hoşbulduk bitanem yok canım ya gecmiş cok uzundu birz bakabildim ne yazmıştın:26:
cok sagol canım bendende sana selam ve sevgiler gecmişe bakıyodum ama o kadar uzunduki muhabbeti kacırmamak icin bugune geldim sonra bakacam inş...
canım yaşla cok ilgisi yokki rabbim nasip ettikten sonra olur inş...kac yaşındasınki...:26:
tabikide canım zaten az öncede söyledim öncelikle oğlumun ve bizim sağlımız dedim..
olmazsada hayırlısı diyorum ben Allah oğlumu bağışlasın bize..
evet canım Allah önce olmayanlara versin bu duyguyu tattırsın inşallahh..
demem oki oğlum bir kardeşi olsun çok istiyor..
bu akşam 500 partisi kesin olur. sen niye yoksun.kıslar kocacaım uyanırsa ben kaçarım bu akşam 500 sayfa partisi yaparsanız bensiz ikramlardan bana ayırın olurmuu
artık tecrübelendik 500 sayfa olduk artık 500 den 500e parti yaparızzz...
bu akşam 500 partisi kesin olur. sen niye yoksun.
kocan ne zaman gidiy işe. belkim bende olmam
gel pınarım gel kuzum seni teselli edeyim canımmm ağlama bak önümüzde daha çok aylar çook günler varrr
talih bize gülene kadar ağlamak yok(,acaba gıdıklasak bizede gülermiii:44::44::44:)
aynen kuzum kaptın felsefeyi.....
anam pelin gelmiş kızlar gelmiş herkes gelmişşşşşş oohoh gelin bakalımm gelinn,
bu arada kocişim evdeyken ilk kez giriyom heeee
o karşımda uyuyo ben sizle takılıyom
çok kadirşinas hatun bu yaaa seviyom ben bu karıyı
kadirşinas ne demek tam bilmiyom ama güzel bişi yani
selam kısss naberrr???
biz başakla bir beyin olduk zaten aynı anda aynı şeyler düşünüp aynı şeyler yazıyozz
ne kadar didişsekte kankam o benimm canımm
hoşbulduk bitanem yok canım ya gecmiş cok uzundu birz bakabildim ne yazmıştın:26:
cok sagol canım bendende sana selam ve sevgiler gecmişe bakıyodum ama o kadar uzunduki muhabbeti kacırmamak icin bugune geldim sonra bakacam inş...
canım yaşla cok ilgisi yokki rabbim nasip ettikten sonra olur inş...kac yaşındasınki...:26:
ben bu ay 30 yaşına girdim canım...bak senin bir evladın varmış ne güzel allah bagışlasın inş ikincide cok bekletmeden gelir hayırlısıyla...haklısın canım..
yaşım 37 ya sen?
kıslar kocacaım uyanırsa ben kaçarım bu akşam 500 sayfa partisi yaparsanız bensiz ikramlardan bana ayırın olurmuu
talih gel bööle bi gıdıklayayımda bize de güll bakiimmvalla gıdıklayınca olacaksa gıdıklama manyağı yapalım
kıymetinizi bilin diyorsun yani
...
niye olmıycaksın canım partide...eger ben partide olursam kesin ayırırım ikramlardan sana
:128:bende seni tatlım (kıymet değer)demekmiş sen bana kötü birşey demezsin de ben yinede bilgi dağarcığımızı genişletmek babında yazayım dedim
cnm dünle ilgili. dur ben bulup alıntı yapiyim sen uğraşmabaşagım ne yazmıştın bana canım merak ettim bak gecmişin tümünü okuycam şimdi ama işlerim var cıkmam lazım...
allahım sağlıklı gebelikler sağlıklı bebekler versin
herşey iyi sonla bitsin de varsın geç olsun diimiii??
pelincim anlıyorum seni, kızlarında dediği gibi bazen gözden kaçıyor bazen diyemiyoruz bi hoşgeldin diye.
seni de anlıyorum çok alıngan olduğumuz dönemler oluyor zaman zaman.
ama asla yanlış düşümeni istemem aşkımın bahar tomurcuğu,
sütlü tatlım benim.
kırdıysam özür dilerim.
seniseviyorumm
bende 17 ysndayım 2 snedır evlıyım beklıyorm gelmıo bakalım ne zamn gelıcek bızım tembel bebek
ama yanlış okumadııysam zaten bi tane evladın var allah ona ömür versin 2. olmazsada olmasın onu basarsın bağrına hiç olmayanlarda var unutma
bu büyük bir artı sana
topikte benim yaşımda olanlar var listede gördüğüm kadarıyla bu beni mutlu etti kimler vardı 36 37 yaşında..?
yaşıtlarım..
kıslar kocacaım uyanırsa ben kaçarım bu akşam 500 sayfa partisi yaparsanız bensiz ikramlardan bana ayırın olurmuu
bu akşam 500 partisi kesin olur. sen niye yoksun.
kocan ne zaman gidiy işe. belkim bende olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?