyorum ama kimse cevap vermeyince üzüldüm bundan sonra kaynaşacagımıza inanıyorum canım...
tmam çaylaarrrrrrrrrrrrrr geldi herkese benden çayy ıhlmur amageçmiş olsun annem hemmen sana bi ıhlamur yapsın erenay.
erenaaaaaayyyyyyy kuzum kalk bi ıhlamur yap kardeşimize yumuşasın azcık
tokuşturup içek
sütlü tatlım dedim seni bağrıma bastım
taş baseydim bağrımaaaaaaaaa
dureydim önünde gitme diyeydiiiiiiiimmmmmmmm
benim yüzümdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnn:84::84::84::84:
canım ben her geldigimde benimle konuşmamanız dan dolayı oyle dedim hani selam vermeden sohbetede giremiyorum ama bundan sonra öyle yapcam...bu aralar alınganlıgım üstümde ben sizleri cok sevdim aslında hepiniz cok iyisiniz ama bi tam konuşamadık inş bundan sonra daha iyi kaynaşırız...
hoşbulduk canım yok calışmıyorum ev hatunuyum bu arada cok teşekkür ederim sana ilgin icin...evet bat kardeşiz inş peşpeşe güzel haberler veririz dolunycım...
nazemirim senin bana yazdıgın şeyleri görmedigim icin kusura bakma evet gözden kacırılıyo ben buna bişey demiyorum ama kimse cevap vermeyince üzüldüm bundan sonra kaynaşacagımıza inanıyorum canım...
sen benim sağ kolumsun
heh şööle üzüldüm sen öle diyince bundan sonra bodoslama gir muhabbete
naber lan de bak nasıl herkes cevap veriyooo
tmam çaylaarrrrrrrrrrrrrr geldi herkese benden çayy ıhlmur ama
bu başak ta pek tembel haa herşeyi benden bekliyo yaa
geçmiş olsun annem hemmen sana bi ıhlamur yapsın erenay.
erenaaaaaayyyyyyy kuzum kalk bi ıhlamur yap kardeşimize yumuşasın azcık
tokuşturup içek
hadii ilk hamiş çıkıyo dicem ama seray da aynı oldu sonra geldi kırmızılarr inşallah senin öle olmazzzz
onu hafif atlattım topik kalbalıktı kaynadım arada fazla önem gösteremedi başak o mesaja bi bağırdı sustu
bak bak temizlik imandan geldi seni aldı gribe götürdüüü
geçmiş olsun tatlımmm:2::2:
mandalina veremmii??
çok duygulandımcidden burdaki kızlar gibi cana yakın ve aynı beklentileri olan bir yer daha yok..
neşeyle mutluluklarımıza imza atıcaz burda Allahın izniyle...ilk müjdelerimizi brbirimize vercez:)
bu yol zorlu ve çok çetin..kimi zaman sinir krizlerimizde olacak ,ozaman destek olacağız birbirimize..
bazende mucizelere tanık olacağız...ilk hamile haberini kim verecek diye bekliyorum mesela
hepiniz benim kardeşlerimsiniz ablalarımsınız....birbirimizin iyi haberleriyle mutlu oluyoruz biz:)
bazı arkadaşlarımın atlattıkları kötü zamanlarınada üzülüyorum ama hayırlısı buymuş diyip dua ediyorum onlar için..hatta bizden önce onlar olsa anne keşke....
bekledikçe olgunlaşıyoruz...belki çoook iyi anne olacağız...bu sınavı verebilirsek tabi...
Allaha emanet olunnn....yanaklarınızdan öpüyorummmm
iyi akşamlar....
canım sen benim kalbimin kocamdan geriye kalan küçük kısmının sahibisinnsen benim sağ kolumsun
iyi ki varsın
kızlar test yaptım hayalet bi çizgi var ama emin değiliz eşimde sonra yine yaparsın dedi
sizede yetiştireyim dedim hemen yani daha sonuç belli diil yarın öbürgün gelmezse kırmızılar yine yaparım ama bu sefer sabah idrarıyla yaparım
kızlar çok hastayımm benn yaa
ağdadan sonra böle oldum çok kastım kendimi demekki bütün kaslarım ağrıyo boynum tutulmuş 2 gündür fenayımmm(
canım ben her geldigimde benimle konuşmamanız dan dolayı oyle dedim hani selam vermeden sohbetede giremiyorum ama bundan sonra öyle yapcam...bu aralar alınganlıgım üstümde ben sizleri cok sevdim aslında hepiniz cok iyisiniz ama bi tam konuşamadık inş bundan sonra daha iyi kaynaşırız...
