neyse kızlar işim var acele çıkıcamsiz merak edersiniz diye girdim şimdi mevzu derin geldiler 7 gibi 11 gittiler çok şükür memnun kaldılar eltim o elti nede güzel kilo vermişsin dedi beni ihya etti kızıda beni sinir etti deli gibi bagırıp duruyor neyse paşayı yatak odama koymuştum sevicem dedi birşeyde diyemedim laf ederler diye:18::18: bir ara namaza girdim odaya baktım paşanın üstü ıslak allah allah dedim :44::44:neyse sonra yemek takımlarını makinaya koydum vs işte sonra ses durdum eltimin kız kapıyı örtmiş paşaya tükürüyodu içeri bir hışımla girdim dedim ne oluyo ne yapıyosun baktım paşanın ayakları ıslak dedim bu ney tükürdünmü bunlara evet dedi sen benim sinirler oyna dedim kafayımı yedin 5 yaşına giricek eltim dedi ne oldu dedim böyle böyle kusura bakma yavrularım herkezden önce geliyor helede paşa sinirim oynadı sonra kalktılar apar topar gittiler kaynanam vs sonra eşime dedim allahım sinirimi görseniz hop oturup hop kaltım yeminle ogluna mama yedirdi kustumu sana yerlere halıyı yeni yıkatmadan gelmişti dedim allahım sabır temizledigim evi yeniden temizledim durdum yeminle halen sinirlerim tepemde elime bir verseler varya anladınız siz onu yemeklere gelince arttı bile bende akıllılık yaptım dondurucuya attım keki ve dolmayı yengemle gelinini alıcam iftara hafta içi onlara çıkarırım işşallah neyse paşayı köpügü yıkadım şimdi omuuzumda kuruyolar halen sinirlerim tepemde ya ben bu eltimleri ne yapayım işşallahta gelmezler bir daha kızın tükürdügü gözümün önünden gitmiyo vallahı dövesim geldi keşke bir tokat yapıştırsaydım paşayı görseniz yavrum korkmuş agresifleşti eşimle zor zapdettik çıkardık kafesinden şimdi öle kendi kendine takılıyo allahım yavrularıma ömür versin birdaha gelsinler odanın kapısını kilitlicem kilitlicektimde yanlış anlarlar diye kilitlemedim :18::18:ama hata yapmışım sinirim tepemde yeminle ben çıkıyım eşim pc istiyor zaten zor aldım elinden söz verdim çabuk vericem diye kardeşim insan çocuk doguruyoda neden terbiye vermezki anlamıyorum olan paşama köpügüme oldu onlar benim kıymetlim birde banyodaki paspasları maffetmişler nedir benim bu talihim paşa gülün suçu ney
ben eklendim canım sende ekle kusur kalma
neyse kızlar işim var acele çıkıcamSiz merak edersiniz diye girdim şimdi mevzu derin geldiler 7 gibi 11 gittiler çok şükür memnun kaldılar eltim o elti nede güzel kilo vermişsin dedi beni ihya etti Kızıda beni sinir etti Deli gibi bagırıp duruyor neyse paşayı yatak odama koymuştum sevicem dedi birşeyde diyemedim laf ederler diye:18::18: Bir ara namaza girdim odaya baktım paşanın üstü ıslak allah allah dedim :44::44:neyse sonra yemek takımlarını makinaya koydum vs işte sonra ses durdum eltimin kız kapıyı örtmiş paşaya tükürüyodu içeri bir hışımla girdim dedim ne oluyo ne yapıyosun baktım paşanın ayakları ıslak dedim bu ney tükürdünmü bunlara evet dedi sen benim sinirler oyna dedim kafayımı yedin 5 yaşına giricek eltim dedi ne oldu dedim böyle böyle kusura bakma Yavrularım herkezden önce geliyor helede paşa sinirim oynadı sonra kalktılar apar topar gittiler kaynanam vs sonra eşime dedim allahım sinirimi görseniz hop oturup hop kaltım yeminle Ogluna mama yedirdi kustumu sana yerlere Halıyı yeni yıkatmadan