kızlar kocısım net kapatryo
Cunkum bana suprız yapmıs ıpod4 almısOnu alırsam net kapatrm dedıydı almıs adam gercekden
Sevınc gıbı becerırsemm tel yazacam artık :18::18::18:
Insanın kendi evisi gibisi yok
Evlenir evlenmez ayrı evime çıksaydım ve eşyam yarım yamalak olsaydı ne kadar üüzlürdüm bunalırdım benim h,iç bişiym yok diye
Oysa 3 sene kaynoş yanında oturunca ayrı ev boşta olsa saray gibi geliyo heeey heyyyyyy
Koyduğum bi şeyin yerini kimse değiştirmiyoçünkü evin hanımı benim
Aldırmayın karılar kendi kendime sohbet ediyombazen sinirlerim bozulmaya yüz tutuyo neden eski eşyaları kullanıyorum diy
Sonra kendim kendimi teseli ediyorumcan sıkıntısıo işte
ayy seni kaybettik desene sevinç gibi olabilirmisin senkarı motor takılmşgibi
çalştıkta kuzum evi yaptırmaya çalştık inşatt 20binden fazla yedi geriye bişi kalmadı bize.canım sız 3 sene karı kcoa calsıtınız para bırıktırmedınızmı neden yavas yavas esya almadınız altınlarn bıllezıklerın ne oldu pekıı :26::26::26: Kayın pederr durumu ıyı degılmı bıtek ogluna esya alamıyomu
kullanmasam net gırmesem hmen vın alırım cunku net olmadan ben evde duramam kıı
çalştıkta kuzum evi yaptırmaya çalştık inşatt 20binden fazla yedi geriye bişi kalmadı bize.
Kayınpederinde bize gelince durumu bozulduçok üüzlüyom hallerine
aynen kuzum netsiz olmaz bırakma biiz. Senden haber alamzsam evine gelirim allah tan evini biliyom.tam bilmiyom ama bulurum yani
tlf da hayırlı olsun güle güle kullan güzl haberler duy ondn. Kocana güzel haberler ver
Kuzum kocam uyuyodu kalkcak şimdi ben çıkıyım. Orada daezan okuncak az kaldı gözün aydın
amin cnm sağolev nekadar pahalı tutumus yaallah yardımcın olsun canım inşallah güzel eşyaların olur b izde gelır ustunde cay ıcerız
tesekkur ederım canımd akullanamıyommalısmısım klavyelı tel bu bana tuaf gelıyo
Nbr tatlim nasilsilsin
gecmisi okuyoyrdm yarida biraktim
Birasdan gelicm benimki halwete cagriyo puffff
amin cnm sağol
çayı dökmeyinde içerken
alışırsın belkimklavyel, değilmi
oofff ayda yılda bir şu saatte geldim kocişim uyukladı koltukta fırsat buldum ama herkesler nirdeeee,şimdi benimkide seslenirse çıkmak zorunda kalırım yada kimsecikler yok zaten çıkyım...
ben burdayım benı saymıyon mu
anaaam kız ben mesajı yazdığımda kimsecikler yoktu annem tam çıkıyodum senin mesajı gördüm ne yapıyn kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?