saolun kuzucuklarımmmmm :)
ama grip diilim ki ben sadece bütün vücudum ağrıyoooboynum sarılı geziyorum öleee ama gripten beterim wallaa pufff hasta olmaktan nefret ediyorummmm bana bakan kimsecikler olmadığı için çok üzülüyorum sonraa
iyiki sizler warsınızz canlarımmmm ......
inşallah bebeem ilk hamişimiz sen olllllcanlarım şekerlerim inşallah hamişimdir ama kesin çift çizgiyi görene kadar hamişim diyemem
bende cuma yada c.tesi tekrar yaparım test gelmezse benimde kırmızılar tabi
dau edin canlarım bu sefer hamiş olayım ve bebeğim beni bırakmasın yineee
güzel kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
cidden burdaki kızlar gibi cana yakın ve aynı beklentileri olan bir yer daha yok..
neşeyle mutluluklarımıza imza atıcaz burda Allahın izniyle...ilk müjdelerimizi brbirimize vercez:)
bu yol zorlu ve çok çetin..kimi zaman sinir krizlerimizde olacak ,ozaman destek olacağız birbirimize..
bazende mucizelere tanık olacağız...ilk hamile haberini kim verecek diye bekliyorum mesela
hepiniz benim kardeşlerimsiniz ablalarımsınız....birbirimizin iyi haberleriyle mutlu oluyoruz biz:)
bazı arkadaşlarımın atlattıkları kötü zamanlarınada üzülüyorum ama hayırlısı buymuş diyip dua ediyorum onlar için..hatta bizden önce onlar olsa anne keşke....
bekledikçe olgunlaşıyoruz...belki çoook iyi anne olacağız...bu sınavı verebilirsek tabi...
iyi akşamlar....
ne kadar kaka bi kankasın sen yaaaaç
canım sen benim kalbimin kocamdan geriye kalan küçük kısmının sahibisinn
canlarım şekerlerim inşallah hamişimdir ama kesin çift çizgiyi görene kadar hamişim diyemem
bende cuma yada c.tesi tekrar yaparım test gelmezse benimde kırmızılar tabi
dau edin canlarım bu sefer hamiş olayım ve bebeğim beni bırakmasın yineee
evet sütlü tatlım dedin ama sonra görmedin benisütlü tatlım dedim seni bağrıma bastım
valla bende öyle yapcam bundan sonra burası farklı topik demekki diger topiklerde ilk once selam veriliyo diyo oyle yazıyodum...
heh şööle üzüldüm sen öle diyince bundan sonra bodoslama gir muhabbete
naber lan de bak nasıl herkes cevap veriyooo
tmam çaylaarrrrrrrrrrrrrr geldi herkese benden çayy ıhlmur ama
bu başak ta pek tembel haa herşeyi benden bekliyo yaa
suçlu karııııı
cidden burdaki kızlar gibi cana yakın ve aynı beklentileri olan bir yer daha yok..
iyi akşamlar....
ne kadar kaka bi kankasın sen yaaaa
sütlü tatlım dedim seni bağrıma bastım
iyi akşamlar....
güzel kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
inşallah bebeem ilk hamişimiz sen olllll
allahım bu topiktekileri tek tek hamiş yap ya rabbimmm
hoşgeldin yeter ablacımmm
evet sütlü tatlım dedin ama sonra görmedin beni
eeeeee bende o zaman üzüldüm bu aralar cok duygusalım durup durup aglayasım geliyoyok yok senin yüzünden degil ben fazla alınganım bu aralar ama bir daha böyle bişey yazmıycam söz veriyorum...
valla bende öyle yapcam bundan sonra burası farklı topik demekki diger topiklerde ilk once selam veriliyo diyo oyle yazıyodum...
amin canım inş bu yazının üstüne bişey yazmıyorum sen herşeyi söylemişsin zaten...kendine iyi bak görüşmek üzre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?