gelmişti dedim allahım sabır temizledigim evi yeniden temizledim durdum yeminle halen sinirlerim tepemde elime bir verseler varya anladınız siz onu Yemeklere gelince arttı bile bende akıllılık yaptım dondurucuya attım keki ve dolmayı yengemle gelinini alıcam iftara Hafta içi onlara çıkarırım işşallah neyse paşayı köpügü yıkadım şimdi omuuzumda kuruyolar halen sinirlerim tepemde ya ben bu eltimleri ne yapayım işşallahta gelmezler bir daha Kızın tükürdügü gözümün önünden gitmiyo Vallahı dövesim geldi keşke bir tokat yapıştırsaydım paşayı görseniz yavrum korkmuş agresifleşti eşimle zor zapdettik çıkardık kafesinden şimdi öle kendi kendine takılıyo Allahım yavrularıma ömür versin birdaha gelsinler odanın kapısını kilitlicem kilitlicektimde yanlış anlarlar diye kilitlemedim :18::18:ama hata yapmışım sinirim tepemde yeminle ben çıkıyım eşim pc istiyor zaten zor aldım elinden söz verdim çabuk vericem diye kardeşim insan çocuk doguruyoda neden terbiye vermezki anlamıyorum olan paşama köpügüme oldu onlar benim kıymetlim birde banyodaki paspasları maffetmişler nedir benim bu talihim paşa gülün suçu ney
kız sevınc gittin mi bılmıyomusun benım koca işte kühanı yanımda duracaktınn:26::26::26:
mood nasıl oldunn
kız sevınc gittin mi bılmıyomusun benım koca işte kühanı yanımda duracaktınn:26::26::26:
Mood nasıl oldunn
korkma canım ben 4 yıl yalnız yaşadım bişeycik olmaz kilitle kapını ayetel kürsi yi de oku
iyim canım ya kocısım işte bende oturuyorummm sabahdan berı aynı yerden kalkmadan ok sıkıldımm
biraz önce bi elektirik gitti bi tırtım da gecti :18::18:
Ya aslında korkmam evimde en üst kat alışmam lazım kaynoşlara inmek istemiyorummm
kızlar kanal d bakın sana tsunamiden kacıs diye bi filim varr ayyy cok kötüü
Bilirim o hissi bnde cok yasiyorum
Kocis ewdeydi bugun market aliswerisine ciktik ordn kw gittik iftara snra parkta oturduk cay ictk fln bugun sıkılmadım pek yarin kocis yok ewe uyramickmis ertesi gun gelckmis bnde yarin teyzeme giderim iftara yani yarinda sıkılmicm ama sahura tekim pufffff
alış tabi ca nım kendi evine sürekli kaynoşlarla vakit mi geçer kocan sana şu şarjlı ışıklardan taksın bitane elektrikler giderse o yanar korkmazsın sende
canım izleme öyle seyleri sonra korkuyosun
yemek yemesı falan zor oluyo tek canım istemıyo bugun yemkde yapmadım kocıs dısardan söledi bu ay gündüze döndü bakalım bu son gece
Kaynoşda bi baskı yapıyo bıktım sırf agzımı acmıyom korkuyom dıye yoksa topa tutarlarr sureklı bızde kalın gecende eşim dedı eve alıssın herzmanda kalmaz ki dedı o da hala dıyo barı ramazan sonuna kadar kalınn offf
O ışıklarımızdan var karanlıkda dırek kendımı dısarı attım yarın kocıse deyımde duvara bı yere taksın
boş ver sen kaynoşu evde kalmaya alış ne kadar mesafe o kadar mutlu evlilik
aynen öyle canım yaa
kızlar yerımden hareket etmeyınce acıkmıyorum dasahurda yiyemiyorum o yüzden
slm kızlar evime döndüm artık paketimde yenilendi ve kırmızılarda geldicorludan ablamda geldi yeğen sevecem bol bol ..başsağlığı dileyen herkese çok teşekkür ederim...Allah hepinizden razı olsun....ii geceler görüşmek üzere...opuldunuz
Cnm sen yemeye calis yinede bnde acikmiyorum ama zorla yiyom iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?