yılannnnnnnnnnnnnuyuzzzzzzzz ne olucekanca hava at sevabıma gelende yemekelri ben yapayım bari ne istersiniz efendim menüde hemecik yapayım ben emelime kavuşuyum gösteririrm ben sana sucuklu yumurtayı
sagol canım gelirim adresi ver sen çok midem bulanıyor lalah versede istifar etmesem
Bu basak karisi detayliya girecekti niye cevap yazmiyorsa
aman dogum yapayım benım d eolack 70 .80
60 canım
gıcık ne olucek ben senii şişince görücem 80 garantiozaman konuşuruz senle ben de 60 düşüyüm gör bak ozaman ben sen bendeki endamı 20 gitti 20 kaldı naber
ben zorla 60 cıktım yanlız 45 kıloydum dugun oldugunda 2 yıl ıcınde ıgne ılac 60 oldum
yakın olsaydım şimdi varya yeminolsun üstüne atlardımda neyse kırarım biryerlerini neme lazım
üzülme canım inş sende bırgun zayıf olacannbenım anamda tombıs herkez ona ceken dıyo dogum dan snra bend ealırım gıbı zaten kocısımda sısko baskul aılesı gıbı gezerız bızde
sonra kızma sana yedırıyomda canım cekıyo dıye rejım falan bozarsında :18::18::18:
Burdan hava alanına gıtsem 1 saat 1 saate orya varsam hava alanından sızn eve kac dk gelırım ezan vaktı gecer en ıyı evımde otryum
canım burası küçük heryer heryer birbirine 10 dk en fazla mesela ben evden işe 10 dk yürüyorum
noktayla virgül gibi desene
yok kılo alınnca ıkımızde esıtlenırız
sen geç dalganı beni oturdugum yered güldürüyosunya allah seni ne yapmasın
cok susadım yaaa
az kaldı kuzum sabret...ne haber kız belinaygül,biyere kaçamadın dimi kocandanne yapsın adamın canına tak etti zaar
sevabın gidiyo len yapma ne kaldı iftaracok susadım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?