canım uzun bir zaman diliminde yaşadıklarımı anlatırım oturup ağlarsınız valla yine iyi ayakta durmaya çalışıyorum sapolsun ailem çok sahip çıktı bana çabuk toparladım
bana bırı rabıa anlatr mı
ıyıce okuyamadım anlamadım bugun benı alttan alın
sımdı 2 evlılıgı ılk kocasını kesmısmıı:26::26:
ben saçımı hallettim kızlar yarına hazırım:) artık yatıyorum size bol dedikodular:) rabia korktum senden:18::18: öptüm hepiniziiiiihadi yatın sizde...
yapmayın ya valla o kadar yapmayın yapmayanlar daha çok yaranıyor...bende her yerde ıs yapıyorum hatat benı dırek mutfaga sokyuolar cıkarken alıyolar malum kucuk ve tek gelınımama bugun ıs yapmadık onlar surat ben surat
heheh benımde kocıs olmasa
merak etme yarın bende motor takarım başka misafirde olacak elden günden utanırım
kendi arayamamış kayınbabaya eşimi arattırıyo
yok canım sadece boşamış vermezse 2.kocanın bi taraflarını kesecekmişbana bırı rabıa anlatr mı
heee ilk kocasını kesmişş
sen git uyu istersenbayılacam şimdiiii
yapmayın ya valla o kadar yapmayın yapmayanlar daha çok yaranıyor...
zaten biz hep öyle düşünüyoruz..hayır yaşlı insan yapmıcak tabiki sen yaparsın ama insn kıymet bilene yapmak istiyor...
yok canım sadece boşamış vermezse 2.kocanın bi taraflarını kesecekmiş
yatamam beni sahura kim uyandıracakkkk kızz bi anlatın ne olmuşşş kimi kesmiş niye herkez korktuuu
ben saçımı hallettim kızlar yarına hazırım:) artık yatıyorum size bol dedikodular:) rabia korktum senden:18::18: öptüm hepiniziiiiihadi yatın sizde...
ben yapmam kızlar evlendiğimde 2tane bekar börülce vardı büyüğü zati gıcık küçüğü ve kaynoşu severim kayınpeder rahmetli oldu. Siz küçüksünüz hadi bakalım deyiveriyordum. Ama evimde de yaptırmam şimdi kaynoş yalnızsa sofrayı toplarım bazen bulaşıkları makineye koyarım okadar.yapmayın ya valla o kadar yapmayın yapmayanlar daha çok yaranıyor...
Zaten biz hep öyle düşünüyoruz..hayır yaşlı insan yapmıcak tabiki sen yaparsın ama insn kıymet bilene yapmak istiyor...
heee ilk kocasını kesmişş
sen git uyu istersenbayılacam şimdiiii
yok canım sadece boşamış vermezse 2.kocanın bi taraflarını kesecekmiş
yatamam beni sahura kim uyandıracakkkk kızz bi anlatın ne olmuşşş kimi kesmiş niye herkez korktuuu
kızlar starda bi dizi başlamıs kadın bi oynakkonun ayptıgını yapsam sımdı benım kocıss adanaya gıdıp bıcbıcı almıstı
o kadar diyosun yani ama senin koca niyeti sezmiş bacım yemezdi bu gecekızlar starda bi dizi başlamıs kadın bi oynakkOnun ayptıgını yapsam sımdı benım kocıss adanaya gıdıp bıcbıcı almıstı
ben yapmam kızlar evlendiğimde 2tane bekar börülce vardı büyüğü zati gıcık küçüğü ve kaynoşu severim kayınpeder rahmetli oldu. Siz küçüksünüz hadi bakalım deyiveriyordum. Ama evimde de yaptırmam şimdi kaynoş yalnızsa sofrayı toplarım bazen bulaşıkları makineye koyarım okadar.
ayyyyyyy biri beni sustursun koptum bugün ALLAAH ım kociş tepeme geldi ne oluyo diye
melek söledi yaa hem kendi burda ona sorsana bizi didikliyon
iyigeceler canım
walla bende aanlamadım rabia tam olarak anlatmadı,,yumurtlamadan bahsederken birden kocasını kestiğini öğrendikanlatsada anlasak:26:
ayyyyyyy biri beni sustursun koptum bugün ALLAAH ım kociş tepeme geldi ne oluyo diye
ben yapmam kızlar evlendiğimde 2tane bekar börülce vardı büyüğü zati gıcık küçüğü ve kaynoşu severim kayınpeder rahmetli oldu. Siz küçüksünüz hadi bakalım deyiveriyordum. Ama evimde de yaptırmam şimdi kaynoş yalnızsa sofrayı toplarım bazen bulaşıkları makineye koyarım okadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?