melek sen beni dinle israr ediyorum oglumun ogretmeni bu kur sayesinde dogal yolla ikiz dogurdu kuru getittir yemeye basla tamamen bitkisrl bisi kaybetmezsin burda o kadar verdim kimse orali olmadi hamis kalinca isticekler o zamanda ben vermicem
bengısu tasınmadı neden gelmıyo net yok mu nırde bu kızlarrr hurr de hamıs olunca bıraktı bızı
Sen cok azimli bir karisin inaniyom basariya ulasacagina..getirtcem canım onu da herşeye açığım ben. Ben kendi vesilemi bulcam
Gel annem gel biraber iftar edek cay icek kaave icekboşver günaha girmiyim oruç oruç neyse sevinç karısı başak karısı nerde gelmemiş kız karnım acıktı kim iftara çagırıcek beni
Kari bir selam bile veremez oldu kaynosu varsa var sanki her saniye tepesindem
demekki cani istemiyo bize yazmayi
zaten 2-3 gun gorunup aylarca yok olanlardani
Sen cok azimli bir karisin inaniyom basariya ulasacagina..
Gel annem gel biraber iftar edek cay icek kaave icek
belkım kaynansı kendı ıle göturmustur
Benıde alın aranızaYemegım bıle yok
Belinayyy gel annemm sende gel hepiniz gelin bize davetlisiniz
56:
toplanın buraya gelin hepiniz çanakkale şurası ne kadar yer ki hem bu mübarek günlerde şehitliklere götürürüm sizi hemde püfür püfür deniz kenarında iftar ettiririm.
Sen cok azimli bir karisin inaniyom basariya ulasacagina..
Gel annem gel biraber iftar edek cay icek kaave icek
kıyamam sana gel kız ben elimle besliyim senibelkım kaynansı kendı ıle göturmustur
benıde alın aranızayemegım bıle yok
toplanın buraya gelin hepiniz çanakkale şurası ne kadar yer ki hem bu mübarek günlerde şehitliklere götürürüm sizi hemde püfür püfür deniz kenarında iftar ettiririm.
ankaradan en yakın hangınız ezana yetıseyım barıde seferı olmayım
açım aç seni bile yeim sen şimdi bana ne yapcen bakalım
kıyamam sana gel kız ben elimle besliyim seni
canım geçen sene geldim gezdim oraları bilseydim sanada ugrardım neyse nemazı kılıyım geliyom
burdan hava alanına gıtsem 1 saat 1 saate orya varsam hava alanından sızn eve kac dk gelırım ezan vaktı gecer en ıyı evımde otryumuçakla 1 saat canım arabayla 9 saat burası
sonra kızma sana yedırıyomda canım cekıyo dıye rejım falan bozarsında :18::18::18:
burdan hava alanına gıtsem 1 saat 1 saate orya varsam hava alanından sızn eve kac dk gelırım ezan vaktı gecer en ıyı evımde otryum
düşünceli arkadaşım benim bana çorba salata tavuk yeter bebem
bende sucuklu yumurta yapacmm
ban sucuklu yumurta deme çok özledimkilo vericem diye yiyemiyorum bana yazık degilmi:2::2:
ben yemek hazrılamadıgım ıcın yemıyorum odamı yasak sana
sen sucuklu yumurtada kaç kalori var biliyonmuama 70 düşüyüm sevdigim yemekelri yapıcem yicem pirinç pilavı yemeyi özleidm
sen sucuklu yumurtada kaç kalori var biliyonmuama 70 düşüyüm sevdigim yemekelri yapıcem yicem pirinç pilavı yemeyi özleidm
yılannnnnnnnnnnnnuyuzzzzzzzz ne olucekkilolu olmadıgım ıcın kalorun falan anlamamn üşenmesem yemek yapsamk borba yemek salata tatlı hepsını oturusda yerım
Gel annem bizde var tereyagli ve nohutlu pirinc pilavi bir kasiktan bisi olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?