Sende ver ne war tkb degilmidin noluy versennapıym herkese bişiler atıyo bende hamişim sonçta ccanım çekiyo
ksel beloş başoş napıonuz kızlar derin konulardamısınız yahu sevinçççç senle ayrı görüşçüzzz
Sende ver ne war tkb degilmidin noluy versennapıym herkese bişiler atıyo bende hamişim sonçta ccanım çekiyo
ksel beloş başoş napıonuz kızlar derin konulardamısınız yahu sevinçççç senle ayrı görüşçüzzz
doğalgazda bağlıyonuzmu. Bzide bağlayın annnem yeni taşındık doğalgazımız yok. Kışın soba yazkcaz çoluk çocuk üşürüz:18:
belinay seviyonmu annem sen beni
doğalgazda bağlıyonuzmu. Bzide bağlayın annnem yeni taşındık doğalgazımız yok. Kışın soba yazkcaz çoluk çocuk üşürüz:18:
yok canım biz taahüt yapmıyoruz sadece onlara malzeme satıyoruz.
Sende ver ne war tkb degilmidin noluy versen
Aaaaa bu deli karida borulceye sinirlenip bana sarar
vercem ben sana bişi
jkaruılar ben çıkıyom bebğin kıyafetlerini bekliyodm ankdan onlar geldii bi inceliyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
napıym herkese bişiler atıyo bende hamişim sonçta ccanım çekiyo
vercem ben sana bişi
jkaruılar ben çıkıyom bebğin kıyafetlerini bekliyodm ankdan onlar geldii bi inceliyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bulamadınmı hala beni koca güneş gözlüklerimle arkamda baoğaz manzarası
Heheheerreeee arkadas olduk olamayanlar catlasin
Tsk tatm daha iyim sukurBelossss makarnani yaptinmi canim
mood nasil oldun daha iyimisin
Kixz madonun bir fabrikadi var adamlar dondurmafa kullanilan keci sutu icin ciftlik kurmus dolu kecileri var cook modern bir yerrr
tsk tatm daha iyim sukur
sen nasilsinn
yine faceye eklemeler yapilmis bn kusur kaldim herhalde
ay cnm madoya bayilirim ama keci sutumu kullaniyolaiss ayyy hic sewmem keciyii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?