Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hurr' cum kibar teklifin için tşkkürler annem.
sana kısaca hürrem diyebilir miyim:44::44:

üzülerek bende kırmızı kartı gördüm az önce oyun dısıyım artıkk birdaha oynuyacagımı sanmıyorumm cok umutluydum kazanıcagımdan bir hayal kırıklıgı daha yasadımm cok kötüyüm moral sıfırrr neyse kızlar ben bir kücük acıyım yok beni kücük paklamaz büyük acıyım anca o iyi gelir banagözlerim doldu aglamamak icin zor tutuyom kendimi işteyim birde

saol canımcıgım bugun hic yazasım yokk valla iyi bir anne baba oluruz da ortada birsey yok kuzum yaaa

valla tavuk olmayada razıyım yeterki

onlar gibi kocaman yumurtliyimmmm

heh şimdik oldu farketmişin beni
bizim orda erkenden uykusu gelene
"kümese gir de kapıları kitliyelim" derler.
tavukları hava kararınca ortalıkta göremezsin biliyosun

benim için sorun olmazda eşim duymasın

farket beni dolunay benim farkıma var annem

bu öpücük dudakına denk geldi. sorun olur mu:44:

tatlım takılıyorum espiriye vurdum işi valla alınganlık yok sayfalar öyle hızlı ilerliyo ki bende muhabbetleri kaçırıyorum

sana ne diyebilirim ki hani dert yakınıyolar ya görmüyosun filan diye gırgıra vurdum bende

liste için tşk ederim sarı yıldız ne oliiyyy bilemedim ama iyi bişeydir herhalde hemen bakiim bilgilerime

nerdesiniz yawwwwwwwwwwwwwwwww nire gittiniz gelin hade iki kelime konuşuoduk ayolyesil33 pinargrkn dolunay basaksscım ayrıca sen bana kısaca HÜRREM diyebilirsin şekerim

pınarcım üzülme canım bak hepimiz aynı yollardan geçiyoruz bu bi imtihan bir süreç tatlım hakkında hayırlısı olsun

KIZLAR BEN SİZLERİ ÇOK SEVDİM YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA çok içtensiniz canlarım BEN HÜRREM SULTAN SİZİ SEVİYORUM gerçekten kanım kaynadı ayol görmesekte birbirimizi elentrik çekiyo

KIZLAR BEN SİZLERİ ÇOK SEVDİM YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA çok içtensiniz canlarım BEN HÜRREM SULTAN SİZİ SEVİYORUM gerçekten kanım kaynadı ayol görmesekte birbirimizi elentrik çekiyo

dimi ya çok tatlılar bıcır bıcır kanları kaynıııı gacılarınn

nerdesiniz yawwwwwwwwwwwwwwwww nire gittiniz gelin hade iki kelime konuşuoduk ayolyesil33 pinargrkn dolunay basaksscım ayrıca sen bana kısaca HÜRREM diyebilirsin şekerim

şekerim evi topluyom tatlım komşu kahveye geliyomuş hadi sizde gelinnnn

aaaaaa Pınarcım dur iki dakkika canım yaa..

siz daha yeni denemelere başlamadınız mı?
tatlım bikere ilk 1 sene olmayanlara bile doktor bakmıyo gidin evinize diyo:)

daha çok erken hem ilaçlarınıda kullan herşeyin tastamam olsun,bak nasıl geliyooo sıpan:)dediydi dersin

Son düzenleme:
pınarcıııııımmmm annem biliyorum ne desek boş
senin kadar biz de ümitlenmştik
çünkü yerleşme kanaması gibi bişi olmştu.
demekki psikolojikmidir artık nedir o belirtileri anlamadım gitti.
zaten bizden ayrı mı doğurcaktın çok ayıp annem beraber çıktık biz bu yollaraa.
hadi üzülme artık sni seviyorum
valla tavuk olmayada razıyım yeterki

onlar gibi kocaman yumurtliyimmmm

benim için sorun olmazda eşim duymasın
bizim tavuklardan neyiimiz eksik dolunaym.
horoz sa biz de en yiğidi var,
cilveyse en alası bizde,
eee bi neşemiz eksikti oda oldu. biliyosun tavukta neşeyle yumurtluyor gıtgıtgıddaaaak diye bağırarak

ok annem.
cnm daha önce bilgilerini verddin biliyorum ama kaç gündür ben, ben değildim o yüzden not edemedim. yine kendinden bahseder misin bana
listeye eklicem kuzum seni
hahahahha alınganlık sana da mı bulaştı kuzuuuu
hahaaaaayyyyyyytttt benim neyim eksikmiş ayol

canım benim geliyom bak benim kahvem orta olsun yavrum hade aç kapıyı uçarak gelirim valla kahveye hiiiiiiiiiiiiç dayanamam çok severim

kızlar ben çılıyom annem geldi kahvaltı yapçaz hade geliverin sizde bekliyom sizleri canlarım anam getirmiştir yine yapıp bişiler kocaman öpüyom sizi grşrz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…