farket beni dolunay benim farkıma var annemgörüyosun dimi sevgilim kalplerimiz karşılıklı aynı anda mesaj yazmışız:)
üzülerek bende kırmızı kartı gördüm az önce oyun dısıyım artıkk birdaha oynuyacagımı sanmıyorumm cok umutluydum kazanıcagımdan bir hayal kırıklıgı daha yasadımm cok kötüyüm moral sıfırrr neyse kızlar ben bir kücük acıyım yok beni kücük paklamaz büyük acıyım anca o iyi gelir banaseray0307 13 aralık
14 aralıkta sahalardan 1 hafta uzaklaştırıldı
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]yeşil33[/TD]
[TD]14 aralık[/TD]
[TD]beyaz akıntı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pınargrkn[/TD]
[TD]15 aralık[/TD]
[TD]geldi gelicek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gamzelal[/TD]
[TD]21 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dolunay[/TD]
[TD]23 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karanfilce[/TD]
[TD]24 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelin67[/TD]
[TD]25 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cewo[/TD]
[TD]27 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hacer_31[/TD]
[TD]29 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
son durum hala bu şekildemi kuzucuklarrr
Pınarımm iyi kalpli iyilik meleğim benim....Allah razı olsun sendende esindende...
çocuğa sahip çıkmışsınız....sorumluluk sahibi insanlarsınız valla bebeğiniz olsa çok süpper anne baba olursunuz inşallahhh
heh şimdik oldu farketmişin beni
bizim orda erkenden uykusu gelene
"kümese gir de kapıları kitliyelim" derler.
tavukları hava kararınca ortalıkta göremezsin biliyosun
farket beni dolunay benim farkıma var annem
bu öpücük dudakına denk geldi. sorun olur mu:44:
aman benim hatunlarım da pek alıngan yav napçam bilemedim.
annem kaç gündür başım kalaba, normalde burda en çok bulunan benim çok şükür.
hiç bir yeni gelen hatunu kaçırmam direk kaparım
seni de kaç gündür listeye ekleyemedim kusura bakma.
şimdi ekledim 1. sayfada. eksik veya yanlış bir bilgin varsa sööle değiştiriyim annem.
bu arada daha listeye girer girmez sarı yıldızı kaptın
tebrik ediyorum kuzum seni
nolmuş nolmuş pınarla kocası evlat mı almış anlamdım:111:
dolunay sen bugün bana günaydın demedin beni görmedin valla küscem haaa
üzülerek bende kırmızı kartı gördüm az önce oyun dısıyım artıkk birdaha oynuyacagımı sanmıyorumm cok umutluydum kazanıcagımdan bir hayal kırıklıgı daha yasadımm cok kötüyüm moral sıfırrr neyse kızlar ben bir kücük acıyım yok beni kücük paklamaz büyük acıyım anca o iyi gelir banagözlerim doldu aglamamak icin zor tutuyom kendimi işteyim birde
saol canımcıgım bugun hic yazasım yokk valla iyi bir anne baba oluruz da ortada birsey yok kuzum yaaa
hahahahha alınganlık sana da mı bulaştı kuzuuuu
KIZLAR BEN SİZLERİ ÇOK SEVDİM YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA çok içtensiniz canlarım BEN HÜRREM SULTAN SİZİ SEVİYORUM gerçekten kanım kaynadı ayol görmesekte birbirimizi elentrik çekiyo
nerdesiniz yawwwwwwwwwwwwwwwww nire gittiniz gelin hade iki kelime konuşuoduk ayolyesil33 pinargrkn dolunay basaksscım ayrıca sen bana kısaca HÜRREM diyebilirsin şekerim
üzülerek bende kırmızı kartı gördüm az önce oyun dısıyım artıkk birdaha oynuyacagımı sanmıyorumm cok umutluydum kazanıcagımdan bir hayal kırıklıgı daha yasadımm cok kötüyüm moral sıfırrr neyse kızlar ben bir kücük acıyım yok beni kücük paklamaz büyük acıyım anca o iyi gelir banagözlerim doldu aglamamak icin zor tutuyom kendimi işteyim birde
saol canımcıgım bugun hic yazasım yokk valla iyi bir anne baba oluruz da ortada birsey yok kuzum yaaa
pınarcıııııımmmm annem biliyorum ne desek boşüzülerek bende kırmızı kartı gördüm az önce oyun dısıyım artıkk birdaha oynuyacagımı sanmıyorumm cok umutluydum kazanıcagımdan bir hayal kırıklıgı daha yasadımm cok kötüyüm moral sıfırrr neyse kızlar ben bir kücük acıyım yok beni kücük paklamaz büyük acıyım anca o iyi gelir banagözlerim doldu aglamamak icin zor tutuyom kendimi işteyim birde
bizim tavuklardan neyiimiz eksik dolunaym.valla tavuk olmayada razıyım yeterki
onlar gibi kocaman yumurtliyimmmm
benim için sorun olmazda eşim duymasın
ok annem.nerdesiniz yawwwwwwwwwwwwwwwww nire gittiniz gelin hade iki kelime konuşuoduk ayolyesil33 pinargrkn dolunay basaksscım ayrıca sen bana kısaca HÜRREM diyebilirsin şekerim
hahaaaaayyyyyyytttt benim neyim eksikmiş ayolhahahahha alınganlık sana da mı bulaştı kuzuuuu
şekerim evi topluyom tatlım komşu kahveye geliyomuş hadi sizde gelinnnn
hatunlara alınganlık hastalığı bulaştıbende erenaya alındım
bana tatlu tarifi verecekti vermediii
bizim tavuklardan neyiimiz eksik dolunaym.
horoz sa biz de en yiğidi var,
cilveyse en alası bizde,
eee bi neşemiz eksikti oda oldu. biliyosun tavukta neşeyle yumurtluyor gıtgıtgıddaaaak diye bağırarak
hatunlara alınganlık hastalığı bulaştı
bende önce dolunaya alınmıştım.şimdikte sara ablaya
günaydın didim görmedi beniiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?