bende bakıyorum canım ama kızların maşallahı var bak bak bitiremiyorum o zamanda yeni muhabbeti kacırıyorum...valla gıdıklayınca olacaksa gıdıklama manyağı yapalım
kıymetinizi bilin diyorsun yani
bende seni tatlım (kıymet değer)demekmiş sen bana kötü birşey demezsin de ben yinede bilgi dağarcığımızı genişletmek babında yazayım dedim
a.s iyilik canım...bizde hissediyoruz sevgiyle büyüyen çocuklar gibiyiz sizinle olmaktan mutluyuz
a.s evet çok uzun bende birşey kaçırmak istemediğim için mutlaka geçmişi okumaya çalışıyorum
ınsallah bunca sorun ve stresslerden sonra gebe kalırız dıcem ama pek sanmıyorum .sınır ve stres varken cok zor
aynen öyle canım sabırla beklicem illaki nanip varsa olacakk
inşallah sizden duyrız canım moral olur bizede bebiş haberlerini
selam herkese
yeşilcim senden umutluydum ama olsun birdahaki aya inşallah... Kendinide koyvermemen hoşuma gitti pozitifliği elden bırakmıyoruz
seraycım insan adette olsa belki geç yerleşmiştir belki üstünü görüyorumdur diye kendimizi kandırıyoruz bende yapıyorum bazen umut dünyası işte allah gönlündekini aradaki şerrri kaldırarak versin hem sana hem tüm isteyenlere inşallah
pınarcım sen önceliğini tedavine ver sonrada gelsin bebişler
belinay maşallah bıcır bıcırsın allah mutluluğunuzu bozmasın
saracım sanada çok geçmiş olsun
eranay ve başak sizi aynı sırada yazmak istedim sizi ayrı düşünemiyorum hatta dolunayıda 3 biryerde gibisiniz öyle tadınız çıkıyor
gamzelal canım sen daha uğramamışın ama sanada selam olsun çok öpüyorum
pelin67 hemşerim sende benim gibi geçmişi okuyon bugüne gelince selamımı alırsın çok selamlar sevgiler
Cevo yada mis kokulu yeğeniyle güzel vakitler geçirmesi dileğiyle ve en kısa zamanda kendi bebeğiyle inşallah
ve unuttuğum arkadaşlar varsa kusura bakmasınlar hepsine selamlar yeni gelenlerde hoşgelmişler sefalar getirmişler
canım üzülme sakın hayırlısı olsun inş bidaki aya hamiş kalırsın aslında ben senden umutluydum ama nasip degilmiş
nabersiniz hanımlar...aygüncüm bizim batlarımız aynı gün inş güzel haberler veririz hayırlısıyla hepimiz...
kıslar bişey sorcammmm. reglim 4 gün geçti ama adetim gelcekmiş gibi sancım var evde kaset gebelik testi yaptım 2.çizgi silik ama 7 dakika sonra çıktı. hamile olma ihtimalim var mı??
selam herkese
yeşilcim senden umutluydum ama olsun birdahaki aya inşallah... kendinide koyvermemen hoşuma gitti pozitifliği elden bırakmıyoruz
seraycım insan adette olsa belki geç yerleşmiştir belki üstünü görüyorumdur diye kendimizi kandırıyoruz bende yapıyorum bazen umut dünyası işte ALLAH gönlündekini aradaki şerrri kaldırarak versin hem sana hem tüm isteyenlere inşallah
pınarcım sen önceliğini tedavine ver sonrada gelsin bebişler
belinay maşallah bıcır bıcırsın ALLAH mutluluğunuzu bozmasın
saracım sanada çok geçmiş olsun
eranay ve başak sizi aynı sırada yazmak istedim sizi ayrı düşünemiyorum hatta dolunayıda 3 biryerde gibisiniz öyle tadınız çıkıyor
gamzelal canım sen daha uğramamışın ama sanada selam olsun çok öpüyorum
pelin67 hemşerim sende benim gibi geçmişi okuyon bugüne gelince selamımı alırsın çok selamlar sevgiler
cevo yada mis kokulu yeğeniyle güzel vakitler geçirmesi dileğiyle ve en kısa zamanda kendi bebeğiyle inşallah
ve unuttuğum arkadaşlar varsa kusura bakmasınlar hepsine selamlar yeni gelenlerde hoşgelmişler sefalar getirmişler
bu bir mükafaaaaattt
evet çok güzel bi fikir olmuş canlı kalıyor bu sayede topik süper
hayırlı olsun canım senin için üzülmek yok biz neşeli anne adaylarıyız
nazemir ablam canım benim sağolasın yok koyvermicem kendimi buayda kısmet değilmiş demekki doğru zamanı bekliyorum bennn
saol canım iyi dileklerin icin bende tedavimi olduktan sonra diyorum artık kısmet degilmiş artık
bende 17 ysndayım 2 snedır evlıyım beklıyorm gelmıo bakalım ne zamn gelıcek bızım tembel bebek
kim ben mi?sen neden gelmiyon bakalım çok ihmal ediyorsun bizi
talih gel bööle bi gıdıklayayımda bize de güll bakiimm
yaniiii
kıslar bişey sorcammmm. reglim 4 gün geçti ama adetim gelcekmiş gibi sancım var evde kaset gebelik testi yaptım 2.çizgi silik ama 7 dakika sonra çıktı. hamile olma ihtimalim var mı??
