ozman ne uzuluyon calısıyo işte kocan benım kıde tee gecelerı calsıyoda allah dan 2 ay gunduzde
o benım pesımden kossungıyerım gecelıklerımı beklerım snra tatlımı alır baska seymı alır
dun dıyo askım tel aldım aksam kutlarmıyız
kızlar aklıma ne geldı bugun esım bana aldıgı tel ben esıme verdım kullanmıyacam tsk dedım oda aldı zatı heveslıydıı oda bana tel verdı benım tel bı defa kapandı dıye ben ortalıgı yaygara verdım tel bozuk dıye aslında senden benden saglam esım kendı tel bana verdı kaynoss araya gırdıııı sımdı senın telınmı bozuk dedı hee dedım kı yalan ordan kocıs atladı o telı satacamm dedı
kaynos sustu yoksa esım tel ısteyecektı hep gozu var dı
yok kocişte maraşlı hem kaçacak şansım olsa adanaya kaçarım :101:
ankaraya gelmiştim güzel :101:
gelmessen gelme ben sana pasta borek ya pardım otrr ne guzzel
kız ankarann neresıne geldınn cok guzeldır memleketım bıde denız olsa
abboww çok fenasınızzzz
kutlamışsınız ama
siz birbirinizi face den eklediniz demi benide şeytsenize nütfenn hayal kuruyorum çünkü yazarken yüzünüz nasıl olabilir diye
siz birbirinizi face den eklediniz demi benide şeytsenize nütfenn hayal kuruyorum çünkü yazarken yüzünüz nasıl olabilir diye
hiçte güzel diiil
etlik
bencedeeee
:18::18::18::18::18: rabiyadan huy bellediniz dimi:18::18::18:
neden guzel degıl mor kose takımda senı agırlar basak gıbı cay dökme demem mor unutemden tv ızlett leptopdan kk gırmenı saglardımm :101:
etlık guzel degıl zaten bende sevmemm
yok anam çocuk olana kadar ellemem onu çocuktan sonra kızdırırsa beni artık kendi bilir bu arada dinlediniz benimsediniz için çok teşekkürler allaha emanet olu ben kaçar kocacada iş yok manyak bu güzellik nasıl es geçilir deli ben konuşmuyorum diye kendide konuşmuyor neyse herkese ii geceler çook öptüm
aha paşa işi bitirip gelmişşşşşşş
kızılay felan gezdik atakule
ankaraya yolum düşerse gelirim
eminim çok iyi ağırlarsın beni
hem dikkat ederim ben dökmemki
:13: yine gelyok anam çocuk olana kadar ellemem onu çocuktan sonra kızdırırsa beni artık kendi bilir bu arada dinlediniz benimsediniz için çok teşekkürler allaha emanet olu ben kaçar kocacada iş yok manyak bu güzellik nasıl es geçilir deli ben konuşmuyorum diye kendide konuşmuyor neyse herkese ii geceler çook öptüm
siz birbirinizde varsınız dimii
iyi geceler gitmeseydin karpuz keseceydikyok anam çocuk olana kadar ellemem onu çocuktan sonra kızdırırsa beni artık kendi bilir bu arada dinlediniz benimsediniz için çok teşekkürler allaha emanet olu ben kaçar kocacada iş yok manyak bu güzellik nasıl es geçilir deli ben konuşmuyorum diye kendide konuşmuyor neyse herkese ii geceler çook öptüm
siz birbirinizde varsınız dimii
:13: yine gel
hee ama nerden bulacan herkesin ismi baska
dök canım hıc arram olmadı yenisi alırız
tabı kı agırlarım senın gıbı guzel yemek yapmasamda dısardan solerım kızıly alısverıs yapaydınn
saol hayatımmmmberaber yapar yerik nolacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?