gunaydin hanimlar hayirli haftalar ...
Eros tulleri yikadim vilma cigara iciyooo
ıgne vurulmussun hade sabahlar olmasin
Pasa hadi bakalim atlatmissin o ufakliga gelirsem kusa tukurmek nasil olur gosteririm
Seray hosgeldin ewine
hade oruc tutmayanlara cay hazir
amiiin canım inşallah çalışmalara devam
günaydın hatunlarr...sabah,sabah sinirle yandım..yukarının mutfağından bizim mutfağa sular bir güzel akmış..mutfak dolbım.yerler su içinde,bugün dip bucak temizliğim vardı güya..sucu gelecekmiş o yüzden yapamam artık yarına kaldı şu mutfaktaki su tamamen aksında mutfağı temizlicem offffff(
bencede çalışın çalışınnçalışın canım çalışmakdan zarar gelmez
inşallah çalışmların karşılığını alırsınız
öle boş boş çay olurmu kız yanına bişeyler yap da gelelim
bencede çalışın çalışınn
Kız yyapmıştır o
boş boş çaya çağırmaazz sevinçç
kimbilir neler ypmıştır yanına
nasılsın canım...
Keyfi yerindemi
iyiyim çanım çok şükür günler geçtikçe daha iyi oluyor insan yemek yapıp dükkana gideceğim canım ama ne yapacağımı bilmiyorum
len sevinçç
3 gün üstüste oruçsuzdummm bi kere çağırmadın çaya
şimdik oruçluyum çağırıyosunn
evet vurundukk canım ama sıcaktan zaten sabahlar olmuyoo
klima şart olmaz bööle
allah kolaylık versinn
çok kötü bişi
üstten bişiler akması
amin canım sağol Allah seninde gönlüne göre versin
çok kötü canım ya Allah kolaylık versin bu sıcakda bu ramazanda pis sularla uğraşmak epey can sıkıcıdır
offf geçmiş olsun ya hiç çekilmez şimdi kolay gelsin canım sana
Len bitek benmi sigara iciyom koca topikteGunaydin hanimlar hayirli haftalar ...
eros tulleri yikadim vilma cigara iciyooo
Igne vurulmussun hade sabahlar olmasin
pasa hadi bakalim atlatmissin o ufakliga gelirsem kusa tukurmek nasil olur gosteririm
seray hosgeldin ewine
Hade oruc tutmayanlara cay hazir
günaydın hatunlarr...sabah,sabah sinirle yandım..yukarının mutfağından bizim mutfağa sular bir güzel akmış..mutfak dolbım.yerler su içinde,bugün dip bucak temizliğim vardı güya..sucu gelecekmiş o yüzden yapamam artık yarına kaldı şu mutfaktaki su tamamen aksında mutfağı temizlicem offffff(
sevgılı adetım.. bu ay hamıle olmadığımı butun kalbımle hıssetmekteyım... sende tutup 26. gun ıkı damla kahverengı leke gondereceğine; kı bunu 27. gunde tekrar ettın.. adam gunu gel bugun olsun bıtsın.. yok yere mubarek gunlerde orucumu zedeleme bari.. bak tepemın tası ıyıce atıyo cunku benı strese sokuyosun.. hamıle kalmayı gectım acaba bı terslıkmı var dıye gerım gerım gerılıyorum... yarın doktora gıdıcem yıne durtukluycek doktor teyzemız bıtarafımızı... o yuzden lutfen geleceksen yarın doktora gıdene kadar gelde barı kadında baksın kıst varmı adetle gıdermı nedır durumm. son ıkazım bak.. canımı cok sıkıyon artık.. tamam bunca sene geldın saol var ol. sen gelınce anladımkı ben yumurtluyorum.. ama bı ayda cık aradan be kuzum.. beklediğime yol ver.. sonra gene gel.. gelme dıyenmı var sana offff:18::18:
iyi bana iş kalmamışoff topiğin pisliğine bakkkk
ben bi girişiyim temziliyimmm
başakkk sevinnç süngerimlen domestosum nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?????
