Pasagul oktay ustayi izlersen tabii sekerin duserrrrt
sağol canım benim bu gün iyiyim allah daha beter üzüntüler yaşatmasın bu bile benim için güzel bir aşama yumurta olması durmak yok çalışmaya devamanlamıştım zatenüüzlme ttalım rabbim nasip etsin sana işşallah hemencik vardır bundada bir hayır unutma umud allahtan vesvese şeytandan dedigin gibi
hakkinda hayirlisi olsun cnm cok merak ettik kotu bisi oldugunu anladik uzulme sakin.
O hormin testlerini yaptir su bitkisel karisimdan al ne kaybedeceksin sonra bana bolbol dua edersin
ben ramazandan sonra alacam karisimimi
Saol tatlimm 2 gundur tutamiyorum oruc bu hlimle bile kotuyumMood canim sanada gecmis olsun fenalasmissin hayatim dikkat et kendine
Merhaba kızlar.
Hepiniz çok merak ettiniz biliyorum ama dün çok kötüydüm elim kolum kalkmadı yattım bütün gün. Anlayacağınız gibi maalesef hamile değilim. 2 ayrı yerde test yaptırdım 2 sinde de sobuç negatif yani bu da gol değil. şimdi bu ayı pas geçip sonraki ay tekrar deneyecğiz.
Hepinizi öptüm.
trt 1 açın seyredin çabuk
Cemalnur hoca varrrrtrt 1 açın seyredin çabuk
sağol canım benim bu gün iyiyim allah daha beter üzüntüler yaşatmasın bu bile benim için güzel bir aşama yumurta olması durmak yok çalışmaya devam
canım benim allah razı olsun. Bende öyle düşünüyorum. Bir şey olmadıysa daha güzeli olacağı içindir. Biosteron içmeye devam edeceğim. Senin o karışımıda sipariş edeceğim. 1 ay dinlenip aldığım 3 kiloyu verim devam.
umudumuzu yitirmemek lazımbebem bak bana ben nasıl kilo vericem dedim maşşallah 20 kilo verdimsağol canım benim bu gün iyiyim allah daha beter üzüntüler yaşatmasın bu bile benim için güzel bir aşama yumurta olması durmak yok çalışmaya devam
canım benim allah razı olsun. Bende öyle düşünüyorum. Bir şey olmadıysa daha güzeli olacağı içindir. Biosteron içmeye devam edeceğim. Senin o karışımıda sipariş edeceğim. 1 ay dinlenip aldığım 3 kiloyu verim devam.
Cnm tw acmaya hlim yok walla yattim kaldim olece
Ne war trt1de mirak ettirdin
ben cok halsızım yaaa aksama yemekde yapmadım yapmayacam da
Niyeymissss kalk yimeeni yap hepiniz tkb ye cektiniz eee balik bastan kokarmisss
canım esım işe gitti sabah geleck kendıme ne hazılrrayım yemek bıle yemegı dusunmuyorum zaten kocıse sınır oldum ya para
bırakacak ın asagı al dedı bende yemek yemıyecem gerek yok dedım o da gıttı
bu kocislerde kudurdu haaa bugun
ee kociste yokmus ewde ne warsa onu ye cnm
hazrılamayacam evde para var onları bozdurmam daha dogrusu ınat ettım ya oruc oruc benı sıacakda asagı cagıryo ınermıyım ekmekde almam ınememde oda gıttı
sen rahatina bakkkkkk
sağol canım benim bu gün iyiyim allah daha beter üzüntüler yaşatmasın bu bile benim için güzel bir aşama yumurta olması durmak yok çalışmaya devam
Cnm tw acmaya hlim yok walla yattim kaldim olece
Ne war trt1de mirak ettirdin
off esıme cok sınır oluyrm aslımda huzrusuzlugu ben cıkartıyom dun sıcak ev gunes ıcınde rahtsızım dedım aksam gıdıp vantılatr aldı bugun dedı yemek yapma dısarsdan ben sana soylerım dedım yok ıcımden ona ıyı davranmak gelmyıo aılesını sınır oluyrm oyuzden onada oluyrm :26::26:
bu kocislerde kudurdu haaa bugun
ee kociste yokmus ewde ne warsa onu ye cnm
off esıme cok sınır oluyrm aslımda huzrusuzlugu ben cıkartıyom dun sıcak ev gunes ıcınde rahtsızım dedım aksam gıdıp vantılatr aldı bugun dedı yemek yapma dısarsdan ben sana soylerım dedım yok ıcımden ona ıyı davranmak gelmyıo aılesını sınır oluyrm oyuzden onada oluyrm :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?