innnşşşşşşşşşşşşşşşşşş[sıze=3][/sıze]
ayyy cok güzel canım teşekkür ederim bende seni seviyorum hemşerimbenimde adetim geçtikten 6 gün sonra yapmıştım hayalet çizgi çıkmıştı bir kaçgün sonra netleşmişti benimki geç tutunmaymış dr öyle demişti onun için çabuk çıkmamıştı inşallah ben senden çok ümitliyim hadi inşallah... ama tabiki her iki ihtimalide düşünüyoruz fazla üzülmüyoruz
geçmiş olsun benimde olurdu önceden heryerim ağrırdı ağdadan sonra çok uzun sürdüğü için...ama artık olmuyor çünkü çabuk bitiyor işim
Eki Görüntüle 307089 Eki Görüntüle 307090 Eki Görüntüle 307089
inş hamilesindir canım dualarım seninle ama bana öyle geliyoki hamiş olmasan hic cizgi cıkmaz ben okadar test yaptım hamiş olmadıgım zamnlarda silk bile cıkmıyodu hayırlısı olsun...canlarım şekerlerim inşallah hamişimdir ama kesin çift çizgiyi görene kadar hamişim diyemem
bende cuma yada c.tesi tekrar yaparım test gelmezse benimde kırmızılar tabi
dau edin canlarım bu sefer hamiş olayım ve bebeğim beni bırakmasın yineee
güzel kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ayyy cok güzel canım teşekkür ederim bende seni seviyorum hemşerim
inş hamilesindir canım dualarım seninle ama bana öyle geliyoki hamiş olmasan hic cizgi cıkmaz ben okadar test yaptım hamiş olmadıgım zamnlarda silk bile cıkmıyodu hayırlısı olsun...
iyiyim canım sen nasılsın...
Adetin 14.günü kendim prgyn çatlatma iğnesini vurulsam bu ay kendim denesem olmazmı yaw.
Eki Görüntüle 307093
iyi akşamlar...gidişin muhteşem oldu dönüşünde muhteşem olsun
iyiyiz canım sen nasılsın dizin nasıl oldu
amiiin
ay bende öleyim bu aralar ağlıyom durmadan yaaaa
bebek filan görünce hemen gözümden yaş geliyo halbuki ben atlattığımı düşünüyodummm atlatamamışımm
evet biz farklıyız bu topik herkesinn atlıcan muhabbete hemen
sağol canım ağrıyor ama önceki kadar değil :26::26::26::26::26:
ama yarın eşimin kontrolü varrr ayakta duracağım yine eski halini alır yine:18::18::18::18::18::18::18:
hoşbuldummmmmmmHoşgeldiiiiiiinnnnnnnnnnnn 52:
allah kolaylık versin ablacım sanasağol canım ağrıyor ama önceki kadar değil :26::26::26::26::26:
ama yarın eşimin kontrolü varrr ayakta duracağım yine eski halini alır yine:18::18::18::18::18::18::18:
evet ya bu bebişler bizi sulugözlü yaptı valla bi gelselerde hayırlısıyla saglıklı inş yüzlerimizi güldürseler...
kızlar yemek yapmam lazım kısa bir süre ayrılacam görüşürüz
allah kolaylık versin ablacım sana
vücuduna güç kuvvet cebine bereket versin
eşinede şifalar versinnnn
sorma beee
6 yıl bitti ben bebek bekliyoommm
benimle evlenenler veli oldu ben delii
allah kolaylık versin ablacım sana
sorma beee
canım hayalet cizgi varsa buyuk ihtimal hamişsindir benimde ikinci hamileligimde oyle bir cizgi cıkmıştı...sen bide sabah ilk idrarınla yap o zaman daha belirgin cıkıyo inş güzel haberler verirsin bizlere hayırlısıyla...
canım cok gecmiş olsun dikkat et kendine...
pelin sağol kuzummm
nazemir kız geçen gün gideyim dedimde bizim ünvrstde ancak 6 ay sonrasında randevu veriyorlar
kolay gelsin canım görüşürüz...
bendensin canımmmbende en kıdemli deli
sağol kuzum allah razı olsunnnnn ne güzel dilekler bunlar
canım benim yaaaaa sen evleneli 6 yılmı oldu ben o kadar oldugunu bilmiyodum inş en kısa zamnad rabbim bir melek gönderir hayırlısıyla sana...allah kolaylık versin ablacım sana
sorma beee
bende en kıdemli deli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?