canım Allah yardım cın olsun. İnşallah tez zamnda isteine kavuşursuN Rabbim gönlüne göre versinMerhaba
36 yaşındayım biri özürlü 2 çocuk annesiyim. 3. çocuk düşünüyorum. ancak tsh 4.97 bu halde hamile kalan var mı? görüşlerinize ihtiyacım var. Bir de ileride özürlü olan birey için kardeşlerinin 1 den fazla olması sizce yarar sağlar mı?
hergün bu topike girip en az 1 mesaj yazmak
neşeli olmak
cevap yazılmadığında alıngan olmamak,muhabbete bodoslama dalmak
giremeyeceğinde mazeret bildirmek...
unuttuğum bişiy varsa ekleyiniz t..k.b
kızlarrr beni silin listeden benim kırmızılarda acaip bir sancıyla pat diye geldiii
artık önümüzdeki aylara bakacaz
bencee çok umutlanma eğer mucizen geldiyse ve ömrü varsa o sana haber verecektir.umudum yoktu aslında hastalanınca ama dün öle üstüne görme falan duyunca acaba oldum yani..
hoşbuldum tatlımm..
olsun be canlarrr Allah büyük sınav dünyası işte moralinizi yüksek tutun,sabir edin umarım ileriki aylarda hepimiz teker teker hamile kalacağız yeterki sağlık olsunn, gerisi kolayy arkadaşlar bide moral çok çok önemli moralimizi yüksek tutalımm..
kuzum senide ekledik listeye baktın mı?
eksik veya yanlış bişi varsa sööle ok mu.
bak şimdik:
topike aşırı ilgili hatunlar kırmızı yıldız,
elinden geldiğince arada uğramaya açlışan hatunlar sarı yıldızlı.
fazla uğramaynlar da ise yıldız yok kuzum.
ve kkya girip hergün başka topiklerde fink atıpta
buraya uğramayalı 1 haftayı geçmiş hatunlarda t.k.b tarafından siliniveriyor.
pelinim annem hoşgeldin kzummmm sana yazdıkımı okudun mcanım üzülme sakın hayırlısı olsun inş bidaki aya hamiş kalırsın aslında ben senden umutluydum ama nasip degilmiş
nabersiniz hanımlar...aygüncüm bizim batlarımız aynı gün inş güzel haberler veririz hayırlısıyla hepimiz...
listeye eklendiysen bağra basıldın demektir annem.sağolasın canım gördüm listeyi ellerin dert görmesin..
ben sanırım sarı yıldız olurum büyük ihtimalle bakalım zamanla..
tamam canım kurallara uymaya çalışacağımm..
muhabbete dingonun ahırı gibim girem bende barrii bından sonraaa...
canım üzülme sakın hayırlısı olsun inş bidaki aya hamiş kalırsın aslında ben senden umutluydum ama nasip degilmiş
nabersiniz hanımlar...aygüncüm bizim batlarımız aynı gün inş güzel haberler veririz hayırlısıyla hepimiz...
kesinlikle okudum ve anladım..bencee çok umutlanma eğer mucizen geldiyse ve ömrü varsa o sana haber verecektir.
aynen topiğimizin felsefesi buuu neşeyle yumurtlayıp zevkle doğurcazzz,
bizde üzülmek kahrolma yok
neşeyle muhabbet edip batları unutarak stressiz hamile kalmakk...
yazıları azcık okuduysanız anlamışsınızdır zaten
çok kadirşinas hatun bu yaaa seviyom ben bu karıyıselam herkese
yeşilcim senden umutluydum ama olsun birdahaki aya inşallah... kendinide koyvermemen hoşuma gitti pozitifliği elden bırakmıyoruz
seraycım insan adette olsa belki geç yerleşmiştir belki üstünü görüyorumdur diye kendimizi kandırıyoruz bende yapıyorum bazen umut dünyası işte ALLAH gönlündekini aradaki şerrri kaldırarak versin hem sana hem tüm isteyenlere inşallah
pınarcım sen önceliğini tedavine ver sonrada gelsin bebişler
belinay maşallah bıcır bıcırsın ALLAH mutluluğunuzu bozmasın
saracım sanada çok geçmiş olsun
eranay ve başak sizi aynı sırada yazmak istedim sizi ayrı düşünemiyorum hatta dolunayıda 3 biryerde gibisiniz öyle tadınız çıkıyor
gamzelal canım sen daha uğramamışın ama sanada selam olsun çok öpüyorum
pelin67 hemşerim sende benim gibi geçmişi okuyon bugüne gelince selamımı alırsın çok selamlar sevgiler
cevo yada mis kokulu yeğeniyle güzel vakitler geçirmesi dileğiyle ve en kısa zamanda kendi bebeğiyle inşallah
ve unuttuğum arkadaşlar varsa kusura bakmasınlar hepsine selamlar yeni gelenlerde hoşgelmişler sefalar getirmişler
selam herkese
eranay ve başak sizi aynı sırada yazmak istedim sizi ayrı düşünemiyorum hatta dolunayıda 3 biryerde gibisiniz öyle tadınız çıkıyor
dimi ya zaman geçtikçe telaşlanıyor insan:18:kesinlikle okudum ve anladım..
