slm canım kayınbaban hastaydı o mu öldü ben görmedimde :26::26: başın sag olsun
2 tane tost ekmegınden tost yıyorum bi tabakda kavun ama bugun kavunum bitti:125::125:
yok cnm eşimin anneannesi öldü...dostlar sağolsun
canım gelsinler yesinler içsinler lafım yok ama paşamdan uzak dursunlarüzülme canım gelmişler gitmişler sınırlenmek le kendını yıpratırsın
neyse canım atlatın gitti boşver artık olan olmuş sakinleş biraz şöyle uzat ayaklarını gel sana köpüklü bir türk kahvesi yapayım karşılıklı içelim
harika kankacımmeroşşş kız naylon terliklerin nasıl memnunmusunnnnnnnnnnnn
tamammammm laylay laylaylallaayayalalaalayydeli karılar
yanayım yanayımmmmbabutsaaaaaaaaaaaaaaa
eroşşşş gel kızz beraber sööliyekkkkkkk:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
büyümüş büyümüşşgörmedim kuzumm
eroşun yumoşlar büyümüşmü acepp :26::26::26:
adetin 2. günü gidiyonyok bebeğim ya ne demek bızde bızden oncekılere sorarak öğrendık. sımdı adetlıyken alttan yumurtalıklarına bakıyo. sonra adetın 10. gununde sonra senı cağırıp bazen bır kere bazen bırkaç gun arayla yumurtalarına bakıyo alttan. ıyı yumurta 22 mm denır. ozaman catlıyomuş. eğer bır ayda catlamadığını tespıt ederse ertesı ay yıne yumurtanı takıp edıp iğne yapıyo
tansiyonu sıfırlıyo glikozlu su,beki ondan kusmuşundurTipta yapiyorlar burda ama bilemem ben kusmaya cok meyilliyim bide ac karnina cok yogun sekerli su ic bakem nolur ama kusuncada sekerli sekerli geri ciktiydi sudoktor bana kizmisti vakti dolmadan kustum seker kana karismadan
bensiz bitki çayımı içiyonuzzgel bitki çayı içek canım sıkılıyo kızzzzzzzz
kız bu ne acelecisiniz yavvbende işte bu ay kist eritmeye calısacam bakalım regl olunca gdecem 2 ay daha klomen kullanmayı dusunuyorum sonra beklemeyıcem asılamaya gececem
18 mm oldularr dok bastı iğneyiieroşş kız yumoşların ne alemde :26::26::26::26: neden bıze haber vermedın :26:
bildin gerçektenevet sevınc parka gıttı
basak tıloduyla evde gezıyodur
eros koyde sanırsam gelmedıgıne gore
nazo memleketıne gıtmıtı
hadıs mersınde
sesa kaynanosu rehın aldı sanırsam
mood bugun tansıyonu ıle bası derte
duman uyuya kaldı gene herlde
bengısu bı tasındı bıda sesı cıkmadııı
hurr hamıs kaldı bıda slm vermedı
daha obur kzılaır hatrlayamadımmmm
allah bekletmesin inşallahhhhvay bee 8 yıl..herhalde benim 8 yıl çocuğum olmasa burda tefe koyarlar çünkü insanlar herşeyi onlar istediği zaman olsun istedikleri için ..
aaaa ananemlere yakınsın kız sentmm inciliyim8 ağustos..aslında ayın 4.de falanda öğrenebilirim ama 8.ne kırmızılarımın gelip gelmiceği belli olcak..
adapazarı erenlerdenim canım
eroş kız köydemisin ne yaptın merak ettim :26::26::26::26::26::44::44::44:
Merhaba kızlar.
Hepiniz çok merak ettiniz biliyorum ama dün çok kötüydüm elim kolum kalkmadı yattım bütün gün. Anlayacağınız gibi maalesef hamile değilim. 2 ayrı yerde test yaptırdım 2 sinde de sobuç negatif yani bu da gol değil. şimdi bu ayı pas geçip sonraki ay tekrar deneyecğiz.
Hepinizi öptüm.
len sevinççGunaydin hanimlar hayirli haftalar ...
eros tulleri yikadim vilma cigara iciyooo
Igne vurulmussun hade sabahlar olmasin
pasa hadi bakalim atlatmissin o ufakliga gelirsem kusa tukurmek nasil olur gosteririm
seray hosgeldin ewine
Hade oruc tutmayanlara cay hazir
günaydın hatunlarr...sabah,sabah sinirle yandım..yukarının mutfağından bizim mutfağa sular bir güzel akmış..mutfak dolbım.yerler su içinde,bugün dip bucak temizliğim vardı güya..sucu gelecekmiş o yüzden yapamam artık yarına kaldı şu mutfaktaki su tamamen aksında mutfağı temizlicem offffff(
günaydın kızlar
herkesin istediği gibi bir gün olsun
hayat hep güleryüzünü göstersin kötü yürekli ve bakışlı insanları bizden uzak tutsun
işlerimizde kolaylık bedenimizde sağlık olsun
günaydınnnnnn saara ablacımm
amiiin tüm dualarına
allahım kalbine göre versinn
günaydın hatunlarr...sabah,sabah sinirle yandım..yukarının mutfağından bizim mutfağa sular bir güzel akmış..mutfak dolbım.yerler su içinde,bugün dip bucak temizliğim vardı güya..sucu gelecekmiş o yüzden yapamam artık yarına kaldı şu mutfaktaki su tamamen aksında mutfağı temizlicem offffff(
amiiin canım inşallah çalışmalara devam[ı] seni merak ediyodum canım ama hafta sonu nete pek giremedim
geçmiş olsun üzülme bundada vardır bi hayır inşallah bebeğin kendiliğinden gelir [/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?