Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım Allah yardım cın olsun. İnşallah tez zamnda isteine kavuşursuN Rabbim gönlüne göre versin
hergün bu topike girip en az 1 mesaj yazmak
neşeli olmak
cevap yazılmadığında alıngan olmamak,muhabbete bodoslama dalmak
giremeyeceğinde mazeret bildirmek...

unuttuğum bişiy varsa ekleyiniz t..k.b

kızlarrr beni silin listeden benim kırmızılarda acaip bir sancıyla pat diye geldiii
artık önümüzdeki aylara bakacaz

canım üzülme sakın hayırlısı olsun inş bidaki aya hamiş kalırsın aslında ben senden umutluydum ama nasip degilmiş

nabersiniz hanımlar...aygüncüm bizim batlarımız aynı gün inş güzel haberler veririz hayırlısıyla hepimiz...

umudum yoktu aslında hastalanınca ama dün öle üstüne görme falan duyunca acaba oldum yani..
bencee çok umutlanma eğer mucizen geldiyse ve ömrü varsa o sana haber verecektir.

aynen topiğimizin felsefesi buuu neşeyle yumurtlayıp zevkle doğurcazzz,
bizde üzülmek kahrolma yok
neşeyle muhabbet edip batları unutarak stressiz hamile kalmakk...
yazıları azcık okuduysanız anlamışsınızdır zaten

sağolasın canım gördüm listeyi ellerin dert görmesin..
ben sanırım sarı yıldız olurum büyük ihtimalle bakalım zamanla..
tamam canım kurallara uymaya çalışacağımm..

pelinim annem hoşgeldin kzummmm sana yazdıkımı okudun m

selam herkese
yeşilcim senden umutluydum ama olsun birdahaki aya inşallah... kendinide koyvermemen hoşuma gitti pozitifliği elden bırakmıyoruz
seraycım insan adette olsa belki geç yerleşmiştir belki üstünü görüyorumdur diye kendimizi kandırıyoruz bende yapıyorum bazen umut dünyası işte ALLAH gönlündekini aradaki şerrri kaldırarak versin hem sana hem tüm isteyenlere inşallah
pınarcım sen önceliğini tedavine ver sonrada gelsin bebişler
belinay maşallah bıcır bıcırsın ALLAH mutluluğunuzu bozmasın
saracım sanada çok geçmiş olsun
eranay ve başak sizi aynı sırada yazmak istedim sizi ayrı düşünemiyorum hatta dolunayıda 3 biryerde gibisiniz öyle tadınız çıkıyor
gamzelal canım sen daha uğramamışın ama sanada selam olsun çok öpüyorum
pelin67 hemşerim sende benim gibi geçmişi okuyon bugüne gelince selamımı alırsın çok selamlar sevgiler
cevo yada mis kokulu yeğeniyle güzel vakitler geçirmesi dileğiyle ve en kısa zamanda kendi bebeğiyle inşallah
ve unuttuğum arkadaşlar varsa kusura bakmasınlar hepsine selamlar yeni gelenlerde hoşgelmişler sefalar getirmişler

sağolasın canım gördüm listeyi ellerin dert görmesin..
ben sanırım sarı yıldız olurum büyük ihtimalle bakalım zamanla..
tamam canım kurallara uymaya çalışacağımm..
listeye eklendiysen bağra basıldın demektir annem.
burası da hügo gibi ihmale gelmeyen topik

kesinlikle okudum ve anladım..
ben yaşım itibariyle fazla zamanımın kalmadığını düşünüyorum açıkcası,yani bu yaştan sonra nsıl olur vbilmiyorum ama eğer kaderimde varsa olur inşallah hayırlısıyla..

çok kadirşinas hatun bu yaaa seviyom ben bu karıyı
kadirşinas ne demek tam bilmiyom ama güzel bişi yani

selam herkese
eranay ve başak sizi aynı sırada yazmak istedim sizi ayrı düşünemiyorum hatta dolunayıda 3 biryerde gibisiniz öyle tadınız çıkıyor

selam kısss naberrr???
biz başakla bir beyin olduk zaten aynı anda aynı şeyler düşünüp aynı şeyler yazıyozz
ne kadar didişsekte kankam o benimm canımm

dimi ya zaman geçtikçe telaşlanıyor insan:18:
inşallah daha çok beklemezsin canım benim. ve inşallah biz de tırnaklarımızı yimeyiz

dimi ya zaman geçtikçe telaşlanıyor insan:18:
inşallah daha çok beklemezsin canım benim. ve inşallah biz de tırnaklarımızı yimeyiz

evet yaaa canım nasıl korkuyorum yaş ilerledikçe yumurtlama az oluyormuş maalesefff..
Rabbim en doğrusnu bilir..

''mevlam eylerse güzel eylerr..''

ama yanlış okumadııysam zaten bi tane evladın var allah ona ömür versin 2. olmazsada olmasın onu basarsın bağrına hiç olmayanlarda var unutma
bu büyük bir artı sana

topikte benim yaşımda olanlar var listede gördüğüm kadarıyla bu beni mutlu etti kimler vardı 36 37 yaşında..?
yaşıtlarım..

pelinim annem hoşgeldin kzummmm sana yazdıkımı okudun m
hoşbulduk bitanem yok canım ya gecmiş cok uzundu birz bakabildim ne yazmıştın:26:
cok sagol canım bendende sana selam ve sevgiler gecmişe bakıyodum ama o kadar uzunduki muhabbeti kacırmamak icin bugune geldim sonra bakacam inş...

canım yaşla cok ilgisi yokki rabbim nasip ettikten sonra olur inş...kac yaşındasınki...:26:

recm idam felan yokta müebbet var annem.
listeye eklendin bi defa artık çıkış yok

bu bir mükafaaaaattt

evet çok güzel bi fikir olmuş canlı kalıyor bu sayede topik süper

yapacak bişey yok canım olan oldu gelen geldi artık kendimi parçlasamda boş artık
kısmet bakalım artık Allah ne zaman nasip ederse

hayırlı olsun canım senin için üzülmek yok biz neşeli anne adaylarıyız

ama yanlış okumadııysam zaten bi tane evladın var allah ona ömür versin 2. olmazsada olmasın onu basarsın bağrına hiç olmayanlarda var unutma
bu büyük bir artı sana

tabikide canım zaten az öncede söyledim öncelikle oğlumun ve bizim sağlımız dedim..
olmazsada hayırlısı diyorum ben Allah oğlumu bağışlasın bize..
evet canım Allah önce olmayanlara versin bu duyguyu tattırsın inşallahh..
demem oki oğlum bir kardeşi olsun çok istiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…