ben yaşım itibariyle fazla zamanımın kalmadığını düşünüyorum açıkcası,yani bu yaştan sonra nsıl olur vbilmiyorum ama eğer kaderimde varsa olur inşallah hayırlısıyla..
:13:selam kısss naberrr???
biz başakla bir beyin olduk zaten aynı anda aynı şeyler düşünüp aynı şeyler yazıyozz
ne kadar didişsekte kankam o benimm canımm
dimi ya zaman geçtikçe telaşlanıyor insan:18:
inşallah daha çok beklemezsin canım benim. ve inşallah biz de tırnaklarımızı yimeyiz
kesinlikle okudum ve anladım..
ben yaşım itibariyle fazla zamanımın kalmadığını düşünüyorum açıkcası,yani bu yaştan sonra nsıl olur vbilmiyorum ama eğer kaderimde varsa olur inşallah hayırlısıyla..
hoşbulduk bitanem yok canım ya gecmiş cok uzundu birz bakabildim ne yazmıştın:26:pelinim annem hoşgeldin kzummmm sana yazdıkımı okudun m
cok sagol canım bendende sana selam ve sevgiler gecmişe bakıyodum ama o kadar uzunduki muhabbeti kacırmamak icin bugune geldim sonra bakacam inş...selam herkese
yeşilcim senden umutluydum ama olsun birdahaki aya inşallah... kendinide koyvermemen hoşuma gitti pozitifliği elden bırakmıyoruz
seraycım insan adette olsa belki geç yerleşmiştir belki üstünü görüyorumdur diye kendimizi kandırıyoruz bende yapıyorum bazen umut dünyası işte ALLAH gönlündekini aradaki şerrri kaldırarak versin hem sana hem tüm isteyenlere inşallah
pınarcım sen önceliğini tedavine ver sonrada gelsin bebişler
belinay maşallah bıcır bıcırsın ALLAH mutluluğunuzu bozmasın
saracım sanada çok geçmiş olsun
gamzelal canım sen daha uğramamışın ama sanada selam olsun çok öpüyorum
pelin67 hemşerim sende benim gibi geçmişi okuyon bugüne gelince selamımı alırsın çok selamlar sevgiler
cevo yada mis kokulu yeğeniyle güzel vakitler geçirmesi dileğiyle ve en kısa zamanda kendi bebeğiyle inşallah
ve unuttuğum arkadaşlar varsa kusura bakmasınlar hepsine selamlar yeni gelenlerde hoşgelmişler sefalar getirmişler
kesinlikle okudum ve anladım..
recm idam felan yokta müebbet var annem.
listeye eklendin bi defa artık çıkış yok
kuzum diğer topikcanlar gibi olmasın değişiklik olsun diye çabamız.
listeye ve topike çok değer veriyoruz bu yüzden müdavimlerimizinde dğer vermesi için çırpınıyoruz.
korkma annem aslında T.K.B çok cana yakın bir kuruluştur. o yüzden
dileğin, isteğin, önerin, tuvaletin varsa rahatça sööleyebilirsin
yapacak bişey yok canım olan oldu gelen geldi artık kendimi parçlasamda boş artık
kısmet bakalım artık Allah ne zaman nasip ederse
ama yanlış okumadııysam zaten bi tane evladın var allah ona ömür versin 2. olmazsada olmasın onu basarsın bağrına hiç olmayanlarda var unutma
bu büyük bir artı sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?