ahhh saracımmm geçmiş olsun kuşum...gripmi oldun canım?kızlar ben çılıyom annem geldi kahvaltı yapçaz hade geliverin sizde bekliyom sizleri canlarım anam getirmiştir yine yapıp bişilerkocaman öpüyom sizi grşrz
başaaaak dolunaaay pınaaaar erenaaaay yeşil 33 nazemiiiir belinaaaay veee diğer kızlar herkesler iyidir inşallah yaaa bende kaç gündür yoğunum hastaydım hastaneye gittim dedim size ama görmediniz bende size küstümdün hiç gelesim gelmedi baktım beni umursamıyonuz bende gitmiyim dedim ama bugün sizi merak ettim veee geldiiiiiim neyse bugün benim keyfim yerinde inşallah sizlerinde öyledir
ah aman Allah'ım ne diyorsun ablacım görmemişmiyim ben, çok geçmiş olsun annem kuzum sen neden gittin hastaneye.başaaaak dolunaaay pınaaaar erenaaaay yeşil 33 nazemiiiir belinaaaay veee diğer kızlar herkesler iyidir inşallah yaaa bende kaç gündür yoğunum hastaydım hastaneye gittim dedim size ama görmediniz bende size küstümdün hiç gelesim gelmedi baktım beni umursamıyonuz bende gitmiyim dedim ama bugün sizi merak ettim veee geldiiiiiim neyse bugün benim keyfim yerinde inşallah sizlerinde öyledir
afiyet olsun balım:)anneciğininde elinden öpüyoruz:)selamımızı söylee:)
ahhh saracımmm geçmiş olsun kuşum...gripmi oldun canım?
bugün iyi olmana sevindim bitanem...
ah aman Allah'ım ne diyorsun ablacım görmemişmiyim ben, çok geçmiş olsun annem kuzum sen neden gittin hastaneye.
kusura bakma ablacım valla ben zaten kendimde değildim 2 gündür, bi çok şeyi atladım topikte, bilgisini veren arkideşlari kaçırdım hep.
yatılı misafirlerimiz vardı ,
2 gece sabah 4te yattım sersem gibiydim.
hiç bişiyi gözüm görmüyosu
bu arada alınganlık hastalığı çığ gibi büyüyor sana da bulaşmış
myhos cum sarı yıldız nekine dimiştin ya annem bak anlatiyim sana:
topike hergün giren aşırı ilgili müdavimler kırmızı yıldız alıyor.
topike arada uğrayıp elinden geldiğince ilgi gösteren müdavimler sarı yıldız alıyor.
topike çok nadir uğrayan kardeşciklerde yıldızsız oluyor maalesef.
ve takibe düşüyoruz aradan 1 hafta geçmiş olmasına rağmen kk ya giripte topike uğramayan hatunlar da T.K.B tarafından liste dışı ediliyorlar.
anam bu ne kızzz devlet dairesi gibisiniz mubarek
pek bir bürokrasi var leyn bu listede
T.K.B yi de ne diye sorasım var ama korkuyorum
myhos cum başağın yerine ben sölim sana T.K.B. topik kurulu başkanı
recm idam felan yokta müebbet var annem.aaaaabbbbbbboooooooowwwww
recm, idam filan yok dimi varsa topuklayayım ben
anladım kuzum çok geçmişolsun Allah şifa versin alerjin mi var mış canım. hani bazen bazı yiyeceklere alerjisi olanlar oluyor yaalınganlık hastalığı haaaaaa evek banada bulaşmış demekki alerjim var canım ya durduk yerde kaşınıp kızarıyo her yerim korktum bende hastaneye gittim ilaç verdi doktor benimde misafirlerim vardı hafta sonuda var yemekli misafirim bende yoğundum annem
kuzum diğer topikcanlar gibi olmasın değişiklik olsun diye çabamız.anam bu ne kızzz devlet dairesi gibisiniz mubarek
pek bir bürokrasi var leyn bu listede
T.K.B yi de ne diye sorasım var ama korkuyorum
vay vay vay kocişe bak kocişee düşman çatlatıyon heherkezlere günaydınnn
nasılsınız benım cıtır hatunummm
kocıs kahvaltı hazırlıyo bende dedım kızlara bı slm vereyım
iyi yaptın atla tabii koca kayalı teyzem beniiiiiimmmmkızlar valla ne muhabbet... geçmişi okuyamadan buraya zıpladım yeşil33 tahlil yapıcaktı var mı haber???
pınrcım canını sıkma umutlar bi ddahaki ayaaaaaüzülerek bende kırmızı kartı gördüm az önce oyun dısıyım artıkk birdaha oynuyacagımı sanmıyorumm cok umutluydum kazanıcagımdan bir hayal kırıklıgı daha yasadımm cok kötüyüm moral sıfırrr neyse kızlar ben bir kücük acıyım yok beni kücük paklamaz büyük acıyım anca o iyi gelir banagözlerim doldu aglamamak icin zor tutuyom kendimi işteyim birde
saol canımcıgım bugun hic yazasım yokk valla iyi bir anne baba oluruz da ortada birsey yok kuzum yaaa
kız ben sana yazdım tarifi k.nı salla da bi bak geçmişe hemen yazdım kurabiye tarifinin altınaaa aaa bende yalan yok hilafta yokkbende erenaya alındım
bana tatlu tarifi verecekti vermediii
günaydınn ablacım ben senle ilgileniyom gel sen bana gelllllbaşaaaak dolunaaay pınaaaar erenaaaay yeşil 33 nazemiiiir belinaaaay veee diğer kızlar herkesler iyidir inşallah yaaa bende kaç gündür yoğunum hastaydım hastaneye gittim dedim size ama görmediniz bende size küstümdün hiç gelesim gelmedi baktım beni umursamıyonuz bende gitmiyim dedim ama bugün sizi merak ettim veee geldiiiiiim neyse bugün benim keyfim yerinde inşallah sizlerinde öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?