Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Adetin 14.günü kendim prgyn çatlatma iğnesini vurulsam bu ay kendim denesem olmazmı yaw.

ayyy cok güzel canım teşekkür ederim bende seni seviyorum hemşerim
inş hamilesindir canım dualarım seninle ama bana öyle geliyoki hamiş olmasan hic cizgi cıkmaz ben okadar test yaptım hamiş olmadıgım zamnlarda silk bile cıkmıyodu hayırlısı olsun...
güzel kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

iyiyim canım sen nasılsın...

bende okadar test yapmışımdır hamile olmadığım zamanlarda silikde olsa çıkmamıştır hadi inşallah yeşil beni çok heyacanlandırdı

Eki Görüntüle 307093

iyi akşamlar...gidişin muhteşem oldu dönüşünde muhteşem olsun

iyiyiz canım sen nasılsın dizin nasıl oldu

amiiin

sağol canım ağrıyor ama önceki kadar değil :26::26::26::26::26:
ama yarın eşimin kontrolü varrr ayakta duracağım yine eski halini alır yine:18::18::18::18::18::18::18:

evet ya bu bebişler bizi sulugözlü yaptı valla bi gelselerde hayırlısıyla saglıklı inş yüzlerimizi güldürseler...

ama yarın eşimin kontrolü varrr ayakta duracağım yine eski halini alır yine:18::18::18::18::18::18::18:

dra gitmişken sende dizini göstersen sürekli ayaktasın kendine iyi bakman lazım

allah kolaylık versin ablacım sana
vücuduna güç kuvvet cebine bereket versin
eşinede şifalar versinnnn
evet ya bu bebişler bizi sulugözlü yaptı valla bi gelselerde hayırlısıyla saglıklı inş yüzlerimizi güldürseler...

sorma beee
6 yıl bitti ben bebek bekliyoommm
benimle evlenenler veli oldu ben delii

pelin sağol kuzummm
nazemir kız geçen gün gideyim dedimde bizim ünvrstde ancak 6 ay sonrasında randevu veriyorlar

sorma beee

sağol kuzum allah razı olsunnnnn ne güzel dilekler bunlar

ızlar bende çıkyorummmm işlerim var onları haledeyim yarın dr gideceğiz sabah saat 5 de kalkacağız erkende yatarız herhaldee belki yatmadan gelirim yine

tşk edrim cnmmmm :)

pelin sağol kuzummm
nazemir kız geçen gün gideyim dedimde bizim ünvrstde ancak 6 ay sonrasında randevu veriyorlar

devlet hastanesine falan gitsen en azından
ALLAH insanı hastaneye düşürmesim bende dış gebelik geçirdiğimde bana 15 gün sonrasına gün verdiler fakülteden düşün ağrıdan kıvranırken dedim ben 15 gün nasıl dayanacam sonrada başka dr buldum özele gittim yoksa senin durumun aceleymiş değilmiş umurlarında değil

kolay gelsin canım görüşürüz...

sağol görüşürüz

sorma beee
canım benim yaaaaa sen evleneli 6 yılmı oldu ben o kadar oldugunu bilmiyodum inş en kısa zamnad rabbim bir melek gönderir hayırlısıyla sana...
bende en kıdemli deli

demeyin oyle kızlar ya rabbim inş bizlerinde yüzünü güldürcek hayırlısıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…