Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

melek sen beni dinle israr ediyorum oglumun ogretmeni bu kur sayesinde dogal yolla ikiz dogurdu kuru getittir yemeye basla tamamen bitkisrl bisi kaybetmezsin burda o kadar verdim kimse orali olmadi hamis kalinca isticekler o zamanda ben vermicem

getirtcem canım onu da herşeye açığım ben. Ben kendi vesilemi bulcam

boşver günaha girmiyim oruç oruç neyse sevinç karısı başak karısı nerde gelmemiş kız karnım acıktı kim iftara çagırıcek beni

getirtcem canım onu da herşeye açığım ben. Ben kendi vesilemi bulcam
Sen cok azimli bir karisin inaniyom basariya ulasacagina..
boşver günaha girmiyim oruç oruç neyse sevinç karısı başak karısı nerde gelmemiş kız karnım acıktı kim iftara çagırıcek beni
Gel annem gel biraber iftar edek cay icek kaave icek

Kari bir selam bile veremez oldu kaynosu varsa var sanki her saniye tepesindem
demekki cani istemiyo bize yazmayi
zaten 2-3 gun gorunup aylarca yok olanlardan i

belkım kaynansı kendı ıle göturmustur

benıde alın aranıza yemegım bıle yok

Benıde alın aranıza Yemegım bıle yok

toplanın buraya gelin hepiniz çanakkale şurası ne kadar yer ki hem bu mübarek günlerde şehitliklere götürürüm sizi hemde püfür püfür deniz kenarında iftar ettiririm.

Belinayyy gel annemm sende gel hepiniz gelin bize davetlisiniz
56:

toplanın buraya gelin hepiniz çanakkale şurası ne kadar yer ki hem bu mübarek günlerde şehitliklere götürürüm sizi hemde püfür püfür deniz kenarında iftar ettiririm.

ankaradan en yakın hangınız ezana yetıseyım barıde seferı olmayım

açım açseni bile yeim sen şimdi bana ne yapcen bakalım

benıde alın aranıza yemegım bıle yok
kıyamam sana gel kız ben elimle besliyim seni

canım geçen sene geldim gezdim oraları bilseydim sanada ugrardım neyse nemazı kılıyım geliyom

açım açseni bile yeim sen şimdi bana ne yapcen bakalım

kıyamam sana gel kız ben elimle besliyim seni

canım geçen sene geldim gezdim oraları bilseydim sanada ugrardım neyse nemazı kılıyım geliyom

sonra kızma sana yedırıyomda canım cekıyo dıye rejım falan bozarsında :18::18::18:

uçakla 1 saat canım arabayla 9 saat burası
burdan hava alanına gıtsem 1 saat 1 saate orya varsam hava alanından sızn eve kac dk gelırım ezan vaktı gecer en ıyı evımde otryum

düşünceli arkadaşım benim bana çorba salata tavuk yeter bebem

kilolu olmadıgım ıcın kalorun falan anlamam n üşenmesem yemek yapsamk borba yemek salata tatlı hepsını oturusda yerım
yılannnnnnnnnnnnnuyuzzzzzzzz ne olucekanca hava at sevabıma gelende yemekelri ben yapayım bari ne istersiniz efendim menüde hemecik yapayımben emelime kavuşuyum gösteririrm ben sana sucuklu yumurtayı
Gel annem bizde var tereyagli ve nohutlu pirinc pilavi bir kasiktan bisi olmaz

sagol canım gelirim adresi ver sen çok midem bulanıyor lalah versede istifar etmesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…