Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yarm kilo dondurmayı mideye indirmiş karıya bak

bakma boyum ne yok ama sıze gelsem senın o patlıcan kebabını yerım bıcıbıcı yerım corbanı ıcerr dolbındakı dondurmalırı yerı oglusunuda sever gelırım

hatta ordan moda gıder makbusu yerım :125::125::125::125::125:

Kız belinay hem kocişe vermiycem diyon hem yarım kilo dondurma yiyon dikkat etde sen yalvarma bu sefer

kocacağzım işte .. çalıştığı yer şube açıyoda bugün onla uğraşıyolar ben alışığım geç gelmelere kaderim bu hangi işe girse geç gelinenini buluyo
azönce kaynoşa dedim sevgililer bile bizden çok görüşüyo

dolapta 5 kilo dondurma varr gelde yeee hem ewde tatlıda war

kız çakma poly kod adı iş olmasın senin kocanın geç gelmelerinin

ben sıze gelmek ıstıyorummmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

kız sızın tayın ısınız ne yok mu ankaraya tasınınsana hem kaynosdan uzk olursun hem bura cok guzel :101: :101:

yok kocişte maraşlı hem kaçacak şansım olsa adanaya kaçarım :101:
ankaraya gelmiştim güzel :101:

yok kocam hala gelmedi işi uzun sürdü bugün :/
balkonda çay içiyodum kayınvalideciğimle

ozman ne uzuluyon calısıyo işte kocan benım kıde tee gecelerı calsıyoda allah dan 2 ay gunduzde

Kız belinay hem kocişe vermiycem diyon hem yarım kilo dondurma yiyon dikkat etde sen yalvarma bu sefer

ona halvet yasaktır teste kadar

o benım pesımden kossun gıyerım gecelıklerımı beklerım snra tatlımı alır baska seymı alır

dun dıyo askım tel aldım aksam kutlarmıyız

kızlar aklıma ne geldı bugun esım bana aldıgı tel ben esıme verdım kullanmıyacam tsk dedım oda aldı zatı heveslıydıı oda bana tel verdı benım tel bı defa kapandı dıye ben ortalıgı yaygara verdım tel bozuk dıye aslında senden benden saglam esım kendı tel bana verdı kaynoss araya gırdıııı sımdı senın telınmı bozuk dedı hee dedım kı yalan ordan kocıs atladı o telı satacamm dedı

kaynos sustu yoksa esım tel ısteyecektı hep gozu var dı

anam bunu benim kociş duymasın bu dr un bana gıcığımı var der valla dalar adama bize tedavi süresince yasak koydu da
bencedeeee
yok kızzz benim herifim yapmaz çünkü beceremez benim içime doğar mutlaka yakalarım ama eğerki öle bişey yapsın ozaman varya neler ederim neler

:18::18::18::18::18: rabiyadan huy bellediniz dimi:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…