Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

üzülme canım gelmişler gitmişler sınırlenmek le kendını yıpratırsın

kız sevınc gittin mi bılmıyomusun benım koca işte kühanı yanımda duracaktınn:26::26::26:

mood nasıl oldunn

neyse canım atlatın gitti boşver artık olan olmuş sakinleş biraz şöyle uzat ayaklarını gel sana köpüklü bir türk kahvesi yapayım karşılıklı içelim

korkma canım ben 4 yıl yalnız yaşadım bişeycik olmaz kilitle kapını ayetel kürsi yi de oku

biraz önce bi elektirik gitti bi tırtım da gecti :18::18:

ya aslında korkmam evimde en üst kat alışmam lazım kaynoşlara inmek istemiyorummm

iyim canım ya kocısım işte bende oturuyorummm sabahdan berı aynı yerden kalkmadan ok sıkıldımm

Bilirim o hissi bnde cok yasiyorum
Kocis ewdeydi bugun market aliswerisine ciktik ordn kw gittik iftara snra parkta oturduk cay ictk fln bugun sıkılmadım pek yarin kocis yok ewe uyramickmis ertesi gun gelckmis bnde yarin teyzeme giderim iftara yani yarinda sıkılmicm ama sahura tekim pufffff

biraz önce bi elektirik gitti bi tırtım da gecti :18::18:

Ya aslında korkmam evimde en üst kat alışmam lazım kaynoşlara inmek istemiyorummm

alış tabi ca nım kendi evine sürekli kaynoşlarla vakit mi geçer kocan sana şu şarjlı ışıklardan taksın bitane elektrikler giderse o yanar korkmazsın sende

yemek yemesı falan zor oluyo tek canım istemıyo bugun yemkde yapmadım kocıs dısardan söledi bu ay gündüze döndü bakalım bu son gece

alış tabi ca nım kendi evine sürekli kaynoşlarla vakit mi geçer kocan sana şu şarjlı ışıklardan taksın bitane elektrikler giderse o yanar korkmazsın sende

canım izleme öyle seyleri sonra korkuyosun

kaynoşda bi baskı yapıyo bıktım sırf agzımı acmıyom korkuyom dıye yoksa topa tutarlarr sureklı bızde kalın gecende eşim dedı eve alıssın herzmanda kalmaz ki dedı o da hala dıyo barı ramazan sonuna kadar kalınn offf

o ışıklarımızdan var karanlıkda dırek kendımı dısarı attım yarın kocıse deyımde duvara bı yere taksın

boş ver sen kaynoşu evde kalmaya alış ne kadar mesafe o kadar mutlu evlilik

slm kızlar evime döndüm artık paketimde yenilendi ve kırmızılarda geldi corludan ablamda geldi yeğen sevecem bol bol ..başsağlığı dileyen herkese çok teşekkür ederim...Allah hepinizden razı olsun....ii geceler görüşmek üzere...opuldunuz

slm canım kayınbaban hastaydı o mu öldü ben görmedimde :26::26: başın sag olsun

Cnm sen yemeye calis yinede bnde acikmiyorum ama zorla yiyom iste

2 tane tost ekmegınden tost yıyorum bi tabakda kavun ama bugun kavunum bitti :125::125:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…