.......................................yaklaşık 2 saat sonra................................................
kızlar bulaşıklar toplandı, yıkandı
topik havalandırıldı ama bi daha sigara içmeyin annem burda bu ne yaa
anne adayları ve anne aday adayları var..olmaz yanii ...
wc ler tuz ruhu ,domestos,ve yüzey temizleyicisiyle kademeli olarak yıkandıı hijyen oldu
toz alındı..
süpürüldü..
silindi...
camların tozu alındı...
etrafta şekil değişikliğ yapıldı..
koku spreyi sıkıldı topik tertemiz kullanıma hazırr
sevinç annem şu tülleri sen yıka bi ya
tozdan mahvolmuşalrr tabi bide sigara dumanındann
başak çay şeker bitmiş,ikramlıklar bayatlamışş
bi market yap sende:18:
off yoruldumm ama miz oldu misss
canım halimi dün görseydin okadar sinirlendimki yanıma yaklaşmaya korkardın:18::18:eşim bile dedi paşa yapma çocuk o o odaya girdikçe eltimdemedi girme birdaha gelrise oglımı neden kardolabın üstüne koymadımki ben ya o minnacık ayaklarını görsen hep ıslaktı kafese dokundum paşam dedim bagırmaya başladı ne psikolodide sen düşünGunaydin hanimlar hayirli haftalar ...
eros tulleri yikadim vilma cigara iciyooo
Igne vurulmussun hade sabahlar olmasin
pasa hadi bakalim atlatmissin o ufakliga gelirsem kusa tukurmek nasil olur gosteririm
seray hosgeldin ewine
Hade oruc tutmayanlara cay hazir
ben çıkıyomm
kimse yok burdaaaaaaa
iyi bana iş kalmamışbeni unutmuşsun bu arada
canım halimi dün görseydin okadar sinirlendimki yanıma yaklaşmaya korkardın:18::18:eşim bile dedi paşa yapma çocuk o o odaya girdikçe eltimdemedi girme birdaha gelrise oglımı neden kardolabın üstüne koymadımki ben ya o minnacık ayaklarını görsen hep ıslaktı kafese dokundum paşam dedim bagırmaya başladı ne psikolodide sen düşünpaşayı seviyorum kim olursa olsun affetmem kardeşimi annemi kırmış bir insanın şimdi diceksinizki o hayvan aileni kırmya deyiyormu o benim hayvanım degil evladım o anlıyor beni her gün günaydın derim yaraken kalkınca bol bol öprerim oda her seferinde hapşırı şuan konuşuyo aşkım benim diyor öpücük atıyor sıpam rahmeyli kızımda ömüürmde çok destek oldu o yanımdayı kimse degil
nereye gittin kız geldimya çabuk geri gel
günaydın kızlar ne var ne yok bakalım görüşmeyeli
Len bitek benmi sigara iciyom koca topiktehem Ben icerde sigara icmem yaz kis demem balkonda icerim baskasinin dumanidir o
Ay cnm gecmis olsun cokta jolt gelsin:26:
anam sessa gelmişş
kıs nerelerdesin sen
kaynoşun seni yidik sandıkk
çok merak ettiydik seni
sağ olduğuna sevindikkk
ee naber varmı yeni ve güzel haberler...
evet estetik oldummmmmsen kimsin kız eroş baya değişmişsin hem tipin hem adın sanın estetik mi olduuuunnnn
yemedi kız kaynoş bi iyi olmuş ki sorma beni şoklardan şoklara soktu
sen neler yaptın eroş noldu filmler temiz çıkmıştır inşallah ne dedi doktor?
eroş beni görünce şoktan bayıldın mınoldu?? alt komşu geldi kahve yapmış beni çağırıyo benim bi inmem lazım gelince uğrayamam büyük ihtimalle ama sonra gene gelirim şu yarını da bi atlatalım bakalaım nolcak çok öpüyorum seniiiii
geldimm neredesin sen paşa ....
unutmadımmm
başak topiğin masraflarından sorumluuu
bende temizledimm
yoruluncada sevinç hızlı karı ya
bi tülleri yıkasın dedimmdii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?