Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

abboww çok fenasınızzzz
kutlamışsınız ama

siz birbirinizi face den eklediniz demi benide şeytsenize nütfenn hayal kuruyorum çünkü yazarken yüzünüz nasıl olabilir diye

abboww çok fenasınızzzz
kutlamışsınız ama

ama ıyı yapmadım mı sevınc kız nıye vereyım tel onu satacak esım kendın satım bana baska alacak esım hızır acıl gıbı kurtarıyo

siz birbirinizi face den eklediniz demi benide şeytsenize nütfenn hayal kuruyorum çünkü yazarken yüzünüz nasıl olabilir diye

sen seyde bırımızıı o bırıde bıze senı sey eysın ekleyek

bencedeeee

:18::18::18::18::18: rabiyadan huy bellediniz dimi:18::18::18:

yok anam çocuk olana kadar ellemem onu çocuktan sonra kızdırırsa beni artık kendi bilir bu arada dinlediniz benimsediniz için çok teşekkürler allaha emanet olu ben kaçar kocacada iş yok manyak bu güzellik nasıl es geçilir deli ben konuşmuyorum diye kendide konuşmuyor neyse herkese ii geceler çook öptüm

neden guzel degıl mor kose takımda senı agırlar basak gıbı cay dökme demem mor unutemden tv ızlett leptopdan kk gırmenı saglardımm :101:

etlık guzel degıl zaten bende sevmemm

kızılay felan gezdik atakule
ankaraya yolum düşerse gelirim
eminim çok iyi ağırlarsın beni
hem dikkat ederim ben dökmemki

iyi geceler canım yıne gel

aha paşa işi bitirip gelmişşşşşşş

kızılay felan gezdik atakule
ankaraya yolum düşerse gelirim
eminim çok iyi ağırlarsın beni
hem dikkat ederim ben dökmemki

dök canım hıc arram olmadı yenisi alırız

tabı kı agırlarım senın gıbı guzel yemek yapmasamda dısardan solerım kızıly alısverıs yapaydınn

:13: yine gel
siz birbirinizde varsınız dimii

hee ama nerden bulacan herkesin ismi baska

iyi geceler gitmeseydin karpuz keseceydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…