Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Eki Görüntüle 307466

kızlarrr test sonuçlarım..sağdaki 13 aralık akşamı yaptığım..soldaki 14 aralık sabahı yaptığım test...hastalandım ama...üstüne görme die bişe varmış bilen varmı..dün söledi bi arkadaş..adeti bitmiş 2 gün sonra hastanelik olmuş orda hamile olduğunu sölemişler..bende ummacı oldum iyice

kuzum 14 aralıkta yaptığında hiç 2. çizgi yok gibi

Verdiğiniz bilgiler başarıyla onaylanıp kayıtlara geçmiştir.
Sevgili müdavimlerimize iyi dileklerimizi iletir,bir dahaki ay gebelik listesinde görmeyi bekleriz.
saygılarla...t.k.b onay kurulu

valla illa istersen bebeğim kan testi yaptır.kendin emin olursun ama sanki bana hala umudun varmış gibi geldi...

kuzum bu akandeniz ve angell2 den çıt yok kaçgündür haber de bırakmadılar gelemicez diyee,,,
kızlar benim batım 25 aralık eklemek isterseniz...

SONDAKİKA!!!

listede mevcut bulunan "akandeniz" adlı şahsın kkya son giriş tarihinin 14.12.2011 olduğu tespit edilerek,
topike son uğrama tarihinin ise 07.12.2011 olduğu öğrenilmiştir.
bağra taş basılarak akandeniz isimli şahsın da listeden çıkarılmasına karar verilmiştir.
saygılar... t.k.b

T.K.B ONAY KURULUNUN BİLGİLERİNE

liste için şartlarız nedir?
öğrenebilirmiyim..

kızlar benim batım 25 aralık eklemek isterseniz...
başakım ekle bat tarihine aygünü de unutmaa
Yaptığınız tespit yerinde bulunup onaylanmıştır.Akandeniz nickli arkadaşımızın tekrar müdavimlerimiz arasında görek dileğiyle...
t.k.b.onay kurulu

selamlar hanımlarrrr..
umarım herkesler iyidirrr..
hoşgeldin kuzum nassın
biz üzgünüz batını bekleyen 3. hamile adayımızdanda kırmızı haberi aldıkkkk yastayızz...

Merhaba
36 yaşındayım biri özürlü 2 çocuk annesiyim. 3. çocuk düşünüyorum. ancak tsh 4.97 bu halde hamile kalan var mı? görüşlerinize ihtiyacım var. Bir de ileride özürlü olan birey için kardeşlerinin 1 den fazla olması sizce yarar sağlar mı?

umudum yoktu aslında hastalanınca ama dün öle üstüne görme falan duyunca acaba oldum yani..

hoşbuldum tatlımm..
olsun be canlarrr Allah büyük sınav dünyası işte moralinizi yüksek tutun,sabir edin umarım ileriki aylarda hepimiz teker teker hamile kalacağız yeterki sağlık olsunn, gerisi kolayy arkadaşlar bide moral çok çok önemli moralimizi yüksek tutalımm..

liste için şartlarız nedir?
öğrenebilirmiyim..
kuzum senide ekledik listeye baktın mı?
eksik veya yanlış bişi varsa sööle ok mu.

bak şimdik:
topike aşırı ilgili hatunlar kırmızı yıldız,
elinden geldiğince arada uğramaya açlışan hatunlar sarı yıldızlı.
fazla uğramaynlar da ise yıldız yok kuzum.

ve kkya girip hergün başka topiklerde fink atıpta
buraya uğramayalı 1 haftayı geçmiş hatunlarda t.k.b tarafından siliniveriyor.

Son düzenleme:

hoşgeldiniz
allahım size ne güzel birşey nasip etmiş tanyelcim,bence yarar sağlar ona yardımcı olacak kardeşi ne kadar çok olursa bence o kadar yaşamı kolaylaşır.
ama bu konuda hiçbir bilgim yok sadece bakış açım bu bana mantıklı gelen buu...
ama özür derecesi önemli bi bebekle ona bakabilecekmisinizz,ruhsal durumu buna elverişlimi rahatsız olan çocuğunuzun,bunlar önemli ve üzerinde durulması gereken konular.
allahm çocuklarınızla size mutlu ve uzun hayat versin

hergün bu topike girip en az 1 mesaj yazmak
neşeli olmak
cevap yazılmadığında alıngan olmamak,muhabbete bodoslama dalmak
giremeyeceğinde mazeret bildirmek...

unuttuğum bişiy varsa ekleyiniz t..k.b

evet canım az öncede dedğim gibi ben zaten moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum,çünkü dünyada birinci istediğim sağlık ailemin eşimin oğlumun benim tüm ailemin sağlığı gerisini Allah a bırakıyorum eğer hakkımızda hayırlıysa olsun diyelim..
muhabbete dingonun ahırı gibim girem bende barrii bından sonraaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…