Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bende bakıyorum canım ama kızların maşallahı var bak bak bitiremiyorum o zamanda yeni muhabbeti kacırıyorum...
ınsallah bunca sorun ve stresslerden sonra gebe kalırız dıcem ama pek sanmıyorum .sınır ve stres varken cok zor

evet stres cok etkiliyo hamiş kalmaamızı ama bi aklımızdan atabilsek daha kolay hamile kalcazda elimizde olmuyo malesef...

saol canım iyi dileklerin icin bende tedavimi olduktan sonra diyorum artık kısmet degilmiş artık

sağol canım birazcık üzüldüm ama geçecek oda ama umudumu hiçbizaman yitirmicem canımmm Allahın izniyle olacakk

kıslar bişey sorcammmm. reglim 4 gün geçti ama adetim gelcekmiş gibi sancım var evde kaset gebelik testi yaptım 2.çizgi silik ama 7 dakika sonra çıktı. hamile olma ihtimalim var mı??

bekle 2 gün daha kuzum gelmezse kan testi yaptır bakalımmmm ne çıkacak...belkide bu topğin ilk hamişi sen olursun

nazemir ablam canım benim sağolasın yok koyvermicem kendimi buayda kısmet değilmiş demekki doğru zamanı bekliyorum bennn

bu bir mükafaaaaattt

evet çok güzel bi fikir olmuş canlı kalıyor bu sayede topik süper

hayırlı olsun canım senin için üzülmek yok biz neşeli anne adaylarıyız

öyle canım neşeli olacaz tabiki pozitif olursak daha çabuk gelir bebişimizz

nazemir ablam canım benim sağolasın yok koyvermicem kendimi buayda kısmet değilmiş demekki doğru zamanı bekliyorum bennn

Çok doğruuuu. Ben hamile kaldığıma göre her kez kalır diye düşünüyorum. Kanama pıhtılaşma bozukluğu, rahim darlığı, pko.... yok yok bende. Düşük yaptım önce. Sonra 34 haftalık doğum. Çok şey yaşadım anlatsam roman olur. Şimdi cadı bir kızım var 21 aylık :)

saol canım iyi dileklerin icin bende tedavimi olduktan sonra diyorum artık kısmet degilmiş artık

bencede belki böölesi bebeğin içinde senin içinde daha sağlıklı olacaktır....
hayırlsı tatlımm sağlığına önemver önce sağlık herzaman
sensağlıklı olmazsan bebeğinde sağlıklı olamazkii..

talih gel bööle bi gıdıklayayımda bize de güll bakiimm

yaniiii

biz kadirşinas insanız

kıslar bişey sorcammmm. reglim 4 gün geçti ama adetim gelcekmiş gibi sancım var evde kaset gebelik testi yaptım 2.çizgi silik ama 7 dakika sonra çıktı. hamile olma ihtimalim var mı??

bence 2 gün sonra tekrar yap ama büyük ihtimal hamilesin hadi inşallah

koyvermiyoruz BOŞVERİYORUZ gelen regliyede

allah bağışlasın kuzunu
senin gibi problemi olup ta anne olanlar bana hep umut oluyoooo
allahım herkese nasip etsinn

KUZUM bizim yen gelin var daha cocuk yasta evlendi 15yasında bir görsen kücück cılız üflesen ucucak ilk gece hamile kaldı cok sasırmıstım bende simdi oglu olucak

canım olabilirsin yarın sabahtan ilk idralinle yap bakalım yada tan testi yaptır daha iyi sonuc alırsın

aynen öyle canım sabırla beklicem illaki nanip varsa olacakk
inşallah sizden duyrız canım moral olur bizede bebiş haberlerini
amin canım inş sende bidaki ay bizlere güzel haberler verirsin inş hayırlısıyla yeşilcim...
pelincim anlıyorum seni, kızlarında dediği gibi bazen gözden kaçıyor bazen diyemiyoruz bi hoşgeldin diye.
seni de anlıyorum çok alıngan olduğumuz dönemler oluyor zaman zaman.
ama asla yanlış düşümeni istemem aşkımın bahar tomurcuğu,
sütlü tatlım benim.
kırdıysam özür dilerim.
seniseviyorumm

canım benim topigimizin nadide gülü inan beni cok duygulandırdın cok güzel şeyler yazmışsın teşekkür ederim...sizlerde kusura bakmayın lütfen ben cok duygusalım ve alınganım ondan oyle yazdım ama sonradan bende pişman oldum...ne demek canım ben özür dilerim asıl sizleri üzdügüm icin bende seni seviyorum iyiki tanışmışım sizlerle

canım adetin 4 gün gecmiş silikte olsa cizgi var diyosun ama kesin bişey söylemek olmaz sen bi kan tahlılı yaptır en iyisi inş hamişsindir...

evet sen de bizi seviyormuşsun ki geri geldinben de iyiki tanışmışım diyorum valla neşe kaynağım oldunuz.

KUZUM bizim yen gelin var daha cocuk yasta evlendi 15yasında bir görsen kücück cılız üflesen ucucak ilk gece hamile kaldı cok sasırmıstım bende simdi oglu olucak

canım olmaz demedim zaten
bnim doğumdan sonra dok bana dedi vücut gelişimini tamamen tamamlamamış olabiliyo bu da düşükle sonuçlanabiliyo yada zayıf küçük bebekler doğuyo demişti
yoksa olur niye olmasın
olanlarada allah bağışlasınn
allah isteyen herkese de versinn

bekle 2 gün daha kuzum gelmezse kan testi yaptır bakalımmmm ne çıkacak...belkide bu topğin ilk hamişi sen olursun
keşke canı9m keşke ama bu sancıları anlamıyorum adet oldum olcakmışım gibi kıvranıyorum((

kanda pazartesiye kadar zor baktırırım işten güçten. çok sancım var çok da üşüorum aynı adet olcak düşükmü, gecikmemi mi yaaa adet düzensizliğide olursa artık ne diim

ALLAH bağışlasın sağlıklı uzun ömür versin evladınla size
banada dr rahim darlığı var dedi bende araştırınca korkmuştum biraz hamile kalmayı zorlaştırıyomuş bunun için bir tedavi oldunmu

olsun kırmızı görmeyince umutlar tükenmezzz
belki gebeiktendir sancılarr
inşallahta öledirr,
olmasada üzülmk yok tamammı önümüzdeki aylara bakarız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…