pelincim anlıyorum seni, kızlarında dediği gibi bazen gözden kaçıyor bazen diyemiyoruz bi hoşgeldin diye.evet sütlü tatlım dedin ama sonra görmedin beni
eeeeee bende o zaman üzüldüm bu aralar cok duygusalım durup durup aglayasım geliyoyok yok senin yüzünden degil ben fazla alınganım bu aralar ama bir daha böyle bişey yazmıycam söz veriyorum...
valla bende öyle yapcam bundan sonra burası farklı topik demekki diger topiklerde ilk once selam veriliyo diyo oyle yazıyodum...
SARAsara abla, dolunayım, pınaaarr yavruuuuuummmm,
cewo cccuuuumm, adaşşşşşşşşıııııımmmmmmmm
güzel hatuuuunnn hurrrrr.......eemmmm desek olur dimi sana?
nasılsınız kızlar dün akşam 9dan bu yana uyuyorum.
işe geçkalmışım.
çok özledim sizleriiiiiiiiiiii
Allah'ım inşallah gelmez inşallah gelmez inşallah gelmez inşallah gelmez inşallah gelmeeeeezzzzzgünaydınn başağımmm ohhh sefan olsunn iyice dinlenmişsin işte canımm kaçgündür uyuyamıyodunnn
bizde seni özledik valla tatlımmm
bende hala gelen yokk :18:
günaydın tatlım valla bu gün biraz uyanmakta zonlandım hala açılmaya çalışıyorum sen nasılsın yok dimi gelen giden inşallah olmaz da açılışı yaparsın
bende aynen yeni yeni açılıyorum canım ohhh eşinle de kavuştun onlarsız olmuyor dimi mi
myhos cum nasılsın annem?
adaşım kırmızı mırmızı var mı ortalıkta
ya bizim komsunu oglu ateslenmiş annesi babası karsıdaydılar onlarda hastanedeydi bizde cocugu hastaneye götürdük sorum falan taktılar gecem orda gecti atesi düsmeden bırakmadılar öyle yani tatlımmm
bitanem valla ne güzel olurdu brlikte olsaydıkk hedileride biz kapıcaktıkbenimde ilk kez erken geldi kahve rengi akıntım dünden beri geliyo sonra acık pembe kanım geldi herhalde olucam gibi kuzum benden ümidi kes kendinden kesme sen hamile kalıcaksın kuzumm hayırlısıyla icime öyle doguyo
HÜÜREMİ çok seviyom kıssss onun gibi olamam yavrum ben üçü tamamlayalım yeter allah nasip ederse tabiki
Allah'ım inşallah gelmez inşallah gelmez inşallah gelmez inşallah gelmez inşallah gelmeeeeezzzzz
iyiyim şeker sen nasılsın?
bende bunalım takılmaya başlamıştım görmüyon beni diye açtım bi büyük bi de zeki müren çalıyooo vay anam vayy
Pınarımm iyi kalpli iyilik meleğim benim....Allah razı olsun sendende esindende...
çocuğa sahip çıkmışsınız....sorumluluk sahibi insanlarsınız valla bebeğiniz olsa çok süpper anne baba olursunuz inşallahhh
nolmuş nolmuş pınarla kocası evlat mı almış anlamdım:111:
dolunay sen bugün bana günaydın demedin beni görmedin valla küscem haaa
heh şimdik oldu farketmişin beniBaşağımmmm günaydınnn kuzumm:)iyice almışındır uykunu tatlışkommm:)
bu gecede vakitlice uyu hee:)sabahlara kadar misafirlerle oturmaa,bak h.sonu yaklaştı ozaman sabahlarsın:)
ay ben akşam 10 olsun başlıyom esnemeyee:)tavuk genimi var bende anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?