Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kıslar kocacaım uyanırsa ben kaçarım bu akşam 500 sayfa partisi yaparsanız bensiz ikramlardan bana ayırın olurmuu
artık tecrübelendik 500 sayfa olduk artık 500 den 500e parti yaparızzz...

haklısın canım..
yaşım 37 ya sen?

allah nasip etsin inşallah hepimize
kardeş öneemlii ister tabi arkadaş olcak ona ...
allah hayırlısını versin...

kıslar kocacaım uyanırsa ben kaçarım bu akşam 500 sayfa partisi yaparsanız bensiz ikramlardan bana ayırın olurmuu
bu akşam 500 partisi kesin olur. sen niye yoksun.
kocan ne zaman gidiy işe. belkim bende olmam

gel pınarım gel kuzum seni teselli edeyim canımmm ağlama bak önümüzde daha çok aylar çook günler varrr
talih bize gülene kadar ağlamak yok (,acaba gıdıklasak bizede gülermiii:44::44::44:)

valla gıdıklayınca olacaksa gıdıklama manyağı yapalım

kıymetinizi bilin diyorsun yani

çok kadirşinas hatun bu yaaa seviyom ben bu karıyı
kadirşinas ne demek tam bilmiyom ama güzel bişi yani

bende seni tatlım (kıymet değer)demekmiş sen bana kötü birşey demezsin de ben yinede bilgi dağarcığımızı genişletmek babında yazayım dedim

selam kısss naberrr???
biz başakla bir beyin olduk zaten aynı anda aynı şeyler düşünüp aynı şeyler yazıyozz
ne kadar didişsekte kankam o benimm canımm

a.s iyilik canım...bizde hissediyoruz sevgiyle büyüyen çocuklar gibiyiz sizinle olmaktan mutluyuz

a.s evet çok uzun bende birşey kaçırmak istemediğim için mutlaka geçmişi okumaya çalışıyorum

haklısın canım..
yaşım 37 ya sen?
ben bu ay 30 yaşına girdim canım...bak senin bir evladın varmış ne güzel allah bagışlasın inş ikincide cok bekletmeden gelir hayırlısıyla...

niye olmıycaksın canım partide...eger ben partide olursam kesin ayırırım ikramlardan sana

ınsallah bunca sorun ve stresslerden sonra gebe kalırız dıcem ama pek sanmıyorum .sınır ve stres varken cok zor

başagım ne yazmıştın bana canım merak ettim bak gecmişin tümünü okuycam şimdi ama işlerim var cıkmam lazım...

bende 17 ysndayım 2 snedır evlıyım beklıyorm gelmıo bakalım ne zamn gelıcek bızım tembel bebek

allahım sağlıklı gebelikler sağlıklı bebekler versin
herşey iyi sonla bitsin de varsın geç olsun diimiii??

aynen öyle canım sabırla beklicem illaki nanip varsa olacakk
inşallah sizden duyrız canım moral olur bizede bebiş haberlerini

bende 17 ysndayım 2 snedır evlıyım beklıyorm gelmıo bakalım ne zamn gelıcek bızım tembel bebek

ooo canm benim daha küçüksün bi vücdun kendini hazırlasın hamileliğe zamanı gelince olurr
ben de 18 yaşında evlendim doktor bana öle demişti
çok genç yaştaki gebelikler sağlıksız oluyomuuşş

yinede allah hakkımızda hayırlsı olsunn

ama yanlış okumadııysam zaten bi tane evladın var allah ona ömür versin 2. olmazsada olmasın onu basarsın bağrına hiç olmayanlarda var unutma
bu büyük bir artı sana

:128:

topikte benim yaşımda olanlar var listede gördüğüm kadarıyla bu beni mutlu etti kimler vardı 36 37 yaşında..?
yaşıtlarım..

ben varım 36 yaşındayım

tamam canım sana salatalardan ayıracaz sen diyete girmiştin bak dolunay duymasın...sen nerelere gidiyon sizsiz parti olurmu

bu akşam 500 partisi kesin olur. sen niye yoksun.
kocan ne zaman gidiy işe. belkim bende olmam

sen neden gelmiyon bakalım çok ihmal ediyorsun bizi

kıslar bişey sorcammmm. reglim 4 gün geçti ama adetim gelcekmiş gibi sancım var evde kaset gebelik testi yaptım 2.çizgi silik ama 7 dakika sonra çıktı. hamile olma ihtimalim var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…