cay kahve sigara bu tarz seyler sevmem ama ramaza gırdıgımızden berı nescafe yapıyorum mmıdem de yer kalırsa
çayda içerim ama kahvenin bağımlısıyım hele o mis gibi kokusu
çok şükürki temmuz ayı bugün itibariyle bitiyo..yahu bana çok uzun geldi bi türlü bitmedi gitti
banada uzun geldı canım reglm olsada bi dok gıtsem bakalım kistcik ne durumda ona göre hemen tedavıme baslasam
sevınc yasmın 4 tane kaldıı bitince hemen hasta olurmuyum :26::26::44::44:
sevınc kız senn resmıne yorum yapan hadıs mı
yasmin bittikten sonraki hafta içinde olursun bende kullanmıştım öyle oluyodu..senin kistin klomenden falan mı oldu
Bitince 2-3 gun icerisinde oluyoo hayatim
Ewet kiz eklesenee
klomen kullandım sonra catlama ıgnesı vuruldum dok onlardan olur didi
ben ilk klomen kullandığımda kist oldu.yumurtalarım fazla tepki verdi hapa..günde 2 tane içtim.tedavim yarım kaldı haliyle o ay..sonra kistin sancısıyla uğraştım..ama bu ay günde 1 tane 5 gün içtim çok şükür bi sorun çıkmadı.
işte nezaman ne olcağı belli olmuyo.benim aşılama zamanımda yumurtalarımın biri 19mm diğeri 21 mm olmuştu..acayip mutlu olmuştum..insan bişeylerin peşinden koşup en başa dönünce yıkılıyo..
gündüz nasıl uyuyon uz ya keşkem bende uyuya bilsem
tutturan biliyo dimi
[ı] kusura bakma başak ama kocanı kınadım oğlunun pipisini niye görmek isteyelim töbe töbeBiz yeğenimizi görmek isteriz olsa olsa [/ı]
2,5 sene yan dairelerde oturduk burnumdan geldi anlatsam roman olurrr
misafirle gelir oturur benim ailem burda yok bir defa sormaz yapilacak bise varmi diye el kadar bebegimle az misafirlerini agirlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?