Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bak bak kafayi siyirmiss bide kocise sarmis kafayi deli kariiiii
durduk yere adamin burnundan getirme ailesini secemiyor insan adam ne yapsin

sureklı aılsende baskı bvurda kalacaksınız burda burdaaaaaaaaaaaa sızı sevmıyrmz bırakmadılar ıcımd e bırazcık bırsey off offfff delırdım valla

sureklı aılsende baskı bvurda kalacaksınız burda burdaaaaaaaaaaaa sızı sevmıyrmz bırakmadılar ıcımd e bırazcık bırsey off offfff delırdım valla

Sirf burda yatin ewe gitmeyin dicekler diye oturmaya bile gidemez olmustum o yuzden seni cok iyi anliyorum
olis okula basladi da kurtuldum sayilir ustelik kocis evden rahat bir yer yok diyoooo

Sirf burda yatin ewe gitmeyin dicekler diye oturmaya bile gidemez olmustum o yuzden seni cok iyi anliyorum
olis okula basladi da kurtuldum sayilir ustelik kocis evden rahat bir yer yok diyoooo

ya aynen oyle gıdıyrz aksama kadar ordayız aynı ılcede otryz daha nıye orda kalak offf kocamda rahat dıyo eve bazen aılesenı gıdınce yalaka oluyo

ya aynen oyle gıdıyrz aksama kadar ordayız aynı ılcede otryz daha nıye orda kalak offf kocamda rahat dıyo eve bazen aılesenı gıdınce yalaka oluyo
Heee ailelerini gorunce 180 derece yalaka pozisyonuna gecerler
nasıl ya anlat bakim nerde kim açıyomuş

kiz ne bilim hava verecekler dediydi o ay hava verdirmeden hamile kaldi canim ameliyati felan yokmu ben var diye biliyom ama:26:

Melek sen beni dinle israr ediyorum oglumun ogretmeni bu kur sayesinde dogal yolla ikiz dogurdu kuru getittir yemeye basla tamamen bitkisrl bisi kaybetmezsin burda o kadar verdim kimse orali olmadi hamis kalinca isticekler o zamanda ben vermicem

heee ailelerini gorunce 180 derece yalaka pozisyonuna gecerler

Kiz ne bilim hava verecekler dediydi o ay hava verdirmeden hamile kaldi canim ameliyati felan yokmu ben var diye biliyom ama:26:

mikro cerrahi yöntemiyle yapıyolar birşeyler ama çok başarılı değil. Enson onu deneyeceğim bende.

şimdi istanbulda azeri bi eczacı var onu aradım. Kardeşim karısını götürüyo o da kanser tedavisi görüyor pzt kadın bişiler yollayacak bana bakalım onu da deneyelim.

bengısu tasınmadı neden gelmıyo net yok mu nırde bu kızlarrr hurr de hamıs olunca bıraktı bızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…