Ewet cnm ne yazikki aileye sinir oldukca tum hirslarimizi kocalardan cikariyoz ama yanlis
adam daha ne yapsin akilli ol cok naz asik usandirir unutma
Bak bak kafayi siyirmiss bide kocise sarmis kafayi deli kariiiii
durduk yere adamin burnundan getirme ailesini secemiyor insan adam ne yapsin
aılesınıde kendısınden uzaklamsak ıstıyorum zatene ıcımde bısey var hayrolsun
sureklı aılsende baskı bvurda kalacaksınız burda burdaaaaaaaaaaaa sızı sevmıyrmz bırakmadılar ıcımd e bırazcık bırsey off offfff delırdım valla
cemalnur hoca varrrr
hersey cok guzel olacakk ben inaniyorummmm
cevremizde denendi hayatim tupte bile basarisiz olup bu kurle hamile kalan var
bensiz kaynanaları çekiştiriyosunuz aşk olsun bensiz olurmu
canım benim tüpler tıkalı o nedenle tüp bebek dışında pek şansım yok tıbben ama allah büyük.
hurremede tupler tikali dedile kari 3. Ye hamile sen tanimazsin burdan eski bir arkadas canim hava verip aciyolarmus tupleri:26:
hurremede tupler tikali dedile kari 3. Ye hamile sen tanimazsin burdan eski bir arkadas canim hava verip aciyolarmus tupleri:26:
Sirf burda yatin ewe gitmeyin dicekler diye oturmaya bile gidemez olmustumo yuzden seni cok iyi anliyorum
olis okula basladi da kurtuldum sayilir ustelik kocis evden rahat bir yer yok diyoooo
Heee ailelerini gorunce 180 derece yalaka pozisyonuna gecerlerya aynen oyle gıdıyrz aksama kadar ordayız aynı ılcede otryz daha nıye orda kalak offf kocamda rahat dıyo eve bazen aılesenı gıdınce yalaka oluyo
nasıl ya anlat bakim nerde kim açıyomuş
heee ailelerini gorunce 180 derece yalaka pozisyonuna gecerler
Kiz ne bilim hava verecekler dediydi o ay hava verdirmeden hamile kaldi canim ameliyati felan yokmu ben var diye biliyom ama:26:
sesa nın kaynansı gıtmedımı halaaa:26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?