nazemir ablam canım benim sağolasın yok koyvermicem kendimi buayda kısmet değilmiş demekki doğru zamanı bekliyorum bennn
Çok doğruuuu. Ben hamile kaldığıma göre her kez kalır diye düşünüyorum. Kanama pıhtılaşma bozukluğu, rahim darlığı, pko.... yok yok bende. Düşük yaptım önce. Sonra 34 haftalık doğum. Çok şey yaşadım anlatsam roman olur. Şimdi cadı bir kızım var 21 aylık :)
KUZUM bizim yen gelin var daha cocuk yasta evlendi 15yasında bir görsen kücück cılız üflesen ucucak ilk gece hamile kaldı cok sasırmıstım bende simdi oglu olucakooo canm benim daha küçüksün bi vücdun kendini hazırlasın hamileliğe zamanı gelince olurr
ben de 18 yaşında evlendim doktor bana öle demişti
çok genç yaştaki gebelikler sağlıksız oluyomuuşş
yinede allah hakkımızda hayırlsı olsunn
amin canım inş sende bidaki ay bizlere güzel haberler verirsin inş hayırlısıyla yeşilcim...aynen öyle canım sabırla beklicem illaki nanip varsa olacakk
inşallah sizden duyrız canım moral olur bizede bebiş haberlerini
pelincim anlıyorum seni, kızlarında dediği gibi bazen gözden kaçıyor bazen diyemiyoruz bi hoşgeldin diye.
evet sen de bizi seviyormuşsun ki geri geldincanım benim topigimizin nadide gülü inan beni cok duygulandırdın cok güzel şeyler yazmışsın teşekkür ederim...sizlerde kusura bakmayın lütfen ben cok duygusalım ve alınganım ondan oyle yazdım ama sonradan bende pişman oldum...ne demek canım ben özür dilerim asıl sizleri üzdügüm icin bende seni seviyorum iyiki tanışmışım sizlerle
.
KUZUM bizim yen gelin var daha cocuk yasta evlendi 15yasında bir görsen kücück cılız üflesen ucucak ilk gece hamile kaldı cok sasırmıstım bende simdi oglu olucak
evet sen de bizi seviyormuşsun ki geri geldinben de iyiki tanışmışım diyorum valla neşe kaynağım oldunuz.
keşke canı9m keşke ama bu sancıları anlamıyorum adet oldum olcakmışım gibi kıvranıyorumbekle 2 gün daha kuzum gelmezse kan testi yaptır bakalımmmm ne çıkacak...belkide bu topğin ilk hamişi sen olursun
KUZUM bizim yen gelin var daha cocuk yasta evlendi 15yasında bir görsen kücück cılız üflesen ucucak ilk gece hamile kaldı cok sasırmıstım bende simdi oglu olucak
canım olabilirsin yarın sabahtan ilk idralinle yap bakalım yada tan testi yaptır daha iyi sonuc alırsın
Çok doğruuuu. Ben hamile kaldığıma göre her kez kalır diye düşünüyorum. Kanama pıhtılaşma bozukluğu, rahim darlığı, pko.... yok yok bende. Düşük yaptım önce. Sonra 34 haftalık doğum. Çok şey yaşadım anlatsam roman olur. Şimdi cadı bir kızım var 21 aylık :)
keşke canı9m keşke ama bu sancıları anlamıyorum adet oldum olcakmışım gibi kıvranıyorum((
kanda pazartesiye kadar zor baktırırım işten güçten. çok sancım var çok da üşüorum aynı adet olcak düşükmü, gecikmemi mi yaaaadet düzensizliğide olursa artık ne diim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?